GALATASARAY'DA SON DAKİKA! Transferde iki kötü haber! Biri Leipzig'e gitti diğeri Fulham'a
GALATASARAY'DA SON DAKİKA! Transferde iki kötü haber! Biri Leipzig'e gitti diğeri Fulham'a Transfer sezonunda Sergio Oliveira, Midtsjö, Dubois, Seferovic, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Mertens ve Torreira gibi tecrübeli futbolcuları kadrosuna katan Galatasaray İcardi ile masaya otursa da Okan Buruk'un istediği iki sol bekten kötü haber gelmesi teknik heyeti resmen yıktı. Lucien Favre'nin Dortmund'u çalıştırdığı dönemde Sokratis'in yerine transfer ettiği 26 yaşındaki yıldızın Leipzig'le anlaştığı öğrenilirken, PSG'le köprüleri atan oyuncunun Fulham'la el sıkışması Sarı Kırmızılı kulüpte şok etkisi yarattı.
31.08.2022 Galatasaray
4 yıl önce Şampiyonlar Ligi'nde hat-trick yapan 3.defans oyuncusu olmuştu! İcardi'den sonra bir bomba daha
4 yıl önce Şampiyonlar Ligi'nde hat-trick yapan 3.defans oyuncusu olmuştu! İcardi'den sonra bir bomba daha PSG'le artık son görüşmeleri yapan ve birkaç gün içerisinde İstanbul'a gelmesi beklenen İcardi'nin ardından Galatasaray bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor. Van Aanholt'un performansını beğenmeyen ve sol bek krizi yaşayan Okan Buruk'un bu mevki için takviye beklediği öğrenilirken Erden Timur'un PSG'in bir başka yıldızıyla masaya oturduğu anlaşıldı.
28.08.2022 Galatasaray
Hangisi gelirse gelsin Trabzonspor'u en az 5 sene götürür! İşte listede bulunan o 3 sol bek
Hangisi gelirse gelsin Trabzonspor'u en az 5 sene götürür! İşte listede bulunan o 3 sol bek Sol bek arayışlarına devam eden Trabzonspor; Konan, Kurzawa ve Cresswell gibi yıldız futbolcuları gündemine aldı.
22.05.2022 Trabzonspor