Kürt Güçleri

Kürt Güçleri

Son dakika Kürt güçleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kürt güçleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kürt güçleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kürt Güçleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kürt güçleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.855 kürt güçleri haberi bulunmuştur. Tüm kürt güçleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika... 'Ya bir savaş olacak ya da...' Türkiye girerse...
Son dakika... 'Ya bir savaş olacak ya da...' Türkiye girerse... İngiliz Economist dergisi, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ABD ile karşılaşma riskine rağmen rotasını Menbiç'e çevirmesi halinde, kentin "ya bir çözüme, ya da savaşın parlama noktasına dönüşeceğini" yazdı. Haber, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Afrin'in kontrol altına alınmasından bir gün sonra Çanakkale Savaşı'nın yıldönümünde Batı'ya verdiği mesajları hatırlatarak başlıyor
23.03.2018 Dünya
O terörist öldürüldü
O terörist öldürüldü Terör örgütü PKK/YPG saflarında savaşmak için Suriye’ye gelen 3 yabancı terörist etkisiz hale getirildi. Öldürülen teröristler arasında Afrin’e gelen yabancı teröristlerin lideri Fransız vatandaşı Kendal Breizh kod adlı Oliver François Jean Le Clainche de bulunuyor
18.02.2018 Gündem
Batı medyası, terör örgütlerini sempatik göstermeye çalışıyor
Batı medyası, terör örgütlerini sempatik göstermeye çalışıyor Avrupa medyası, Türkiye'nin bölgedeki terör örgütlerini hedef alan Zeytin Dalı Harekatı'nı "bölgede DEAŞ'a karşı savaşan Kürt gruplara" yönelik gibi göstermeye çalışarak, algı operasyonu yürütüyor.
8.02.2018 Dünya
Son dakika... 'Büyük bir savaşa hazırlık var!'
Son dakika... 'Büyük bir savaşa hazırlık var!' Rus Parlamentosu’nun üst kanadı Federasyon Konseyi'nin Dış İlişkiler Komitesi üyesi İgor Morozov'dan son dakika açıklamaları geldi. Morozov, ABD’nin bölgede büyük bir savaşa hazırlandığını söyledi.
19.01.2018 Dünya
Uzmanlar, PKK - DEAŞ anlaşmasını değerlendirdi: ABD'nin...
Uzmanlar, PKK - DEAŞ anlaşmasını değerlendirdi: ABD'nin... Terör örgütü DEAŞ'ın, militanlarının Rakka'dan tahliye edilmesi için PKK/PYD ile yaptığı gizli anlaşmayı değerlendiren uzmanlar, ABD'nin bölgede rekabet halinde olduğu aktörleri zaafa uğratmak için zaman zaman DEAŞ'ı kullanabileceğine dikkati çekti. Uzmanlar, bu durumun Washington yönetiminin DEAŞ ile mücadele konusunda samimiyetini ciddi düzeyde sorgulatacağının altını çizdi.
29.09.2021 Gündem
Kerkük'te tansiyon yükseliyor! 01:00'a kadar süre tanıdılar
Kerkük'te tansiyon yükseliyor! 01:00'a kadar süre tanıdılar Peşmerge, Irak merkezi hükümetinin kendilerine bu gece 1’e kadar süre tanıdığını belirtti.
14.10.2017 Dünya
Peşmergeden ‘anayol’ önlemi
Peşmergeden ‘anayol’ önlemi Irak Ordusu’nun kendilerine saldırma olasılığına karşı IKBY Peşmergeleri Musul’a giden Erbil ve Duhok anayollarını kapattı. Eski ABD elçisi Halilzad, “Çatışma olasılığı var” derken Irak Başbakanı Bağdadi’den “Kürtlere savaş başlatmayacağız” açıklaması geldi
29.09.2021 Gündem
Pentagon, PKK/PYD sorusuna cevap veremedi!
Pentagon, PKK/PYD sorusuna cevap veremedi! Pentagon Sözcüsü Albay Davis, ABD'nin PKK/PYD'ye isim değişikliği yapmasını önerdiğine yönelik sorulara net cevap veremedi. Sözcü Davis "Bu konuda elimde bir şey yok" dedi.
24.07.2017 Dünya
Erdoğan'dan flaş üs açıklaması: Katar isterse...
Erdoğan'dan flaş üs açıklaması: Katar isterse... France 24 kanalına konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Katar isterse askeri üssü kapatabiliriz" dedi.
29.09.2021 Gündem
Son dakika... ABD'den YPG'ye büyük şok! 'Kürtlerin işi bitince...'
Son dakika... ABD'den YPG'ye büyük şok! 'Kürtlerin işi bitince...' The Guardian gazetesininin The Observer ekinde, ABD'nin Suriye'deki IŞİD'e karşı savaşta destek verdiği Kürt grupların IŞİD yenildikten sonra daha geniş bir jeopolitik konuma sahip olacaklarını düşünmemesi gerektiği belirtildi. İşte haberin devamı...
26.06.2017 Dünya
Esad'dan Kürt güçlerin özerlik talebiyle ilgili açıklama
Esad'dan Kürt güçlerin özerlik talebiyle ilgili açıklama Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Kürt güçlerin Suriye’nin kuzeyinde özerklik isteği hakkında, "Barış zamanında özerklik ya da konfederasyon ya da başka bir yönetim tarzından söz edecek olursak, bu konu anayasaya bağlı olacak" dedi
21.04.2017 Dünya
Ankara rahatsız! Görüştüler...
Ankara rahatsız! Görüştüler... Irak Başbakanı İbadi, Bağdat'ı ziyaret eden IKBY heyetiyle Kerkük sorununu görüştü. Bayrak krizi ile başlayan süreç git gide daha da karmaşık hale geliyor. Bu durumdan Ankara da rahatsız. İşte Kerkük gerçeği...
29.09.2021 Gündem
Kerkük'ten flaş çağrı!
Kerkük'ten flaş çağrı! Irak'ın Kerkük kentini ziyaret eden Irak Parlamentosundaki Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB) grubu, yerel hükumet yetkilileri ile yaptıkları görüşmenin ardından düzenledikleri basın toplantısında kentteki son gelişmelere ilişkin sükunet çağrısında bulundukları belirtildi.
5.04.2017 Dünya
Türkiye kafasına koydu! Her an düğmeye basılabilir
Türkiye kafasına koydu! Her an düğmeye basılabilir Türkiye iki yeni operasyon için düğmeye basıyor. Sınır ötesi ve yurt içi alanlar belirlendi. Teröristlere göz açtırılmayacak. Kandil'den kaçan teröristler de listede. Yeni harekâtın isminin ise "Fırat'ın Kılıcı" olabileceği belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Kriz çıktı çıkacak! Türkiye uyarıları sıraladı
Kriz çıktı çıkacak! Türkiye uyarıları sıraladı Ankara'dan uyarı geldi. Bölgeden yapılan son açıklamada "referandum talebimizi Irak merkezi hükümetine iletiyoruz. Kerkük halkının artık bekleyecek gücü kalmadı." denildi. Güncel haberler bu yıl içinde Kürtlerin hareket edeceğini söylüyor. Türkiye ise 6 ana başlıkta uyarıyor. İşte peş peşe gelen haberler...
29.09.2021 Gündem
'Kürt bayrağı' krizi sürüyor
'Kürt bayrağı' krizi sürüyor Irak'ta, Kerkük İl Meclisi'nin, parlamentonun kentteki kamu kurum ve kuruluşlarına yalnızca "Irak bayrağı" asılması yönündeki kararını uygulamayacağı açıklandı.
1.04.2017 Dünya
Kriz bitmiyor! IKBY'den bayrak açıklaması
Kriz bitmiyor! IKBY'den bayrak açıklaması Kerkük'te IKBY bayrağının asılmasıyla ilgili peş peşe açıklamalar geliyor. IKBY, bayrağın asılmasının 'yasal' olduğunu belirtti
29.03.2017 Dünya
Karar çıktı! Kürdistan bayrağı...
Karar çıktı! Kürdistan bayrağı... Türkmen kentinde gelen son haberlere göre; resmi kurum ve kuruluşlara Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) bayrağının da asılması onaylandı. Türkmen ve Arap üyeler ise toplantıyı boykot ederek söz konusu oylamaya katılmadı.
29.09.2021 Gündem
ABD abarttı, resmen belgelendi! Türkiye çok kızacak
ABD abarttı, resmen belgelendi! Türkiye çok kızacak ABD Merkez Komutanlığı'ndan General Joseph Votel, Kobani'de terör örgütü YPG öncülüğündeki Demokratik Suriye Güçleri ile bir araya geldi. Görüşme sonrası, "Cougar MRAP" tipi zırhlıların YPG bölgesine sevkiyatı görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde ABD Senatosu silahlı hizmetler komitesi başkanı McCain'de Kobani'ye gitmişti...
29.09.2021 Gündem
Amerikan gazetesi bombayı patlattı! Gizlice...
Amerikan gazetesi bombayı patlattı! Gizlice... ABD Senatosu Silahlı Kuvvetler Komitesi Başkanı John McCain'in gizlice Kobani'ye gittiği ortaya çıktı. Amerikan Wall Street Journal gazetesinin duyurduğu habere göre; McCain’in Suriye ziyaretinin resmi olmasına karşın kamuoyuna duyurulmadan gerçekleştiği belirtildi. İşte o ziyarete dair gelen tüm bilgiler...
29.09.2021 Gündem
Kanada, Peşmerge'yi silahlandırmaya başlıyor
Kanada, Peşmerge'yi silahlandırmaya başlıyor Kanada, Irak'taki Peşmerge güçlerine silah ve teçhizat yardımı yapmak için harekete geçtiklerini açıkladı.
7.02.2017 Dünya
Haşdi Şabi'nin gizli gözaltı merkezlerinde işkence!
Haşdi Şabi'nin gizli gözaltı merkezlerinde işkence! Irak ordusunda yer alan Şii milisler, Musul'dan kaçmaya çalışan erkekleri bilinmeyen yerlere götürüp dış dünya ile iletişimi kesiyor. Kontrol noktasında görev yapan bir Iraklı asker, militanların her gece gelerek hükümetin arananlar listesinde olmayan erkekleri aldığını söyledi.
3.02.2017 Dünya
PKK'ya bir şok da Öcalan'dan
PKK'ya bir şok da Öcalan'dan Terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan’ın kardeşiOsman Öcalan, PKK’nın Şengal’de kanton kurmak istediğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
DEAŞ'ın saldırı planı bozuldu! Binlerce gizli belge bulundu!
DEAŞ'ın saldırı planı bozuldu! Binlerce gizli belge bulundu! İngiliz Times gazetesi, koalisyon güçlerinin, Suriye'nin IŞİD'den geri alınan bölgelerinde, örgütün Avrupa'da düzenlemeyi planladığı terör saldırılarıyla ilgili bir dizi gizli belge ele geçirdiğini yazdı.
17.06.2021 Dünya
"Musul iki ay içinde kurtarılacak"
"Musul iki ay içinde kurtarılacak" Musul operasyonunun 3'üncü gününde kentin güneyinde 352 kilometrekarelik alan DAEŞ'tan temizlendi. Irak ordusunun hedefinde Türkmenlerin yoğun olarak yaşadığı Telafer kenti bulunuyor.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kürt Güçleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kürt güçleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.