Kürt Gruplar

Kürt Gruplar

Son dakika kürt gruplar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kürt gruplar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kürt gruplar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kürt Gruplar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kürt gruplar gelişmeleri de dahil olmak üzere 853 kürt gruplar haberi bulunmuştur. Tüm kürt gruplar haberleri aşağıda listelenmiştir.
11 Eylül ne zaman, hangi yıl oldu? 11 Eylül İkiz Kuleler Saldırısını kim yaptı, ölenler arasında Türk var mıydı?
11 Eylül ne zaman, hangi yıl oldu? 11 Eylül İkiz Kuleler Saldırısını kim yaptı, ölenler arasında Türk var mıydı? Dünyanın seyrini değiştiren, Afganistan ve Irak'ın işgaline zemin hazırlayan, seyahatten kültüre yaşam tarzlarını etkileyen, ırkçıklık ve İslamofobi'yi artıran 11 Eylül saldırılarının üzerinden 20 yıl geçti. Peki, 11 Eylül saldırısı nedir, nasıl, ne zaman ve hangi yıl oldu? 11 Eylül İkiz Kuleler Saldırısı…
11.09.2021 Gündem
11 Eylül saldırısı nasıl, kaç yılında oldu? 11 Eylül saldırısında kaç kişi öldü?
11 Eylül saldırısı nasıl, kaç yılında oldu? 11 Eylül saldırısında kaç kişi öldü? ABD, tarihinin en büyük terör saldırısı 11 Eylül'ün 19. yılını, bu saldırılardan daha derin iz bırakan ve ekonomik yıkım yaratan küresel salgın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) gölgesinde anacak. Dünyanın seyrini değiştiren, Afganistan ve Irak'ın işgaline zemin hazırlayan, seyahatten kültüre yaşam tarzlarını etkileyen, ırkçıklık ve İslamofobi'yi artıran 11 Eylül saldırılarının üzerinden 19 yıl geçti. Geçen 19 yıla rağmen, ABD'nin Afganistan ve Orta Doğu'da yüz binlerce kişinin ölümüne ve trilyon dolarlara mal olan terörle mücadelesi bitmedi. Peki, 11 Eylül saldırısı nasıl oldu? 11 Eylül saldırısında kaç kişi öldü? İşte 11 Eylül saldırısı hakkında merak edilenler…
11.09.2020 Gündem
Beyaz Saray'da Türkiye-ABD zirvesi! Kritik görüşmenin ardından iki liderden önemli açıklamalar
Beyaz Saray'da Türkiye-ABD zirvesi! Kritik görüşmenin ardından iki liderden önemli açıklamalar umhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Donald Trump, ikili ve heyetler arası görüştü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Trump ikili ve heyetler arası görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump ile görüşmesine ilişkin, "ABD ile köklü müttefiklik bağımıza uygun bir şekilde ilişkilerimizde yeni bir sayfa açmakta kararlıyız" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'ın gönderdiği mektupla ilgili de 'Mektupları bugün Sayın Başkan'a tekrar takdim ettim' açıklamasında bulundu.
14.11.2019 Gündem
İran, Irak sınırındaki silahlı grupların kamplarını vurdu
İran, Irak sınırındaki silahlı grupların kamplarını vurdu Söz konusu kampların füze ve insansız hava araçlarıyla hedef alındığını belirten Tahran, IKBY yönetiminin önceki uyarıları dikkate almadığını vurguladı.İran Devrim Muhafızları Ordusu, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde (IKBY) faaliyet gösteren rejim karşıtı silahlı Kürt grupların sınırdaki kamplarını füze, insansız hava araçları (İHA) ve topçu atışlarıyla vurduğunu duyurdu.
12.07.2019 Dünya
"Dua etmeyi bile bilmiyorlar! Genç çocuklara tecavüz ediliyordu"
"Dua etmeyi bile bilmiyorlar! Genç çocuklara tecavüz ediliyordu" Hollanda'nın Rotterdam kentinde mahkeme, IŞİD'e katılmak için 2 yıl önce Suriye'ye giden Türkiye kökenli Melis Atıcı'yı, ayak bileğine kelepçe takılmak koşuluyla, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.
15.01.2019 Dünya
Son dakika... Haberler Guardian'dan! YPG hazırlanıyor
Son dakika... Haberler Guardian'dan! YPG hazırlanıyor İngiliz Guardian gazetesi, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) Afrin kent merkezini ele geçirmesi sonrası arkasına bakmadan kaçan terör örgütü YPG'nin 'vur-kaç' taktiğiyle yanıt vermeye hazırlandığını öne sürdü.
19.03.2018 Dünya
"PYD/PKK 25 bin Kürt genci öldürdü"
"PYD/PKK 25 bin Kürt genci öldürdü" Polis Akademisi Öğretim Üyesi ve Ortadoğu Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Şahin, "PKK, PYD ve YPG'nin alanda yürütmüş olduğu terör faaliyetinden dolayı öldürülen Kürt genci sayısı 25 binin üzerinde." dedi.
5.03.2018 Gündem
"PYD Kürtler’i değil PKK’yı temsil eder"
"PYD Kürtler’i değil PKK’yı temsil eder" Rejim muhalifi Suriyeli Kürt entelektüel ve Gelecek Partisi lideri Siamend Hajo: PYD Kürtlerin değil PKK’nın çıkarlarını temsil ve takip eder. Bölgede PKK baskısı çok büyük. Beni de tehdit ettiler.
26.02.2018 Gündem
Esed, tutuklu 700 PYD/PKK'lı teröristi serbest bıraktı
Esed, tutuklu 700 PYD/PKK'lı teröristi serbest bıraktı Esed rejimi, hapishanelerde bulunan yaklaşık 700 PYD/PKK mensubunu serbest bıraktı.
17.02.2018 Dünya
Pentagon: Farkındayız ama biz yaptırmadık
Pentagon: Farkındayız ama biz yaptırmadık ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), terör örgütü PYD/PKK'nın paravanı SDG'nin bazı unsurlarının Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Harekatı nedeniyle Suriye'nin kuzeyinde kuvvet kaydırdığını, ancak bunun ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyonun direktifiyle yapılmadığını söyledi.
30.01.2018 Dünya
Pentagon'dan Afrin açıklaması
Pentagon'dan Afrin açıklaması ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Sözcüsü Albay Rob Manning, Afrin konusunda Türkiye ile iletişim halinde olduklarını ve Afrin'de "sivil kayıplar yaşandığına" ilişkin iddialara dair herhangi bir bilgileri olmadığını söyledi.
29.01.2018 Dünya
Rusya Ankara'dan onay alacak
Rusya Ankara'dan onay alacak Rusya tarafından düzenlenecek olan Suriye Ulusal Diyalog Kongresi'ne katılımı yasaklanan terör örgütü PYD'nin farklı isimler altında 'sızma' girişimleri duvara tosladı.
15.12.2017 Dünya
Erbil’e 50 kilometre!
Erbil’e 50 kilometre! Irak Ordusu, Kerkük ile Erbil arasında peşmerge kontrolündeki Türkmen nüfusun yoğun olduğu Altunköprü’ye girdi. Erbil’e 50 km uzaklıktaki şehirde yaşanan kısa süreli çatışmaların ardından peşmerge çekildi, Irak ordusu ve Haşdi Şabi güçleri kontrolü sağladı
29.09.2021 Gündem
Türkmen nüfus ağırlıklı şehir Kerkük’te referandum öncesi endişe hakim!
Türkmen nüfus ağırlıklı şehir Kerkük’te referandum öncesi endişe hakim! K.Irak’ta bağımsızlık referandumuna saatler kala Türkmenler Araplar ve Ezidilerin seçimi boykot edeceği söyleniyor. “Evet” oylarının yüzde 60-70’i bulabileceği belirtiliyor. Kerkük ve Erbil’de halk erzak stoku yapıyor. Erbil’e İsrail’in 12 F-16 savaş uçağı gönderdiği de iddialar arasında.
29.09.2021 Gündem
PYD’de rüşvet depremi
PYD’de rüşvet depremi Amerika’nın kara gücü PKK’daki rüşvet iddiaları örgütü karıştırdı. PKK'nın Suriye kolu PYD’nin sözcüsü Redur Halil’in DEAŞ’tan para aldığı ortaya çıkınca Kandil’den gönderilen terörist grubu tarafından alıkonuldu. Halil, PKK paralarını da cebine indirmiş.
24.07.2017 Dünya
‘Suriye krizini biz doğurmadık’
‘Suriye krizini biz doğurmadık’ 11. Cumhurbaşkanı Gül, Suriye ile ilgili “Hiçbir zaman iktidar devrilmesinden yana olmadık” dedi, ekledi: “Fakat sorun süreklilik niteliği kazanınca ve milyonlarca Suriyeli kaçmaya başlarken biz bu durumda müdahale etmek zorunda kaldık”
29.09.2021 Gündem
Son dakika... ABD'den YPG'ye büyük şok! 'Kürtlerin işi bitince...'
Son dakika... ABD'den YPG'ye büyük şok! 'Kürtlerin işi bitince...' The Guardian gazetesininin The Observer ekinde, ABD'nin Suriye'deki IŞİD'e karşı savaşta destek verdiği Kürt grupların IŞİD yenildikten sonra daha geniş bir jeopolitik konuma sahip olacaklarını düşünmemesi gerektiği belirtildi. İşte haberin devamı...
26.06.2017 Dünya
İsviçre Alplerinde PKK kampı!
İsviçre Alplerinde PKK kampı! Avrupa polisi Europol’ün terör raporunda PKK’nın Alp Dağları eteklerinde gençlere yönelik ideolojik kamp kurmuş olabileceğine dikkat çekildi
20.06.2017 Dünya
ABD ve PKK ifşa oldu!
ABD ve PKK ifşa oldu! ABD'li yetkililer ve Kandil'deki PKK elebaşları, örgütü "terörist" tanımlamasından çıkarmak için "SDG" ismini kullanıyor.
27.04.2017 Dünya
Ve indirildi! Erdoğan da kızmıştı
Ve indirildi! Erdoğan da kızmıştı Krize dönüşen Kerkük'teki bayrak kararı binalardaki bayrakların indirilmesiyle son buldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan da "Hemen o bayraklarınızı indirin" demişti.
29.09.2021 Gündem
Destici CHP'yi eleştiri
Destici CHP'yi eleştiri Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek halk oylamasına yaklaşırken şiddet söylemlerine ilişkin, "Hayır cephesinden ve başta da bu cephenin lokomotifi olan CHP içinden bu tür seslerin yükselmeye başlamasını artık çaresizliğin bir dışa yansıması ve kaybetmenin bir feryadı olarak görüyorum." dedi.
29.09.2021 Gündem
Ankara rahatsız! Görüştüler...
Ankara rahatsız! Görüştüler... Irak Başbakanı İbadi, Bağdat'ı ziyaret eden IKBY heyetiyle Kerkük sorununu görüştü. Bayrak krizi ile başlayan süreç git gide daha da karmaşık hale geliyor. Bu durumdan Ankara da rahatsız. İşte Kerkük gerçeği...
29.09.2021 Gündem
Durmuyorlar! Kürtlerin son hamlesi
Durmuyorlar! Kürtlerin son hamlesi Iraklı Kürt heyet, Bağdat'a gidiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan bir çağrıda bulunmuştu. Ancak tüm tepkilere rağmen durmuyorlar. Peki Kerkük neden bu kadar önemli? Türkiye için ne anlama geliyor? Tüm bu soruların yanıtları haberimizde...
6.04.2017 Dünya
Skandal! Almanya sınırdışı etmeye hazırlanıyor
Skandal! Almanya sınırdışı etmeye hazırlanıyor Almanya'nın gurbetçileri sınırdışı etmek için yaptığı plan ortaya çıktı. İddiaya göre 16 Nisan sonrası gurbetçileri Türkiye'ye gönderecekler
29.09.2021 Gündem
‘Suriye’de Kürt devleti’ iddiası
‘Suriye’de Kürt devleti’ iddiası Suriye kaynaklı bir haber sitesi, ABD’nin Irak ve Suriye’de bir Kürt devleti kurulması yönünde Kürt gruplarla anlaştığı iddia edildi
26.03.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kürt Gruplar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kürt gruplar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.