DYK ve takviye kursları için tarih verildi! Kurslar ne zaman açılacak? 8. ve 12. sınıflar için yüz yüze kurslar başlıyor!
DYK ve takviye kursları için tarih verildi! Kurslar ne zaman açılacak? 8. ve 12. sınıflar için yüz yüze kurslar başlıyor! DYK kursları açılacak mı, ne zaman açılacak, sorusu yanıt buldu. MEB 8. ve 12. sınıflar için yüz yüze kurs sürecini başlatıyor. Destekleme ve yetiştirme kursları ile takviye kurslarında yüz yüze eğitim 22 Ocak'ta başlayacak. 8. ve 12. sınıf öğrencileri ve mezunlar için isteğe bağlı açılan resmi okullardaki destekleme ve yetiştirme kurslarında, özel okullardaki takviye kurslarında ve 12. sınıflara yönelik özel öğretim kurslarında yüz yüze eğitim 22 Ocak'ta başlatılacak.
21.01.2021 Eğitim
Kurslar ne zaman açılacak? Kurslar açılacak mı? Dershaneler, sürücü kursları, özel kurslar 2021...
Kurslar ne zaman açılacak? Kurslar açılacak mı? Dershaneler, sürücü kursları, özel kurslar 2021... Dershaneler, Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, özel eğitim kursları, ehliyet kursları hakkındaki araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Kurslar açılacak mı? Kurslar ne zaman açılacak? soruların neredeyse günün her saati sorgulanıyor. Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), hayat boyu öğrenme kurumlarında yüz yüze eğitim faaliyetlerine 11 Ocak'tan itibaren başlatılmasına karar verilince, dershaneler, ehliyet kursları, özel eğitim kursları ne zaman açılacak, diye sorulmaya başladı.
7.01.2021 Eğitim
Dershaneler ne zaman açılıyor? Özel eğitim kursları açıldı mı?
Dershaneler ne zaman açılıyor? Özel eğitim kursları açıldı mı? Milli Eğitim Bakanlığı'ndan beklenen açıklama geldi. MEB'ten yapılan açıklamaya göre, ehliyet, çeşitli kurslar ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri yüz yüze eğitime başlayabilecek. Peki, Dershaneler ne zaman açılıyor? Özel eğitim kursları açıldı mı? Ehliyet, özel eğitim kursları ve rehabilitasyon merkezleri ne zaman açılacak? İşte MEB'e bağlı kurslar ile ilgili son durum!
5.01.2021 Eğitim
Özel okullar ne zaman açılıyor? Anaokulları ve kreşler ne zaman açılacak? MEB'ten özel okul açıklaması!
Özel okullar ne zaman açılıyor? Anaokulları ve kreşler ne zaman açılacak? MEB'ten özel okul açıklaması! Corona virüs nedeniyle alınan önlemlerin esnetilmesi kapsamında hükümet tarafından devreye alınan normalleşme takvimi kademe kademe uygulanıyor. 1 Haziran'da yasakların kalkacak olması nedeniyle çalışan anne ve babalar da özel okulların ne zaman açılacağını merak ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü özel okullar ile ilgili açıklama yaptı. Peki, Özel okullar ne zaman açılıyor? İşte özel okullar ile ilgili merak edilenler...
30.05.2020 Gündem