Kuaförler bayramda açık mı? 28, 29, 30 Haziran ve 1 Temmuz’da (bayramda) berberler ve kuaförler açık mı, çalışıyor mu, bayramda kuaförler kapalı mı?
Kuaförler bayramda açık mı? 28, 29, 30 Haziran ve 1 Temmuz’da (bayramda) berberler ve kuaförler açık mı, çalışıyor mu, bayramda kuaförler kapalı mı? Bayramda berber ve kuaförler açık mı, kapalı mı? Kurban Bayramı bugün başladı, 1 Temmuz Cumartesi günü sona erecek. Bayramda kuaför ve berberleri kullanacaklar bayramda kuaförler açık mı, berberler bayramda kapalı mı? sorularına yoğun bir şekilde yanıt aranıyor.
29.06.2023 Gündem
Salı günü kuaförler kapalı mı, kurban bayramında kuaförler açık mı? Kuaförler hangi günler kapalı, bayramda kuaförler, berberler, güzellik salonları çalışıyor mu?
Salı günü kuaförler kapalı mı, kurban bayramında kuaförler açık mı? Kuaförler hangi günler kapalı, bayramda kuaförler, berberler, güzellik salonları çalışıyor mu? Kurban Bayramı 27, 28, 29, 30 Haziran ve 1 Temmuz’da idrak edilecek. Bayram öncesi kuaföre ya da berbere gidemeyen vatandaşlar, bayram günü kuaför veya berberlerin açık olup olmadığını sorguluyor. Peki, bayramda kuaförler açık mı, salı günü kuaförler kapalı mı? Kuaförler hangi gün kapalı, bayramda kuaförler, berberler, güzellik salonları çalışıyor mu?
20.06.2023 Gündem