Burun kanaması ne zaman ciddiye alınmalı?
Burun kanaması ne zaman ciddiye alınmalı? Burun kanaması pek çok kişinin sık yaşadığı bir sağlık sorunudur. Özellikle havanun kuru olduğu yaz mevsiminde sık sık burun kanaması yaşanabiliyor. Burun kanamasının nedenlerinin ortadan kaldırılması ve doğru müdahalenin yapılmasının önemli olduğunu söyleyen Kulak Burun Boğaz Uzmanı Prof. Dr. Serdar Karahatay burun kanamasında dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.
10.07.2021 Sağlık
Çocuklarda horlama ciddi sorunların habercisi olabilir!
Çocuklarda horlama ciddi sorunların habercisi olabilir! Kulak Burun Boğaz Baş ve Boyun Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Kadir Çağdaş Kazıkdaş, erişkinlerin en az yarısında, çocukların ise önemli bir kısmında görülen horlamanın önemli bir uyku bozukluğu durumu olduğunu söylüyor. Prof. Dr. Kazıkdaş, horlamanın, erişkinlerde en sık burun tıkanıklığı, kemik eğrilikleri, burun eti büyümeleri, allerji ve kronik sinüzit nedeniyle görüldüğünü belirtti.
28.02.2021 Sağlık
Nilüfer ameliyat oldu!
Nilüfer ameliyat oldu! Uzun süredir kronik sinüzit sebebiyle sık sık rahatsızlanan Türk Pop Müziği'nin usta sesi Nilüfer ameliyat oldu.
16.02.2018 Magazin
Sinüzit mevsimi başladı!
Sinüzit mevsimi başladı! Burnun her iki tarafında ve arkasında olan sinüs boşluklarının iltihabı olarak tanımlanan sinüzit, kasım ayından itibaren kış mevsimi boyunca birçok kişinin hayatını olumsuz etkiliyor.
9.11.2017 Sağlık