Kraliçe dizisi sonunda ne oluyor? Queen Sugar dizisi konusu nedir?
Kraliçe dizisi sonunda ne oluyor? Queen Sugar dizisi konusu nedir? Kraliçe dizisi sonunda ne oluyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek Kraliçe başrollerini Gökhan Alkan ve Burcu Özberk paylaşıyor. Queen Sugar dizisinden uyarlama olan Kraliçe dizisinin konusu da şimdiden merak konusu oldu. Peki queen sugar konusu nedir?
19.04.2023 Televizyon
Kraliçe dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kraliçe nerede çekiliyor?
Kraliçe dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kraliçe nerede çekiliyor? Kraliçe dizisi 22 Mart Çarşamba akşamı başlıyor. Burcu Özberk ve Gökhan Alkan'ın başrollerini paylaştığı dizi Queen Sugar adlı yapımdan uyarlandı. Ünlü bir basketbolcunun karıştığı olay sonrası kendisi ve eşinin hayatının bambaşka bir hale gelmesi anlatılacak. O Kız dizisinin final yapmasıyla Çarşamba akşamları Kanal D'de yayınlanacak Kraliçe dizisi oyuncuları kimler? Kraliçe dizisi nerede çekiliyor?
12.04.2023 Televizyon
Kanal D'nin yeni "Kraliçe"si Burcu Özberk oldu! Kraliçe dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler?
Kanal D'nin yeni "Kraliçe"si Burcu Özberk oldu! Kraliçe dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? Kanal D'nin yeni dizisi Kraliçe yakında başlıyor. Burcu Özberk ve Gökhan Alkan'ın başrollerinde olduğu Kraliçe dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor. Yayın gününün merak edildiği Kraliçe hangi günler yayınlanacak? Quenn Sugar dizisinden uyarlama olan Kraliçe dizisine dair detaylar...
23.02.2023 Televizyon