Köpek Memesi Hastalığının tedavisinde yüz güldürücü sonuçlar var
Köpek Memesi Hastalığının tedavisinde yüz güldürücü sonuçlar var Halk arasında “Köpek Memesi Hastalığı” olarak bilinen ve kronik bir deri hastalığı olan Hidradenitis Suppurativa (HS) tüm dünyada her 100 kişiden birinde görülüyor. Ortaya çıkma nedeninin tam olarak bilinmediğini söyleyen Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Osman Kelahmetoğlu, ilaç tedavisine yanıt vermeyen hastalarda cerrahi yöntemlerden yüz güldürücü sonuçların alındığını vurguladı.
18.11.2020 Sağlık
Erken teşhisi vücuttaki kalıcı hasarı önlüyor
Erken teşhisi vücuttaki kalıcı hasarı önlüyor Deri ve Zührevi Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayşe Serap Karadağ, halk arasında "köpek memesi hastalığı" olarak bilinen Hidradenitis Suppurativa'nın (HS) erken teşhisinin vücuttaki kalıcı hasarları önlediğini söyledi.
15.08.2020 Sağlık
Uzmanlar dar kıyafetlere karşı uyardı
Uzmanlar dar kıyafetlere karşı uyardı Deri ve Zühre Hastalıkları uzmanı Doç. Dr. Bilal Sula, halk arasında ’Köpek memesi hastalığı’ olarak bilinen deri hastalığı ’Hidradenitis Suppurativa’ya karşı halkı uyarıp, erken teşhisin çok önemli olduğunu söyledi.
17.07.2020 Sağlık