Kolo Toure

Kolo Toure

Son dakika Kolo Toure haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kolo Toure ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kolo Toure haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kolo Toure

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kolo toure gelişmeleri de dahil olmak üzere 101 kolo toure haberi bulunmuştur. Tüm kolo toure haberleri aşağıda listelenmiştir.
Damien Comolli kimdir? Nerelidir? Damien Comolli kaç yaşında?
Damien Comolli kimdir? Nerelidir? Damien Comolli kaç yaşında? Fenerbahçe'de sportif direktör Damien Comolli'nin görevinden istifa etti. Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "12 Haziran 2018'de kulübümüzde sportif direktör olarak göreve başlayan Sayın Damien Comolli bugün itibarıyla görevinden istifa etmiştir. Görev aldığı dönem boyunca özverili çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyor, gelecek kariyerinde başarılar diliyoruz." denildi. Peki Damien Comolli kimdir? Nerelidir? Damien Comolli kaç yaşında? İşte detaylar…
16.01.2020 Gündem
Damien Comolli İstanbul'da
Damien Comolli İstanbul'da Fenerbahçe'nin yeni futbol direktörü olması beklenen Damien Comolli, İstanbul'a geldi.
5.06.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin yeni futbol direktörü İstanbul'a geliyor
Fenerbahçe'nin yeni futbol direktörü İstanbul'a geliyor Fenerbahçe'nin futbol direktörü olması beklenen Damien Comolli, İstanbul'a geliyor.
5.06.2018 Fenerbahçe
"Bu sene çok farklı bir Adebayor göreceksiniz"
"Bu sene çok farklı bir Adebayor göreceksiniz" Medipol Başakşehir'in Togolu yıldızı Emmanuel Adebayor, uzun bir süre sonra iyi bir kamp dönemi geçirdiğini ve bu iyi hazırlanmanın performansını çok yukarıya çıkaracağına inandığını söyledi.
14.07.2017 Başakşehir
Kolo Toure, Celtic'de
Kolo Toure, Celtic'de İskoçya Birinci Lig ekiplerinden Celtic, savunma oyuncusu Kolo Toure'yi transfer etti.
24.07.2016 Futbol
Liverpool'dan şaşırtan transfer
Liverpool'dan şaşırtan transfer Liverpool, Augsburg'da forma giyen 30 yaşındaki Klavan ile üç yıllık sözleşme imzaladı.
20.07.2016 İngiltere
Kolo Toure G.Saray'a yeşil ışık yaktı!
Kolo Toure G.Saray'a yeşil ışık yaktı! Antalya’ya gelen Fildişi Sahilli yıldız, Süper Lig’i takip ettiğini, müslüman bir ülke olması nedeniyle Türkiye’ye sıcak baktığını söyledi.
24.09.2021 Galatasaray
Yardım maçı iptal edildi!
Yardım maçı iptal edildi! Samuel Eto'o Vakfı'nın kuruluşunun 10'uncu yıl kutlamaları kapsamında, Antalya'da dünyaca ünlü yıldızlar ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın forma giyeceği duyurulan bu geceki yardım maçı, güvenlik gerekçesiyle iptal edildi.
23.09.2021 Futbol
Çılgın Liverpool!
Çılgın Liverpool! İngiltere Premier Ligi'nde Aston Villa deplasmanına konuk olan Liverpool, rakibini 6-0 mağlup etmeyi başardı.
14.02.2016 Futbol
Liverpool'a ağır darbe
Liverpool'a ağır darbe Premier Lig’in 25. haftasında Sunderland’i ağırlayan Liverpool, 2-0 öne geçmesine rağmen son 8 dakikada yediği 2 golle 1 puana razı oldu.
6.02.2016 Futbol
Liverpool’dan bir transfer daha
Liverpool’dan bir transfer daha İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool, Queens Park Rangers'ta forma giyen savunma oyuncusu Steven Caulker'i sezon sonuna kadar kiraladı.
12.01.2016 Futbol
Yıldız isimler yolda
Yıldız isimler yolda Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer ilk yarıyı ilk 5'in içinde bitirmeleri halinde bir dünya yıldızı daha getireceğini söyledi.
23.09.2015 Antalyaspor
UEFA rekoru resmen açıkladı
UEFA rekoru resmen açıkladı Beşiktaş'ın Liverpool'u penaltılarda eleyerek adını son 16 takım arasında yazdırdığı maçta, seyirci rekoru kırıldı.
27.02.2015 Beşiktaş
'Gördüklerimin arasında en iyisi...'
'Gördüklerimin arasında en iyisi...' Liverpool'un tecrübeli savunma oyuncusu Kolo Toure, Beşiktaş taraftarının yarattığı atmosferin en iyisi olduğunu belirtti.
27.02.2015 Beşiktaş
Liverpool'a bir şok daha
Liverpool'a bir şok daha İngiltere Premier League 20. hafta mücadelesinde Liverpool ile Leicester City karşı karşıya geldi.
1.01.2015 Futbol
Önce Trabzonspor şimdi de Beşiktaş
Önce Trabzonspor şimdi de Beşiktaş İngiliz basını, Liverpool'un 33 yaşındaki tecrübeli savunmacısının, devre arasında Beşiktaş'a transfer olacağını ileri sürdü.
14.12.2014 Beşiktaş
Trabzon gemileri yaktı!
Trabzon gemileri yaktı! Yönetim, Van der Vaart'ı için Hamburg'la görüşmelerini sürdürüyor. Colman'la en kısa sürede yollar ayrılacak
27.08.2014 Trabzonspor
Halilhodzic bizzat devreye girecek!
Halilhodzic bizzat devreye girecek! Trabzonspor Yönetimi, İslam Slimani için yeniden atağa kalktı.
27.08.2014 Trabzonspor
Transfere Rostov arası!
Transfere Rostov arası! Trabzonspor, forvet almak için UEFA Avrupa Ligi play-off'unda Rus takımıyla oynayacağı maçın sonucunu bekliyor.
15.08.2014 Trabzonspor
Transferler Halilhodzic'e yetmiyor
Transferler Halilhodzic'e yetmiyor Mevcut transferler Vahid Halilhodzic'e yetmiyor
14.08.2014 Trabzonspor
Toure'den flaş transfer açıklaması!
Toure'den flaş transfer açıklaması! Trabzonspor'un transferinde son aşamaya geldiği iddia edilen Kolo Toure'den flaş açıklama...
13.08.2014 Trabzonspor
F.Bahçe taraftarını çıldırtan haber!
F.Bahçe taraftarını çıldırtan haber! Trabzonspor'un Liverpool'dan transfer etmek üzere olduğu Kolo Toure haberinin ESPN'den veriliş şekli Fenerbahçeli taraftarları çıldırttı.
12.08.2014 Trabzonspor
Başkan dev transferi açıkladı!
Başkan dev transferi açıkladı! Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Liverpool'dan Kolo Toure ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı.
12.08.2014 Trabzonspor
'Sözleşmemi dondurabilirsiniz'
'Sözleşmemi dondurabilirsiniz' Alex Bourceanu, yönetime flaş bir teklifte bulundu...
11.08.2014 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Kolo Toure ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kolo toure haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.