Kolera nedir, ölümcül müdür? Kolera hastalığı neden olur, belirtileri nelerdir, nasıl bulaşır? Kolera hastalığının tedavisi var mı?
Kolera nedir, ölümcül müdür? Kolera hastalığı neden olur, belirtileri nelerdir, nasıl bulaşır? Kolera hastalığının tedavisi var mı? Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin en çok etkilediği illerden biri olan Adıyaman'da kolera salgınının baş gösterdiği iddia edildi. Peki, Kolera nedir, ölümcül müdür? Kolera hastalığı neden olur, belirtileri nelerdir, nasıl bulaşır? Kolera hastalığının tedavisi var mı?
13.02.2023 Sağlık
Kolera deprem hastalığı mı? Kolera nasıl bir hastalık, nasıl bulaşır?
Kolera deprem hastalığı mı? Kolera nasıl bir hastalık, nasıl bulaşır? Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki deprem 10 ili etkiledi. Binlerce insanın hayatını kaybettiği felakette onbinlerce bina yıkıldı. İnsanların zorlu hava koşullarıyla da mücadele ettiği deprem bölgesinde hastalıklar da olabiliyor. Peki kolera nasıl bir hastalık? Kolera deprem hastalığı mı? Nasıl bulaşır? İşte detaylar...
10.02.2023 Sağlık
Yemen'de kolera alarmı!
Yemen'de kolera alarmı! Sağlık sistemi çöküşün eşiğinde olan savaşın pençesindeki Yemen'de koleraya bağlı ölümlerin artış göstermesi endişe yarattı.
15.05.2017 Sağlık