Khloe Kardashian

Khloe Kardashian

Son dakika khloe kardashian haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan khloe kardashian ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını khloe kardashian haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Khloe Kardashian

haberleri sayfasında son dakika yaşanan khloe kardashian gelişmeleri de dahil olmak üzere 149 khloe kardashian haberi bulunmuştur. Tüm khloe kardashian haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kris Jenner'ın ihanet itirafı!
Kris Jenner'ın ihanet itirafı! Kris Jenner, dört çocuğunun babasını aldattığını ve bu yüzden büyük bir pişmanlık duyduğunu yıllar sonra itiraf etti.
30.10.2023 Magazin
Kanseri yendi, izini yüzünde taşıdı…
Kanseri yendi, izini yüzünde taşıdı… Kardashian / Jenner ailesinin en tartışmalı isimlerinden biri olan Khloe Kardashian ayrıldığı sevgilisinden doğurduğu çocuğu ve uğradığı ihanetle gündeme gelmişti. Sosyal medya fenomeni bu kez samimi açıklamalarıyla gündeme geldi.
21.09.2023 Magazin
Kendall Jenner bahçesinden bikinili paylaşım yaptı, Khloe Kardashian kayıtsız kalamadı
Kendall Jenner bahçesinden bikinili paylaşım yaptı, Khloe Kardashian kayıtsız kalamadı Son dönemde özel hayatıyla gündeme gelen Kardashian/Jenner ailesinin genç üyesi Kendall Jenner, sosyal medya hesabından bikinili pozlarını paylaştı. Fit fiziğiyle kendine hayran bırakan Jennar'a ilk yorum ablası Khloe Kardashian'dan geldi.
10.09.2023 Magazin
Khloe Kardashian'ın çalkantılı ilişkisi: Skandal babadan ihanetin intikamını soyadıyla çıkardı!
Khloe Kardashian'ın çalkantılı ilişkisi: Skandal babadan ihanetin intikamını soyadıyla çıkardı! Adlarının ilk kez yan yana geldiği 2016 yılından beri Khloe Kardashian ve ünlü NBA yıldızı Tristan Thompson, hep aldatma, ihanet ve bir dizi skandalla gündeme geldiler.
1.09.2023 Magazin
Khloe Kardashian'dan flaş hamle! Oğlunun soyadını doğumda değiştirdiği ortaya çıktı
Khloe Kardashian'dan flaş hamle! Oğlunun soyadını doğumda değiştirdiği ortaya çıktı Kardashian soyadlı kız kardeşlerin en küçüğü olan Khloe Kardashian, taşıyıcı anne yöntemiyle dünyaya gelen bebeği ve o bebeğin babası olan Tristan Thompson'ın sadakatsiz aşkıyla ilgili haberler yüzünden manşetlerden inmiyor. Bebeğini beklerken aldatıldığını öğrenen ünlü yıldızın ihaneti affetmediği ve oğlunun soyadını doğumda değiştirdiği ortaya çıktı!
13.06.2023 Magazin
Khole Kardashian'dan şoke eden itiraf: Kendimi suçlu hissediyorum
Khole Kardashian'dan şoke eden itiraf: Kendimi suçlu hissediyorum Khloé Kardashian, özel hayatı ve görünümü ile ilgi çeken Kardashian kardeşler arasında yer alıyor. Kardashian kadınlarının çoğu gözler önünde yaşanan özel hayatları, ilişkileri ve ailevi meseleleri bir programda masaya yatırılıyor. Khloe Kardashian, programın son bölümünde yaptığı açıklamalarla adından söz ettirdi.
25.05.2023 Magazin
Khloe Kardashian'a takipçilerinden çağrı: Orijinal fotoğrafını paylaş
Khloe Kardashian'a takipçilerinden çağrı: Orijinal fotoğrafını paylaş Filtreli paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Khole Kardashian bu kez Photoshop'un dozunu biraz arttırmasıyla gündeme geldi. Takipçileri, Kardashian'a orijinal fotoğraf paylaşma çağrısı yaptı.
15.03.2023 Magazin
Khloe Kardashian kendisiyle ilgili gerçeği açıkladı!
Khloe Kardashian kendisiyle ilgili gerçeği açıkladı! Geçtiğimiz ağustos ayında taşıcı anne yöntemiyle ikinci çocuğunu kucağına alan Khloe Kardashian, kendisiyle ilgili bir gerçeği açıkladı. Kardashian, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla yüzünden tümör aldırdığını duyurdu. İki çocuk annesi ünlü isim, henüz 19 yaşındayken sırtında melanom bulunduğunu ve bu yüzden operasyon geçirdiğinden de bahsetti.
13.10.2022 Magazin
Khloe Kardashian'dan bikinili paylaşım geldi!
Khloe Kardashian'dan bikinili paylaşım geldi! Reality şov yıldızı Khloe Kardashian popo ve basen bölgesine bolca enjeksiyon yaptırmıştı. Son dönemde bunları eritmeye çalışan Khloe Kardashian'ın vücudunun deforme olduğu iddiaları vardı. İddialar gündemdeyken ünlü yıldız bikinili pozunu paylaştı.
12.09.2022 Magazin
Khloe Kardashian'dan güzel haber! İkinci kez anne oldu...
Khloe Kardashian'dan güzel haber! İkinci kez anne oldu... Bir dargın bir barışık aşk yaşadığı basketbolcu Tristan Thompson ile birlikteliğinden True adında dört yaşında bir kızı olan Khloe Kardashian, ikinci kez anne oldu. 38 yaşındaki reality show yıldızının ikinci çocuğunun taşıyıcı anneden dünyaya geldiği öğrenildi.
16.08.2022 Magazin
Khloe Kardashian'dan şaşırtan bebek kararı!
Khloe Kardashian'dan şaşırtan bebek kararı! Khloe Kardashian özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Kardashian ailesinin üyesi Khloe Kardashian'dan şaşırtan bebek kararı geldi. Defalarca kez aldatılan ünlü TV yıldızı başka bir kadından çocuğu ortaya çıkan Tristan Thompson ile birlikte ikinci kez bir bebek sahibi olmaya karar verdi.
14.07.2022 Magazin
Tristan Thompson herkesin önünde Khloe Kardashian'dan özür diledi! DNA testiyle kanıtlandı...
Tristan Thompson herkesin önünde Khloe Kardashian'dan özür diledi! DNA testiyle kanıtlandı... Basketbol yıldızı Tristan Thompson'ın Maralee Nichols'dan bir bebek sahibi olduğu DNA testiyle kanıtlandı. O ilişki sırasından Khloe Kardashian ile birlikte olan Tristan Thompson ünlü isimden herkesin huzurunda özür diledi.
5.01.2022 Magazin
Khloe Kardashian'ın tekne keyfi
Khloe Kardashian'ın tekne keyfi Bir süredir çocuğuyla birlikte tatil yapan magazin yıldızı Khloe Kardashian, Instagram'da paylaştığı videoda, tekne keyfi yaparken görülüyor.
20.08.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Khloe Kardashian ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki khloe kardashian haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.