Karayolları işçi alımı kura çekimi ne zaman, KGM kura çekimi canlı yayın ile izlenebilecek mi? KGM kura sonuçları ne zaman açıklanacak? KGM 3000 işçi alımı sonuçları ve kurası!
Karayolları işçi alımı kura çekimi ne zaman, KGM kura çekimi canlı yayın ile izlenebilecek mi? KGM kura sonuçları ne zaman açıklanacak? KGM 3000 işçi alımı sonuçları ve kurası! Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) işçi alımı kura çekimi ne zaman, KGM işçi alımı kura sonuçları hangi tarihte açıklanacak? KGM işçi alımı kura tarihi başvuruda bulunanlar tarafından merakla bekleniyordu. Karayolları Genel Müdürlüğü, 3 bin işçi alımı başvuruları geçtiğimiz günlerde tamamlandı, gözler kura çekimi sürecine çevrildi. Peki, KGM işçi alımı kura çekimi ne zaman, ayın kaçında?
24.05.2023 Personel Alımı
KGM kura sonuçları sorgulama 2023 ekranı! KGM kura sonuçları isim listesine nereden bakılır, Karayolları Genel Müdürlüğü kura sonuçları açıklandı mı? Kura sonucu sorgulama!
KGM kura sonuçları sorgulama 2023 ekranı! KGM kura sonuçları isim listesine nereden bakılır, Karayolları Genel Müdürlüğü kura sonuçları açıklandı mı? Kura sonucu sorgulama! Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) işçi alımı başvuruları 2-8 Mayıs tarihleri arasında alındı. Başvuruların tamamlanmasıyla adaylar gözünü KGM işçi alımı kura çekim tarihlerine çevirmişti, kura çekimi süreci başladı. 3 bin sürekli işçi kura çekimine kadro sayısı kadar asıl ve asıl sayının 3 katı kadar da yedek aday dahil edileceği belirtildi. Peki, Karayolları kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak? KGM kura sonuçları nasıl öğrenilir, KGM kura çekimi sonuçları nereden sorgulanacak? Karayolları kura sonuçları açıklandı mı? Karayolları kura çekimi sonuçları 2023…
2.06.2023 Personel Alımı
KGM personel alımı ne zaman (3 bin KGM işçi alımı İŞKU başvuru ekranı), K işçi alımı 2023 başvuru nasıl yapılır? Karayolları işçi alımı şartları 2023 neler?
KGM personel alımı ne zaman (3 bin KGM işçi alımı İŞKU başvuru ekranı), K işçi alımı 2023 başvuru nasıl yapılır? Karayolları işçi alımı şartları 2023 neler? Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere, sürekli iş sözleşmesi ile çalıştırılmak üzere 3 bin işçi alacak. KGM bünyesinde çalışmak isteyenler İŞKUR’un esube.iskur.gov.tr adresinden ilan tarihinden itibaren 5 gün içinde T.C. kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak başvurmaları gerekiyor. Peki, KGM 3 bin işçi alımı ne zaman, Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımı başvuru şartları neler 2023? İşte, Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımı branş, kontenjan dağılımı ve diğer merak edilenler…
28.04.2023 Personel Alımı