Kayseri Şeker halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda? Kayseri Şeker Fabrikası halka arz ne zaman, eşit mi oransal mı? Kayseri Şeker hisse fiyatı ve kodu!
Kayseri Şeker halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda? Kayseri Şeker Fabrikası halka arz ne zaman, eşit mi oransal mı? Kayseri Şeker hisse fiyatı ve kodu! Kayseri Şeker halka arz oluyor. Piyasası Kurulu Kayseri Şeker’in halka arzına 6 Mayıs 2023 tarihli ve 2023/26 sayılı bülteniyle onay verdiğini duyurdu. Kayseri Şeker'in sermayesinin 600 milyon TL'den 706 milyon TL'ye bedelli artırımı sırasında oluşan 106 milyon TL payın halka arzı gerçekleştirilecek. Peki, Kayseri Şeker halka arz ne zaman, eşit mi oransal mı? Kayseri Şeker Fabrikası halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu?
8.05.2023 Ekonomi
Kayseri Şeker halka arz ne zaman? Kayseri Şeker hisseleri hangi banka üzerinden yapılacak?
Kayseri Şeker halka arz ne zaman? Kayseri Şeker hisseleri hangi banka üzerinden yapılacak? Kayseri Şeker'in, halka arz kapsamında "Borsa İstanbul Yıldız Pazar"da işlem görebilmek için kayıtlı sermaye tavanını 750 milyon liraya çıkarma kararı aldığı bildirildi. Peki, Kayseri Şeker halka arz ne zaman? Kayseri Şeker halka arz tarihi ne zaman? Kayseri Şeker hisseleri hangi banka üzerinden yapılacak? Kayseri Şeker hisse fiyatı belli oldu mu? Kayseri Şeker hisseleri hangi bankadan yapılacak? İşte Kayseri Şeker halka arz tarihi ile ilgili detaylar...
11.03.2021 Ekonomi