Kars 36 Spor

Kars 36 Spor

Son dakika Kars 36 Spor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kars 36 Spor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kars 36 Spor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kars 36 Spor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kars 36 spor gelişmeleri de dahil olmak üzere 48 kars 36 spor haberi bulunmuştur. Tüm kars 36 spor haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Edirne'den Kars'a kadar' lafta kalmadı... Buluştular!
'Edirne'den Kars'a kadar' lafta kalmadı... Buluştular! Türkiye'nin iki sınır şehrinin futbol takımları, İstanbul'daki hazırlık maçında karşılaştı.
5.01.2020 Futbol
Altınordu'nun hedefi kendini kupada affettirmek
Altınordu'nun hedefi kendini kupada affettirmek Spor Toto 1'inci Lig'de ilk 6 haftada sadece 1 galibiyet alan Altınordu, Ziraat Türkiye Kupası'nda salı günü deplasmanda Pendikspor'u yenerek hem moral bulmak, hem de taraftarının gönlünü almak istiyor.
23.09.2018 TFF 1.Lig
Şampiyonluk maçını böyle izlediler!
Şampiyonluk maçını böyle izlediler! Bölgesel Amatör Ligde oynanan Artvin Hopaspor ile Kars 36 Spor maçını taraftarlar çatılardan izledi.
25.03.2018 Futbol
Amatör ligde maç sonrası olaylar çıktı
Amatör ligde maç sonrası olaylar çıktı SPOR Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 19'unca hafta müsabakasında Kars 36 Spor ile Serhat Ardahanspor karşı karşıya geldi. Üç kırmızı kart çıkan maç 0-0lık skorla tamamlanırken karşılaşma sonrasında olaylar çıktı.
18.02.2018 Futbol
PFDK kararları açıklandı!
PFDK kararları açıklandı! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu kararlarını açıkladı. PFDK, Osmanlıspor futbolcusu Tugay Kaçar'a 2 maç, Beşiktaş'a ise Manisaspor maçındaki olaylar nedeniyle 22,500 TL para cezası verdi.
19.12.2017 TFF 1.Lig
Beşiktaş, PFDK'ya sevk edildi
Beşiktaş, PFDK'ya sevk edildi Beşiktaş Kulübü, Grand Medical Manisaspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçındaki "saha olayları" nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.
15.12.2017 Beşiktaş
Bakan Arslan, Kars 36 Spor'u ziyaret etti
Bakan Arslan, Kars 36 Spor'u ziyaret etti Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçında Ankara’da Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Kars 36 Spor’u kaldığı otelde ziyaret ederek sporculara başarı diledi.
12.12.2017 Futbol
Ziraat Türkiye Kupası'nda 5.tur rövanş maçları yarın başlıyor
Ziraat Türkiye Kupası'nda 5.tur rövanş maçları yarın başlıyor Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur rövanş maçları, yarın yapılacak 6 karşılaşmayla başlayacak.
Ümit Özat'tan samimi açıklamalar! Aklı kazda kaldı...
Ümit Özat'tan samimi açıklamalar! Aklı kazda kaldı... Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Süper Lig ekibi Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup olan Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi Kars 36 Spor'un teknik direktörü Hüsnü Kaçmaz, yenilmelerine rağmen iyi mücadele ettiklerini söyledi. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat ise önemsedikleri bir maç olduğunu belirterek, galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi.
28.11.2017 Gençlerbirliği
Gençlerbirliği avantajı kaptı!
Gençlerbirliği avantajı kaptı! Kars 36 Spor ile Gençlerbirliği takımları Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur ilk maçında karşı karşıya geldi.
28.11.2017 Gençlerbirliği
Altınordu'da kaleci şoku
Altınordu'da kaleci şoku TFF 1'inci Lig'de Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçına hazırlanan Altınordu'da kaleci Erce'nin sakatlığı şok etkisi yarattı.
1.11.2017 TFF 1.Lig
Kupada 4. tur tamamlandı
Kupada 4. tur tamamlandı Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü Tur karşılaşmaları, bugün oynanan maçların ardından tamamlandı. Alınan sonuçlar ve 5'inci tura yükselen takımlar şöyle;
Kars 36 Spor, kupada adını 5. tura yazdırdı
Kars 36 Spor, kupada adını 5. tura yazdırdı Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Altınordu'yu 1-0 yenerek adını 5. tura yazdıran Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi temsilcisi Kars 36 Spor'un teknik direktörü Hüsnü Kaçmaz, "Haddimizi bilerek, gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz." dedi.
24.10.2017 Futbol
ZTK'da 4. tur programı belli oldu
ZTK'da 4. tur programı belli oldu Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tur maç programı açıklandı.
12.10.2017 Futbol
Türkiye Kupası'nda kuralar çekildi! İşte eşleşmeler...
Türkiye Kupası'nda kuralar çekildi! İşte eşleşmeler... Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tur kuraları çekildi. İşte eşleşmeler...
28.09.2017 Galatasaray
İşte kupada günün sonuçları
İşte kupada günün sonuçları Kupada 3. tur, bugün oynanan 6 müsabakayla tamamlandı.
ZTK'da 15 takım tur atladı
ZTK'da 15 takım tur atladı Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda bugün oynanan maçlarda rakiplerini yenen 15 takım, bir üst tura yükseldi.
Büyük sürpriz! Kars 36 Spor turladı
Büyük sürpriz! Kars 36 Spor turladı Ziraat Türkiye Kupası 3. turda 90 dakikası ve uzatma bölümleri 1-1 tamamlanan maçta, penaltı atışları sonucunda TFF 1. Lig ekibi Balıkesir Baltok'a 6-5 üstünlük kuran Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Kars 36 Spor, bir üst tura çıktı.
Ziraat Türkiye Kupası'nda 4 takım turladı!
Ziraat Türkiye Kupası'nda 4 takım turladı! Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. tur maçları oynanan 4 karşılaşmayla başladı. İşte sonuçlar...
Ziraat Türkiye Kupası heyecanı başlıyor!
Ziraat Türkiye Kupası heyecanı başlıyor! Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. tur müsabakaları, yarın oynanacak 4 karşılaşmayla başlayacak.
ZTK'da 1'inci tur maçları tamamlandı
ZTK'da 1'inci tur maçları tamamlandı ZİRAAT Türkiye Kupası 2017-2018 Sezonu 1. tur maçları tamamlandı. 1. tur müsabakaları sonunda rakiplerini eleyen 21 takım, 2. turda mücadele etmeye hak kazandı.
Türkiye Kupası 1.Tur kura çekimi yapıldı
Türkiye Kupası 1.Tur kura çekimi yapıldı Türkiye Kupası maç tarihleri ile 1'inci Tur eşleşmeleri ve maç programı belli oldu.
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
Polislere müjde! Bakan Soylu canlı yayında açıkladı
Polislere müjde! Bakan Soylu canlı yayında açıkladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gündeme ilişkin önemli konularla ilgili açıklamalarda bulundu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “12-36 çalışan polisimiz 4 grup çalışacak ve polisimiz istirahatinden fedakarlık etmeyecek. Şark görevi sürelerini düşürmüştük daha da düşürüyoruz. Polislerimiz şark görevinden döndükten sonra istediği vilayete gidebilecek.” dedi.
10.01.2023 Gündem
Aile destek ve konut finansmanı paketi! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri peş peşe duyurdu
Aile destek ve konut finansmanı paketi! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri peş peşe duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı sona erdi. Suriyeli sığınmacıların geri dönüşünden, enflasyona kadar birçok iç ve dış gelişme ele alındı. Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan alınan kararları açıkladı.
9.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kars 36 Spor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kars 36 spor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.