2. dönem karneler ne zaman verilecek? Karneler nasıl verilecek? Karneler ne zaman erişime açılacak?
2. dönem karneler ne zaman verilecek? Karneler nasıl verilecek? Karneler ne zaman erişime açılacak? Milyonlarca öğrenci yaz tatili heyecanı sardı. Koronavirüsün gölgesinde geçen 2020-2021 eğitim öğretim yılının sonuna yaklaşılırken milyonlarca öğrenci karneleri alacağı günü bekliyor. Öğrenciler stresli, yorucu ve kapanmalarla geçen eğitim yılını geride bırakırken karnelerin ne zaman verileceğini, karnelerin dijital olarak mı yoksa yüz yüze basılı olarak mı dağıtılacağı merak ediliyor. Peki, 2. dönem karneler ne zaman verilecek? Karneler nasıl verilecek? Karneler ne zaman erişime açılacak? Karneler elden mi verilecek? Karneler dijital mi verilecek? İşte detaylar...
11.06.2021 Eğitim
Karneler ne zaman verilecek, 2 dönem karneler dijital mi verilecek? Bakan Ziya Selçuk açıkladı! Karneler nasıl alınacak, okuldan mı elden mi?
Karneler ne zaman verilecek, 2 dönem karneler dijital mi verilecek? Bakan Ziya Selçuk açıkladı! Karneler nasıl alınacak, okuldan mı elden mi? Karneler ne zaman alınacak, dijital mi verilecek? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2020-2021 eğitim öğretim yılı 2. dönem için karne, teşekkür ve takdir belgeleri elektronik ortamda öğrenci ve velilerin erişimine açılacak, talep eden velilere ise okul müdürlüklerince basılı karne de verilebilecek. Karne bilgileri 18 Haziran'da sistemde açılmış olacak.
4.06.2021 Eğitim