Fenerbahçe'nin yeni tranferi Cengiz Ünder İstanbul'da!
Fenerbahçe'nin yeni tranferi Cengiz Ünder İstanbul'da! Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe milli oyuncu Cengiz Ünder'i KAP'a bildirdi. Sarı Lacivertliler, milli futbolcu ve Fransız ekibi ile prensip anlaşmasına varıldığını açıklarken yıldız solak sağlık kontrolleri ve imza için İstanbul'a geldi.
12.08.2023 Fenerbahçe
Trabzonspor, Mislav Orsic’i KAP'a bildirdi
Trabzonspor, Mislav Orsic’i KAP'a bildirdi Trabzonspor, Mislav Orsic’in transferi için kulübü Southampton ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.
28.06.2023 Trabzonspor
Transfer resmen KAP'a bildirildi! Ajax Ahmetcan Kaplan'ı bitirdi: İşte bedeli...
Transfer resmen KAP'a bildirildi! Ajax Ahmetcan Kaplan'ı bitirdi: İşte bedeli... Son dakika transfer haberi. Hollanda devi Ajax, Trabzonspor'dan Ahmetcan Kaplan'ı transfer ettiğini resmen açıkladı. Ajax, Ahmetcan için 9.5 milyon Euro bonservis artı bir sonraki satışın kârından %15 pay ödeyecek.
19.08.2022 Trabzonspor
Fenerbahçe Brezilyalı Luan Peres Petroni ile anlaştı! Transfer KAP'a bildirildi...
Fenerbahçe Brezilyalı Luan Peres Petroni ile anlaştı! Transfer KAP'a bildirildi... Fenerbahçe Marsilya forması giyen Brezilyalı yıldız oyuncu Luan Peres Petroni ile anlaştı. 28 yaşındaki oyuncu bu akşam İstanbul'a gelecek. Sarı-Lacivertliler, Luan Peres'le görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.
28.07.2022 Fenerbahçe