Kamu işçisi zam oranı 2023! Kamu işçileri toplu iş sözleşmesi ne zaman yapılacak 2023, kamu işçileri zammı ne kadar olacak? Toplu iş sözleşmesi tarihi
Kamu işçisi zam oranı 2023! Kamu işçileri toplu iş sözleşmesi ne zaman yapılacak 2023, kamu işçileri zammı ne kadar olacak? Toplu iş sözleşmesi tarihi Toplu İş Sözleşmesi için 700 binden fazla işçi sabırsızlıkla bekliyor. Hak-İş ve Türk-İş'in de masada olduğu toplantının ardından açıklama yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, uzlaşmaya yaklaşıldığını duyurdu. Hükümetin kamu işçisi zam teklifi için yeni tarih belli oldu. Peki, 2023 kamu işçileri zammı ne kadar olacak, kamu işçisi zam oranı ne zaman açıklanacak?
Kamu işçileri toplu iş sözleşmesi ne zaman yapılacak 2023? Kamu toplu iş sözleşmesi çerçeve protokolü imzalandı mı?
Kamu işçileri toplu iş sözleşmesi ne zaman yapılacak 2023? Kamu toplu iş sözleşmesi çerçeve protokolü imzalandı mı? Kamu çalışanlarının zamlı aylıklarını netleştirecek toplu iş sözleşmesi görüşmelerinden çıkacak nihai sonuç beklenirken Bakan Bilgin'den açıklama geldi. Bilgin yaptığı açıklamada "TÜRK-İŞ ve HAK-İŞ ile cuma günü bir kez daha görüşeceğiz ve bunu da çözüm yoluna sokacağız" ifadelerini kullandı. Peki, Kamu işçileri toplu iş sözleşmesi ne zaman yapılacak 2023? Kamu toplu iş sözleşmesi çerçeve protokolü imzalandı mı?