Josephine Skriver

Josephine Skriver

Son dakika Josephine Skriver haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Josephine Skriver ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Josephine Skriver haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Josephine Skriver

haberleri sayfasında son dakika yaşanan josephine skriver gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 josephine skriver haberi bulunmuştur. Tüm josephine skriver haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü çiftin bebeği oldu! Aşkımızın meyvesi geldi!
Ünlü çiftin bebeği oldu! Aşkımızın meyvesi geldi! Amerikalı model Josephine Skriver ile eşi Alexander DeLeon'un kız bebekleri dünyaya geldi. Ünlü model mutlu haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Eşiyle birlikte tuttuğu bebeğinin elinin siyah beyaz bir fotoğrafını Instagram'da paylaşan model, mesajında da bebeğin adını açıkladı: Aurora James.
26.08.2023 Magazin
Devler ligi
Devler ligi Dünyaca ünlü top modeller Adriana Lima, Gigi Hadid ve Josephine Skriver, kozmetik markası Maybelline New York’un özel davetinde bir araya geldi.
10.09.2018 Magazin
Yatak pozu
Yatak pozu VictorIa’s Secret’ın Danimarkalı meleği Josephine Skriver, paylaşımıyla sosyal medyada olay oldu.
3.03.2018 Magazin
Balkonda yakalandılar
Balkonda yakalandılar Dünyanın en iyi modellerinden Josephine Skriver (24), Georgia Fowler (25) ve Roosmarijn De Kok (23) Miami’deki Victoria’s Secret çekiminde üstsüz olarak kameralara takıldı.
17.02.2018 Magazin
Cenneti buldu!
Cenneti buldu! Victoria’s Secret’ın Danimarkalı meleği Josephine Skriver, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen moda şovunun yorgunluğunu söz yazarı sevgilisi Alexander DeLeon ile çıktığı tatilde atıyor.
24.11.2017 Magazin
Mutluluğu ağaçta buldu!
Mutluluğu ağaçta buldu! Victoria’s Secret’ın Danimarkalı modeli Josephine Skriver (24), markanın yeni sezon çekimleri için kamera karşısına geçti.
14.08.2017 Magazin
En seksi festival başladı
En seksi festival başladı Her yıl sonsuz güneş ışığı şehrinde düzenlenen ve en büyük açık hava festivalleri arasında yer alan Coachella başladı.
15.04.2017 Magazin
Ünlü modellerin plaj şovu!
Ünlü modellerin plaj şovu! Victoria's Secret meleklerinden Adriana Lima, Josephine Skriver ve Martha Hunt, Los Angeles'ta objektif karşısına geçti.
31.01.2017 Magazin
Seksi meleklerden bir ilk!
Seksi meleklerden bir ilk! Yılın en çok merak edilen şovlarından biri olan Victoria’s Secret defilesi bu yıl ilk kez Paris’te gerçekleşecek...
25.10.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Josephine Skriver ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki josephine skriver haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.