Josep Maria Bartomeu

Josep Maria Bartomeu

Son dakika Josep Maria Bartomeu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Josep Maria Bartomeu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Josep Maria Bartomeu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Josep Maria Bartomeu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan josep maria bartomeu gelişmeleri de dahil olmak üzere 96 josep maria bartomeu haberi bulunmuştur. Tüm josep maria bartomeu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Barcelona'nın hakemlere 1 milyon 400 bin euro'luk rüşvet verdiği ortaya çıktı
Barcelona'nın hakemlere 1 milyon 400 bin euro'luk rüşvet verdiği ortaya çıktı La Liga devi Barcelona'nın 2016-2018 yılları arasında İspanya Hakemler Komitesi Başkan Yardımcısı Jose Maria Enriquez Negrerira'ya 1 milyon 400 bin euro ödediği, rüşvet skandalına savcılığın el attığı öğrenildi.
16.02.2023 İspanya
Barcelona Eski Başkanı Bartomeu gözaltına alındı
Barcelona Eski Başkanı Bartomeu gözaltına alındı Barcelona'nın eski başkanı Josep Maria Bartomeu Barçagate operasyonu kapsamında gözaltına alındı.
1.03.2021 İspanya
'İstifa etmek aklımın ucundan bile geçmedi'
'İstifa etmek aklımın ucundan bile geçmedi' Barcelona’da eleştirilerin hedefinde yer alan başkan Josep Maria Bartomeu, Lionel Messi krizi ve istifa iddiaları hakkında konuştu.
27.10.2020 İspanya
Jorge Messi'den yeni açıklama! "Serbest kalma maddesi geçersiz..."
Jorge Messi'den yeni açıklama! "Serbest kalma maddesi geçersiz..." Jorge Messi, oğlu Lionel Messi'nin kontratında yer alan 700 milyon avroluk serbest kalma maddesinin 2019-2020 sezonunda geçerliliğini kaybettiğini duyurdu.
4.09.2020 İspanya
Barcelona iddiaları yalanladı!
Barcelona iddiaları yalanladı! Barcelona Kulübü, bazı futbolcularına ilişkin karalama kampanyası başlatmak için bir şirketle anlaştığı yönünde iddialara yanıt verdi.
18.02.2020 Futbol
Yeni hoca belli oldu! Bomba isim...
Yeni hoca belli oldu! Bomba isim... Liverpool'a elenen Barcelona'da şok hali sürerken; Katalan basını, takımın yeni hocasıyla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı.
10.05.2019 İspanya
Bartomeu son noktayı koydu! Valverde...
Bartomeu son noktayı koydu! Valverde... Barcelona Kulübü Başkanı Josep Maria Bartomeu, futbol takımı teknik direktörü Jose Valverde'nin gelecek sezon da görevde kalacağını açıkladı.
16.01.2019 İspanya
La Liga'dan ABD'de maç oynama talebi!
La Liga'dan ABD'de maç oynama talebi! İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona ve Girona takımları ile lig yönetimi, iki takım arasındaki maçın ABD'de oynanması için İspanya Futbol Federasyonundan (RFEF) izin istedi.
11.09.2018 İspanya
Ve Barcelona resmen istedi!
Ve Barcelona resmen istedi! Barcelona Başkanı Robert Fernandez'in, Roma Sportif Direktörü Monchi'yi göreve getirmek için görüşmeler yaptığı kaydedildi.
31.05.2018 İspanya
Ali Koç'un beyin takımı ortaya çıktı
Ali Koç'un beyin takımı ortaya çıktı Mayıs ayındaki kongrede Aziz Yıldırım'la yarışacak olan Ali Koç, müthiş bir ekip kurmuş durumda. Koç'un listesine aldığı isimler seçimin kıran kırana geçeceğinin göstergesi.
21.02.2018 Fenerbahçe
Göğsümüz kabardı
Göğsümüz kabardı Beko, dünya devi Barcelona ile 4 yıl önce yaptığı sponsorluk anlaşmasını genişleterek yeniledi. Yeni anlaşma ile artık Beko ismi antrenman tişörtlerinin hem kolunda hem de göğsünde yer alacak, yıllık 19 milyon euro ödeyecek
15.02.2018 Ekonomi
Yıldız futbolcu Barcelona'ya veda etti
Yıldız futbolcu Barcelona'ya veda etti İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona, Arjantinli futbolcu Javier Mascherano için veda töreni düzenledi.
25.01.2018 İspanya
Mascherano, Barcelona'dan ayrılıyor
Mascherano, Barcelona'dan ayrılıyor Barcelona Kulübü, Arjantinli futbolcusu Javier Mascherano'nun takımdan ayrılacağını duyurdu.
23.01.2018 İspanya
Messi Altın Ayakkabı ödülüne kavuştu
Messi Altın Ayakkabı ödülüne kavuştu Geçen sezon La Liga'da 37 kez ağları sarsarak Avrupa liglerinde zirveye ulaşan Messi, düzenlenen törenle Altın Ayakkabı ödülünü aldı.
24.11.2017 İspanya
Barcelona'dan 'ömür boyu sözleşme' açıklaması
Barcelona'dan 'ömür boyu sözleşme' açıklaması Barcelona, kaptan Andres Iniesta ile ömür boyu sürecek yeni sözleşme imzalandığını açıkladı.
6.10.2017 İspanya
Barcelona greve gidiyor
Barcelona greve gidiyor Barcelona Kulübü, Katalonya'daki bağımsızlık yanlısı girişimlere desteğini sürdürüyor.
2.10.2017 İspanya
Barcelona Başkanı'ndan Messi açıklaması!
Barcelona Başkanı'ndan Messi açıklaması! Barcelona ile sözleşmesi bu sene sonu bitecek olmasına rağmen yeni sözleşmeye imza atmayan ve ismi Manchester City ile anılan Lionel Messi konusunda Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu'dan resmi açıklama geldi.
15.09.2017 Futbol
Resmen açıkladı! 'Lionel Messi'yle anlaştık'
Resmen açıkladı! 'Lionel Messi'yle anlaştık' Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu, Arjantinli yıldız Lionel Messi'yle sözleşme uzatma konusunda anlaştıklarını açıkladı
5.09.2017 Futbol
Barcelona yıldız oyuncuyu tanıttı
Barcelona yıldız oyuncuyu tanıttı Barcelona'da 11 numaralı formayı seçen Dembele: "8 yaşımdan beri Barcelona'nın maçlarını takip ediyorum"
28.08.2017 İspanya
Barcelona Ernesto Valverde'yi açıkladı
Barcelona Ernesto Valverde'yi açıkladı Barcelona'nın yeni teknik direktörü, Athletic Bilbao'dan ayrılan Ernesto Valverde Tejedor oldu.
29.05.2017 İspanya
Yıldız oyuncu için hapis kararı
Yıldız oyuncu için hapis kararı İspanya temsilcisi Barcelona'nın Brezilyalı oyuncusu Neymar, 2013 yılındaki transferinde yolsuzluk yapıldığı iddiasıyla yargılanacak
5.05.2017 İspanya
Barcelona Başkanı hakim karşısına çıkacak
Barcelona Başkanı hakim karşısına çıkacak Barcelona Başkanı Bartomeu, Neymar'ın transfer sürecinde usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle yargılanacak
28.04.2017 İspanya
Barcelona, stadının adını değiştirecek!
Barcelona, stadının adını değiştirecek! Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu, B takımının stadyumunun isminin 'Estadi Johan Cruyff' olarak değişeceğini belirtti.
25.03.2017 İspanya
"Diğer takımların çok da hoşuna gitmeyecek"
"Diğer takımların çok da hoşuna gitmeyecek" Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında sahasında 6-1'lik tarihi galibiyetle Paris Saint Germain'i eleyip çeyrek finale yükselen Barcelona'nın teknik direktörü Luis Enrique, "İnanç bu zaferin kilidi oldu. 6. golü tüm tribün attı." dedi.
9.03.2017 Şampiyonlar Ligi
Neymar ve Barcelona yargılanacak
Neymar ve Barcelona yargılanacak İspanya Ulusal Mahkemesi Ceza Dairesi, Neymar'ın 2011 yılında Santos kulübündeyken Barcelona'ya transferinde yolsuzluk ve sahtekarlık yapıldığına ilişkin iddialardan dolayı Brezilyalı futbolcunun ve Barcelona Kulübünün yargılanmasıyla ilgili kararını onayladı.
20.02.2017 İspanya

Benzer Haber Etiketleri

Josep Maria Bartomeu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki josep maria bartomeu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.