Jose Morais

Jose Morais

Son dakika Jose Morais haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jose Morais ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jose Morais haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jose Morais

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jose morais gelişmeleri de dahil olmak üzere 62 jose morais haberi bulunmuştur. Tüm jose morais haberleri aşağıda listelenmiştir.
Geçiş sürecinde F.Bahçe'nin başında olacak!
Geçiş sürecinde F.Bahçe'nin başında olacak! Geçiş sürecinde takımı altyapının başındaki David Badia’ya emanet etme fikri doğdu. Bir yandan da hoca arayışlarına devam edecek F.Bahçe’de son kararı başkan verecek.
30.10.2018 Fenerbahçe
Yangın istifa getirdi! Görgü tanıkları şokta: Dünyanın sonu gibi
Yangın istifa getirdi! Görgü tanıkları şokta: Dünyanın sonu gibi İspanya ve Portekiz'de durdurulamayan yangınlardan sağ kurtulmayı başaranlar yaşadıklarını anlatıyor. Kimileri ateşten birer ölüm topunun üzerine geldiğini anlatırken kimileri ise 'dünyanın sonu geldi sandım' diyor. Bu arada Portekiz'in kuzeyini küle çeviren yangında ölü sayısı ise 41'e yükseldi. Sıcak bir gelişme de gündemde. Sönmeyen yangınların ardından Portekiz İçişleri Bakanı istifa etti.
18.10.2017 Dünya
Rıza Çalımbay sitem etti!
Rıza Çalımbay sitem etti! ANTALYASPOR Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, yakın çevresine "Geçen sezon kulüp rekorları kırdık. 5 maçlık kredi olur mu?" sözleriyle sitemini dile getirdiği belirtildi.
18.09.2017 Antalyaspor
Fornezzi'den Muslera ve Eto'o itirafı geldi!
Fornezzi'den Muslera ve Eto'o itirafı geldi! Antalyaspor'un 34 yaşındaki Sloven kalecisi Saso Fornezzi, Samuel Eto'o gibi büyük bir futbolcuya sahip oldukları için çok şanslı olduklarını söyledi.
24.09.2021 Antalyaspor
En son 2001-02'de böyleydi!
En son 2001-02'de böyleydi! Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında deplasmanda Beşiktaş’a 3-0 mağlup olan Antalyaspor’un galibiyet hasreti 9 haftaya çıktı.
24.09.2021 Antalyaspor
Morais AEK'nın başına geçti
Morais AEK'nın başına geçti Antalyaspor ile iki hafta önce yolları ayrılan Portekizli teknik adam Jose Morais, Yunanistan Süper Lig takımlarından AEK ile anlaştı.
24.09.2021 Antalyaspor
Rıza Çalımbay'ın yeni takımı belli oldu
Rıza Çalımbay'ın yeni takımı belli oldu Antalyaspor, teknik direktör Rıza Çalımbay ile anlaşmaya vardı.
24.09.2021 Antalyaspor
Antalya'da Jose Morais ile yollar ayrıldı
Antalya'da Jose Morais ile yollar ayrıldı Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Portekizli teknik direktör Jose Morais ile yolları ayırma kararı aldıklarını açıkladı
24.09.2021 Antalyaspor
Yönetimi Morais'ten rapor istedi!
Yönetimi Morais'ten rapor istedi! Spor Toto Süper Lig'de 6 haftayı 2 puanla tamamlayan Antalyaspor'da yönetim, Portekizli teknik direktör Jose Morais'ten ligdeki kötü gidişin nedenlerini hakkında rapor istedi.
24.09.2021 Antalyaspor
Morais: Elimizden geleni yaptık!
Morais: Elimizden geleni yaptık! Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'a 3-1 yenildikleri maçta kazanmak için ellerinden geleni yaptıklarını ancak istediklerini alamadıklarını söyledi.
24.09.2021 Antalyaspor
Antalyaspor, Galatasaray maçı hazırlıklarına başladı
Antalyaspor, Galatasaray maçı hazırlıklarına başladı Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı.
26.09.2016 Antalyaspor
Antalyaspor'da Mbilla şoku
Antalyaspor'da Mbilla şoku Antalyaspor, cuma akşamı karşılaşacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürürken sakatlanan Mbilla, kamp kadrosundan çıkarıldı.
24.09.2021 Antalyaspor
Eto'o süresiz kadro dışı!
Eto'o süresiz kadro dışı! Antalyaspor'un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o, bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamanın ardından yönetim tarafından süresiz kadro dışı bırakıldı.
20.09.2016 Antalyaspor
'Eto'o değil Messi bile olsa'
'Eto'o değil Messi bile olsa' Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, "Hiçbir oyuncu, Antalyaspor'un menfaatlerinin üstünde değildir. Messi bile gelse değildir." dedi.
24.09.2021 Antalyaspor
Antalyaspor'da Eto'o krizi
Antalyaspor'da Eto'o krizi Antalyasporlu yöneticiler, transfer döneminde Beşiktaş ile adı sıkça anılan Samuel Eto'o ile toplantı yaptı. Antrenmana katılmayan Eto'o, yaklaşık 1 saat süren toplantı sonunda takım arkadaşlarının çalışmasını saha kenarından izledi.
2.09.2016 Antalyaspor
Antalyaspor'da Samuel Eto'o idmana katıldı
Antalyaspor'da Samuel Eto'o idmana katıldı Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında karşılaşacağı Alanyaspor maçının hazırlıklarına başladı.
24.09.2021 Antalyaspor
F.Bahçe ve Beşiktaş PFDK'ya sevk edildi
F.Bahçe ve Beşiktaş PFDK'ya sevk edildi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği'nce Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporları açıklandı.
23.09.2021 Süper Lig
Antalyaspor, 10 kişi ile direndi!
Antalyaspor, 10 kişi ile direndi! Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Antalyaspor evinde Osmanlıspor'la 0-0 berabere kaldı.
24.09.2021 Antalyaspor
Morais: 'Güçlü bir rakiple oynayacağız'
Morais: 'Güçlü bir rakiple oynayacağız' Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında 21 Ağustos Pazar günü Osmanlıspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
24.09.2021 Antalyaspor
Tarık Çamdal'a talip çıktı
Tarık Çamdal'a talip çıktı Antalyaspor Başkanı Ali Şafak, Dursun Özbek ile Tarık Çamdal'ın transferini görüşecek.
17.08.2016 Antalyaspor
Mourinho'dan G.Saray ve F.Bahçe tavsiyesi
Mourinho'dan G.Saray ve F.Bahçe tavsiyesi Antalyaspor’un teknik direktörü Jose Morais hedef büyüttü. Mourinho’nun kendisine Galatasaray ya da Fenerbahçe’nin başına geçmesi gerektiğini söylediğini belirten Portekizli çalıştırıcı, “O da bir gün olacak. Galatasaray ya da Fenerbahçe’yi çalıştıracağım” dedi.
18.07.2016 Antalyaspor
Antalyaspor’un yeni başkanı Ali Şafak Öztürk’den Ronaldinho açıklaması
Antalyaspor’un yeni başkanı Ali Şafak Öztürk’den Ronaldinho açıklaması Antalyaspor’un yeni başkanı Ali Şafak Öztürk’den Ronaldinho açıklaması geldi. Çiçeği burnunda başkan Ali Öztürk, “Ronaldinho kesinlikle gündemimizde yok” ifadelerini kullandı.
30.06.2016 Antalyaspor
Antalyaspor’da Ertuğrul Sağlam bombası
Antalyaspor’da Ertuğrul Sağlam bombası Kongre sürecine giren ve bu nedenle hoca konusunda belirsizlik yaşayan Antalyaspor’da teknik direktör Jose Morais’in gitme ihtimali son derece yüksek.
24.09.2021 Antalyaspor
Ali Şafak Öztürk adaylığını açıkladı!
Ali Şafak Öztürk adaylığını açıkladı! Antalyaspor başkanlığına adaylığını açıklayan Ali Şafak Öztürk, "Ben şunu garanti ediyorum. Antalyaspor'un iyiliği ve başarısı için her şeyi yapacağım. Şov ya da başka bir işle hiç alakam yok. Başarı için geliyorum" dedi.
24.09.2021 Antalyaspor
Gencer'den şaşırtan karar!
Gencer'den şaşırtan karar! Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, 30 Haziran’da yapılacak genel kurulda başkanlığa aday olmayacağını açıkladı.
24.09.2021 Antalyaspor

Benzer Haber Etiketleri

Jose Morais ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jose morais haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.