Joleon Lescott

Joleon Lescott

Son dakika joleon lescott haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan joleon lescott ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını joleon lescott haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Joleon Lescott

haberleri sayfasında son dakika yaşanan joleon lescott gelişmeleri de dahil olmak üzere 49 joleon lescott haberi bulunmuştur. Tüm joleon lescott haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş istedi, West Bromwich kaptı
Beşiktaş istedi, West Bromwich kaptı Beşiktaş'ın gündeminde olan Joleon Lescott, West Bromwich'e imzayı attı.
20.06.2014 Beşiktaş
Beşiktaş'ın ilk yabancısı geliyor
Beşiktaş'ın ilk yabancısı geliyor Beşiktaş Brezilyalı defans oyuncusu Rodrigo Moledo ile büyük oranda anlaşmaya vardı.
7.06.2014 Futbol
Beşiktaş'a Amerika'dan rakip çıktı
Beşiktaş'a Amerika'dan rakip çıktı Beşiktaş'ın uzun süredir peşinde olduğu Joleon Lescott'a MLS Ligi'nden Portland Timbers talip oldu.
3.06.2014 Futbol
Beşiktaş'ta ilk imza!
Beşiktaş'ta ilk imza! Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Slaven Bilic'in ısrarlı bir şekilde transfer edilmesini istediği Lescott'ta mutlu sona ulaşmak üzere.
2.06.2014 Futbol
Lescott Kartal'a çok yakın
Lescott Kartal'a çok yakın Orman, 31 yaşındaki stoperle 2 milyon Euro’dan 2+1 senelik sözleşme üzerinde anlaşmaya vardı...
2.06.2014 Futbol
Stopere 3 isim!
Stopere 3 isim! Siyah-beyazlıların listesinde 2 Portolu var. Biri 1.97’lik Abdoulaye ve diğeri de 1.91 boyundaki Maicon... Ayrıca önemli bir seçenek de Metalist Kharkiv’den Moledo. Teknik heyet ve yönetim bu 3 futbolcudan 1’ini alacak.
30.05.2014 Futbol
Son hedef Moledo
Son hedef Moledo Beşiktaş'ı transfer döneminde hareketli günler bekliyor. Birçok önemli isimle görüşen siyah beyazlılarda son hedef Rodrigo Moledo...
13.05.2014 Futbol
Taraftara veda etti!
Taraftara veda etti! Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Joleon Lescott Manchester City'den ayrıldı
13.05.2014 Futbol
Beşiktaş'tan 3 transfer
Beşiktaş'tan 3 transfer Beşiktaş transfer dönemi başlamadan planlamasını bitirdi. Sezonun bitmesi ile üç yıldızla imzalar atılacak!
12.05.2014 Futbol
Transfer gerçekleşmedi çünkü...
Transfer gerçekleşmedi çünkü... Bunun nedeni ise bugün ortaya çıktı ve yıldız oyuncunun İngiltere dışına çıkmaya sıcak bakmadığı belirtildi
5.05.2014 Futbol
Transfer açıklaması geldi!
Transfer açıklaması geldi! Spor Toto Süper Lig'i ikinci sırada tamamlayarak önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılma hesapları yapan Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını hızlandırdı
24.04.2014 Futbol
İstanbul'da ev bakıyor
İstanbul'da ev bakıyor Manchester City ile sözleşmesi biten İngiliz stoper, Beşiktaş'a imzayı attı...
23.04.2014 Futbol
İşte Lescott gerçeği!
İşte Lescott gerçeği! İngiliz stoper, Ahmet Kavalcı'nın davetiyle Beşiktaş'ın Kayseri maçı öncesi eşi ve çocuklarıyla İstanbul'a geldi, pazarlık yapıldı
18.04.2014 Futbol
Beşiktaş bombayı patlattı!
Beşiktaş bombayı patlattı! Beşiktaş’ın, Manchester City’nin yıldız savunma oyuncusu Joleon Lescott’a imzayı attırdığı iddia edildi.
17.04.2014 Futbol
Flaş iddia! Üçlü transfer paketi
Flaş iddia! Üçlü transfer paketi Yönetim, gelecek sezonun Şampiyonlar Ligi kadrosunu kurmaya başladı. Stopere Lescott ya da Kaboul, orta sahaya Van der Vaart, forvete Gomis gelecek. Hunt ile anlaşma sağlandı.
2.04.2014 Futbol
Aylık 400 bin pound! Beşiktaş...
Aylık 400 bin pound! Beşiktaş... Beşiktaş'ın Manchester City'de oynayan İngiliz savunmacı Joleon Lescott'u sezon sonunda renklerine bağlamak için ön anlaşma sunduğu iddia edildi
3.03.2014 Süper Lig
'Evet, ayrılacağım'
'Evet, ayrılacağım' Beşiktaş kadrosuna katmayı çok istiyordu
18.02.2014 Futbol
Beşiktaş'ın 2. bombası!
Beşiktaş'ın 2. bombası! Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Deniz Atalay, gelecek sezon transferlerinde somut adımın sadece Cenk Tosun'la ilgili olarak atılmadığını söyledi.
5.02.2014 Futbol
Dany Beşiktaş'ta
Dany Beşiktaş'ta Sarı-kırmızılılar 27 yaşındaki oyuncu için G.Antep'le anlaşmıştı ama Kartal devreye girince işler değişti. Dany de "Eğer beni Beşiktaş'a vermezseniz, G.Antep'e de gitmem" restini çekince taraflar el sıkıştı.
2.02.2014 Futbol
Beşiktaş'ta üç aday!
Beşiktaş'ta üç aday! Lescott'tan kötü haber gleince ibre bu üç futbolcuya döndü
1.02.2014 Süper Lig
Lescott'tan flaş açıklama!
Lescott'tan flaş açıklama! Beşiktaş'ın renklerine bağlamak istediği Manchester City'nin savunmacısı Lescott, sosyal medya üzerinden çarpıcı açıklamalar yaptı.
31.01.2014 Futbol
Lescott'a inanılmaz teklif!
Lescott'a inanılmaz teklif! Ada basını, West Ham United’ın Manchester City’nin tecrübeli oyuncusu Joleon Lescott için reddedilmesi zor bir teklif yaptığını yazdı.
31.01.2014 Futbol
Manchester City Mangala'yı istiyor
Manchester City Mangala'yı istiyor Stoper arayışlarına devam eden İngiltere devi Manchester City, Porto'nun son zamanlarda yıldızı parlayan Fransız stoperi Mangala'nın peşine düştü.
31.01.2014 Futbol
Transferde kötü haber geldi!
Transferde kötü haber geldi! Beşiktaş'a İngiltere'den can sıkan haber
31.01.2014 Futbol
G.Saray nereden çıktı?
G.Saray nereden çıktı? Bahis sitesinden Lescott için ilginç iddia...
31.01.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Joleon Lescott ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki joleon lescott haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.