John Mcafee

John Mcafee

Son dakika John Mcafee haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan John Mcafee ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını John Mcafee haber sayfamızda bulabilirsiniz.

John Mcafee

haberleri sayfasında son dakika yaşanan john mcafee gelişmeleri de dahil olmak üzere 8 john mcafee haberi bulunmuştur. Tüm john mcafee haberleri aşağıda listelenmiştir.
John Mcafee kimdir? Antivirüs yazılımcısı neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte John Mcafee’ın hayatına dair merak edilenler…
John Mcafee kimdir? Antivirüs yazılımcısı neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte John Mcafee’ın hayatına dair merak edilenler… ABD’li antivirüs yazılımcısı John McAfee, İspanya’nın Barselona kentinde kaldığı hapishanenin hücresinde ölü bulundu. John Mcafee kimdir? İşte John Mcafee’ın hayatına dair merak edilenler…
24.06.2021 Gündem
ABD'li virüs yazılımcısı John McAfee hücresinde ölü bulundu
ABD'li virüs yazılımcısı John McAfee hücresinde ölü bulundu Dünyaca ünlü ABD'li anti-virüs yazılımcısı John McAfee (75), vergi kaçırma suçlaması nedeniyle tutulduğu İspanya'daki hücresinde ölü bulundu. McAfee'nin ölümünde intihar şüphesi olduğu bildirildi.
23.06.2021 Dünya
Antivürüs programcısı olacak
Antivürüs programcısı olacak Son dönemde rol aldığı filmlerden daha çok özel hayatıyla gündeme gelen Johnny Depp, tekrar kariyerine odaklanmış gibi görünüyor.
15.05.2017 Magazin
Android'de WhatsApp açığı!
Android'de WhatsApp açığı! Teknoloji dünyasının tartışmalı ismi, WhatsApp'ın şifrelenmiş mesajlarına eriştiğini söylüyor!
16.05.2016 Bilim ve Teknoloji
John McAfee gözaltında!
John McAfee gözaltında! Güvenlik yazılımı şirketi McAfee'nin kurucusu John McAfee, gözaltına alındı.
10.12.2012 Bilim ve Teknoloji
John McAfee gözaltında!
John McAfee gözaltında! Güvenlik yazılımı şirketi McAfee''nin kurucusu John McAfee, gözaltına alındı.
10.12.2012 Bilim ve Teknoloji
Dev şirketin kurucusuna şok!
Dev şirketin kurucusuna şok! Polis gözaltına aldı
6.12.2012 Yaşam
Antıvırus aranıyor!
Antıvırus aranıyor! McAfee’yi polis her yerde arıyor.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

John Mcafee ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki john mcafee haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.