Jayden Oosterwolde resmen Fenerbahçe'de
Jayden Oosterwolde resmen Fenerbahçe'de Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, sol bek Jayden Oosterwolde transferini açıkladı.
30.01.2023 Fenerbahçe
Ali Koç'tan Van Aanholt'u yıkan transfer! Van Gaal yatıp kalkıp Fenerbahçe'ye dua ediyor
Ali Koç'tan Van Aanholt'u yıkan transfer! Van Gaal yatıp kalkıp Fenerbahçe'ye dua ediyor Devre arası transfer döneminde Samet Akaydın'ı renklerine bağlayan, Bruma'nın zorunlu satın alma opsiyonunu kullanan Fenerbahçe aradığı sol beki nihayet buldu. Jorge Jesus'un Alioski'den memnun kalmaması üzerine kolları sıvayan Sarı Lacivertli yönetimin 6,5 milyon euro karşılığında genç futbolcuyla anlaştığı öğrenilirken, Hollandalı oyuncunun önümüzdeki günlerde İstanbul'a geleceği bildirildi.
23.01.2023 Fenerbahçe
Ali Koç yeni Van Bronckhorst'u buldu! Fenerbahçe'yi en az 10 yıl götürecek sol bek
Ali Koç yeni Van Bronckhorst'u buldu! Fenerbahçe'yi en az 10 yıl götürecek sol bek Devre arasında takıma takviye yapmak için kolları sıvayan ve özellikle sol bek konusunda oldukça istekli olan Fenerbahçe yönetimi şu anda Serie B'de oynayan Hollandalı yıldızla masaya oturdu. Aslında Surinam doğumlu olan 21 yaşındaki genç yetenek için Parma'ya teklif yapan Ali Koç'un Alioski'yle yollarını ayıracağı belirtilirken, Jorge Jesus'un da gelişmeleri anbean takip ettiği bildirildi.
5.01.2023 Fenerbahçe