Jailson

Jailson

Son dakika Jailson haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jailson ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jailson haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jailson

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jailson gelişmeleri de dahil olmak üzere 237 jailson haberi bulunmuştur. Tüm jailson haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sadece Arda Güler mi? Tam 7 futbolcu Avrupa devlerinin göz hapsinde
Sadece Arda Güler mi? Tam 7 futbolcu Avrupa devlerinin göz hapsinde Daha önce Eljif Elmas, Vedat Muriç ve Kim Min Jae gibi yıldızların satışından 60 milyon euro gelir elde eden Fenerbahçe'de Arda Güler haricinde 7 futbolcu daha Avrupa devleri tarafından göz hapsinde.
20.11.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de 'Sportif Direktör' fiyaskosu!
Fenerbahçe'de 'Sportif Direktör' fiyaskosu! Daha önce Damien Comolli ve Emre Belözoğlu'na Sportif Direktör unvanı veren Fenerbahçe'de 3 yılda tam 52 futbolcu transferi yapıldı.
17.05.2021 Fenerbahçe
İdeal 11'ini yakalayamadı! En az 5 eksik
İdeal 11'ini yakalayamadı! En az 5 eksik Sakatlık problemleriyle uğraşan Fenerbahçe'de Erol Bulut eksiklerden yakınıyor...
25.12.2020 Fenerbahçe
F.Bahçe'deki ayrılık resmen açıklandı
F.Bahçe'deki ayrılık resmen açıklandı Çin kulübü Dalian Pro, Jailson transferini açıkladı.
12.10.2020 Fenerbahçe
Jailson'dan duygulandıran veda
Jailson'dan duygulandıran veda Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta saha oyuncu Jailson Marques Siqueira, Çin ekibi Dalian Professional FC'ye transfer oldu.
18.09.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe Jailson ayrılığını KAP'a bildirdi
Fenerbahçe Jailson ayrılığını KAP'a bildirdi Fenerbahçe, Jailson'un Çin takımına transferi için görüşmelere başladığını borsaya bildirdi. Harcama limitleri nedeniyle sezon başı problemler yaşayan Fenerbahçe, Vedat Muriqi'nin satışının ardından Jailson'dan da ciddi bir kazanç elde etmiş oldu.
18.09.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe - Sivasspor: 1 - 0
Fenerbahçe - Sivasspor: 1 - 0 The Land Of Legends Cup'ta finalinde Fenerbahçe, Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Kadıköy'de oynanan mücadeleyi Fenerbahçe 1-0 kazanarak turnuvayı şampiyon tamamladı.
5.09.2020 Futbol
Fenerbahçe - Antalyaspor: 4 - 0
Fenerbahçe - Antalyaspor: 4 - 0 The Land Of Legends Kupası'nda Fenerbahçe, sahasında Antalyaspor'u 4-0 mağlup etti.
31.08.2020 Futbol
Fenerbahçe 1-1 Alanyaspor
Fenerbahçe 1-1 Alanyaspor Fenerbahçe’nin 10 günlük Topuk Yaylası kampı, bugün sona erecek. Fenerbahçe, kampın son gününde Erol Bulut’un eski takımı Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Mücadele karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.
28.08.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe - İstanbulspor
Fenerbahçe - İstanbulspor Fenerbahçe, ilk hazırlık maçında İstanbulspor'u farklı yendi
15.08.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de bombalar peş peşe geliyor! 5 transfer...
Fenerbahçe'de bombalar peş peşe geliyor! 5 transfer... Stopere Göztepe’den Alpaslan Öztürk’ü düşünen sarı lacivertlilerde, Muriç’in ayrılması durumunda golcü adayları da Smolov, Cisse ve Caicedo. Emre Belözoğlu ile Erol Bulut’un orta sahadaki 1 numaralı adayı da Trabzonlu Jose Sosa.
8.08.2020 Fenerbahçe
Yanlışta ısrar Fenerbahçe'yi bitirdi
Yanlışta ısrar Fenerbahçe'yi bitirdi Takımı sezon sonuna kadar teknik direktörsüz götürme kararı, stoper ve sol bek yokluklarına isteksiz futbolcular da eklenince Fenerbahçe bir bir tüm hedeflerinden uzaklaştı.
15.07.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Gürkan Başkan ve Cenk Alptekin’i riske atmadı!
Fenerbahçe, Gürkan Başkan ve Cenk Alptekin’i riske atmadı! Fenerbahçe’de savunma hattındaki sorunlar bitmek bilmiyor. Yaşanan kriz nedeniyle gözler sürekli genç stoperlere çevrilse de Gürkan Başkan ve Cenk Alptekin’in hazır olmadan oynatılma
15.07.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye transferde kötü haber! Manchester City'den Jan Vertonghen'e kanca
Fenerbahçe'ye transferde kötü haber! Manchester City'den Jan Vertonghen'e kanca Fenerbahçe'de yeni sezon transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken savunma için önemli isimler gündeme gelmeye devam ediyor. O isimlerden biri de Tottenham'dan sezon sonu ayrılacak olan Jan Vertonghen. Ancak Fenerbahçe'yi bu transferde zorlu bir rakip bekliyor. Transfer yasağını kaldıran Manchester City, Belçikalı stoperin peşinde.
14.07.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de kadro değişiyor! İşte takımdan gidecek isimler
Fenerbahçe'de kadro değişiyor! İşte takımdan gidecek isimler Sarı-Lacivertliler, gelecek sezon şampiyonluk hasretine son vermek için bir kez daha köklü bir operasyona imza atacak, kadro büyük oranda değişecek.
9.07.2020 Fenerbahçe
Jailson kulüp aramaya başladı
Jailson kulüp aramaya başladı Jailson, Gençlerbirliği karşısında da sevmediği stoperde görevlendirildi ve yine ciddi hatalara imza attı.
9.07.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe 2-1 Göztepe! Maça Ferdi damga vurdu...
Fenerbahçe 2-1 Göztepe! Maça Ferdi damga vurdu... Fenerbahçe Kadıköy'de Göztepe'yi ağırladı. Kadıköy'de Ferdi'nin gecesi. Maça damga vuran Ferdi, ilk yarıda attığı 2 golle Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren isim oldu. Göztepe'nin tek golünü ise Soner attı. Altay 3 önemli kurtarışa imza attı...
4.07.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe 3-2 Yeni Malatyaspor
Fenerbahçe 3-2 Yeni Malatyaspor Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe sahasında BtcTurk Yeni Malatyaspor'u konuk etti.
27.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den iki transfer birden: Alpaslan ve Welinton...
Fenerbahçe'den iki transfer birden: Alpaslan ve Welinton... Defans hatalarının faturası Fenerbahçe’ye ağır oldu. Trabzonspor maçında da aynı senaryo yaşandı. Yeni sezon planlamasında ilk operasyon bu bölgeye yapılacak. Hedef, Göztepeli Alpaslan Öztürk ve Alanyalı Welinton...
18.06.2020 Fenerbahçe
Jailson'a iki talip çıktı! Son dakika Fenerbahçe transfer haberi
Jailson'a iki talip çıktı! Son dakika Fenerbahçe transfer haberi Fenerbahçe'nin bu sezon sakatlıklardan dolayı daha çok stoper bölgesinde değerledirdiği Brezilyalı Jailson'a ülkesinin takımlarından Corinthians ve Çin'den Shanghai SIPG talip oldu. Jailson, 2018 yılında Gremio'dan Fenerbahçe kadrosuna katılmıştı.
24.03.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! İşte yeni adresi
Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! İşte yeni adresi Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak ikinci yarının son 7 haftasından da galibiyet çıkaramayarak zirve yarışından kopan Fenerbahçe'de gelecek sezon çalışmaları şimdiden başladı...
23.03.2020 Fenerbahçe
Jailson’a talip var
Jailson’a talip var Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Jailson bu sezon daha çok stoperde olmak üzere toplam 29 maça çıktı. Bireysel hataları yüzünden sarı-lacivertli takım kayıplar yaşamasına rağmen 24 yaşındaki oyuncuya ülkesinden talip çıktı.
19.03.2020 Fenerbahçe
Konyaspor - Fenerbahçe maç sonucu: 1 - 0
Konyaspor - Fenerbahçe maç sonucu: 1 - 0 Süper Lig'in 26. hafta maçında Konyaspor sahasında Fenerbahçe'yi 1-0 yenmeyi başardı. Bülent Korkmaz yönetimindeki Konyaspor, 9 kişi kaldığı maçı Riad Bajic'in golüyle 1-0 kazandı ve 7 maç aradan sonra galibiyet aldı. Fenerbahçe'nin galibiyet hasreti ise bu maçla birlikte 7 maça çıkmış oldu.
15.03.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu sahaya iniyor!
Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu sahaya iniyor! Denizlispor karşısında eşofmanlarını giyip kulübeden takımı yöneten Emre Belözoğlu, Konya maçında sahada olacak
9.03.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Jailson ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jailson haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.