Jack Wilshere

Jack Wilshere

Son dakika Jack Wilshere haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jack Wilshere ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jack Wilshere haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jack Wilshere

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jack wilshere gelişmeleri de dahil olmak üzere 79 jack wilshere haberi bulunmuştur. Tüm jack wilshere haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karagümrük'e bir İtalyan daha
Karagümrük'e bir İtalyan daha Fatih Karagümrük, İtalyan yıldız Andrea Bertolacci'yi transfer etmek istiyor.
Sergen Yalçın Wilshere'ı veto etti
Sergen Yalçın Wilshere'ı veto etti Beşiktaş'In genç teknik direktörü Sergen Yalçın kendisine önerilen İngiliz orta saha Wilshere'ı istemedi.
7.10.2020 Beşiktaş
Galatasaray'dan Jack Wilshere atağı!
Galatasaray'dan Jack Wilshere atağı! Süper Lig'e 3-1'lik Gaziantep FK maçı ile görkemli bir başlangıç yapan Galatasaray transfer çalışmalarında da hız kesmeden devam ediyor. Sarı-kırmızılılar İngiltere Premier Lig ekibi West Ham ile kontratını feshedecek Jack Wilshere ile el sıkışıldı.
13.09.2020 Galatasaray
Büyük şok! Fabri ve Çağlar...
Büyük şok! Fabri ve Çağlar... Beşiktaş'tan 6 milyon euroluk bonservis bedeli karşılığında İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Fulham'ın yolunu tutan Fabri, Ada'da geçtiğimiz yaz yapılan en kötü transferler listesine girdi.
29.12.2018 İngiltere
Fenerbahçe ucuz kurtuldu! İstanbul'a gelmişti...
Fenerbahçe ucuz kurtuldu! İstanbul'a gelmişti... Sezon başında İstanbul'a kadar gelmesine rağmen Fenerbahçe'nin kapısından dönen İngiliz futbolcu Jack Wilshere yine sakatlandı.
17.12.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe başını taşlara vuruyor! Bas Dost ve Bamba...
Fenerbahçe başını taşlara vuruyor! Bas Dost ve Bamba... Fenerbahçe'de sezon başında transfer edilen Slimani ve Ayew'in performansları hayal kırıklığı yarattı. Sarı-lacivertli yönetimin bu isimlerden önce görüşmeler yaptığı ancak anlaşma sağlayamadığı Sporting Lizbon'lu Bas Dost ve Lille'e giden Jonathan Bamba, performansıyla göz doldurdu.
5.12.2018 Fenerbahçe
Jack Wilshere 6 hafta yok!
Jack Wilshere 6 hafta yok! Fenerbahçe'nin transfer etmek için İstanbul'a getirdiği ve son anda İngiliz ekibi West Ham'a imza atan Wilshere sakatlandı.
18.09.2018 Fenerbahçe
Jack Wilshere 3 ay yok!
Jack Wilshere 3 ay yok! Fenerbahçe'nin transfer döneminde kadrosuna katmak istediği ve West Ham'a imza atan Jack Wilshere'in sakatlandığının ve durumunun ciddi olduğunu belirtildi.
15.09.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye ikinci Wilshere şoku! Çıkmaza girdi...
Fenerbahçe'ye ikinci Wilshere şoku! Çıkmaza girdi... Fenerbahçe, Jack Wilshere’ı İstanbul’a getirmiş ve yapılan görüşmede anlaşma sağlanmıştı. Ancak İngiliz futbolcunun ailesi, Londra’dan ayrılmak istemeyince transfer suya düşmüş ve Wilshere, West Ham’a imza atmıştı. Comolli, Yannick Bolasie’nin kiralanması için Everton ile el sıkıştı. Fransız direktör, oyuncuyla telefonda yaptığı görüşmede de prensip anlaşmasına vardı. Ancak sorun çıktı...
20.07.2018 Fenerbahçe
Wilshere Fenerbahçe'ye neden imza atmadığını açıkladı
Wilshere Fenerbahçe'ye neden imza atmadığını açıkladı İngiliz yıldız Jack Wilshere, neden West Ham'ı seçtiğini ve Fenerbahçe'ye gelmediğini açıkladı.
19.07.2018 İngiltere
Wilshere'ın ardından Yarmolenko da formayı giydi!
Wilshere'ın ardından Yarmolenko da formayı giydi! İngiliz ekibi West Ham United, Jack Wilshere'in ardından Yarmolenko transferini de açıkladı. Londra ekibi, Ukraynalı yıldızla 4 yıllık sözleşme imzaladı.
11.07.2018 Futbol
Wilshere Trabzonspor'a imza atmış!
Wilshere Trabzonspor'a imza atmış! Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerinde bulunduğu ancak ailesinin İstanbul'a gelmek istememesinden dolayı West Ham United'a imza atan Jack Wilshere için Trabzonspor gerçekleri ortaya çıktı.
10.07.2018 Trabzonspor
Wilshere resmen West Ham'da!
Wilshere resmen West Ham'da! West Ham United, F.Bahçe'nin transferi için yoğun uğraş verdiği Jack Wilshere transferini resmen açıkladı.
9.07.2018 Fenerbahçe
Jack Wilshere West Ham formasını giydi!
Jack Wilshere West Ham formasını giydi! Arsenal'den ayrıldıktan sonra Fenerbahçe ile transfer görüşmesi yapan Jack Wilshere'ın İstanbul'a geldiği iddia edilmişti.
9.07.2018 Fenerbahçe
Comolli'den taraftara transfer müjdesi
Comolli'den taraftara transfer müjdesi F.Bahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, taraftarların ısrarlarına dayanamadı ve transfer konusuna açıklık getirdi:
8.07.2018 Fenerbahçe
Wilshere resmen açıklanıyor!
Wilshere resmen açıklanıyor! Fenerbahçe’nin teklifini kabul etmeyen Jack Wilshere resmen West Ham United’ın futbolcusu oluyor. Premier Lig ekibi Salı günü transferi açıklıyor.
7.07.2018 Futbol
Wilshere kararını açıkladı! Fenerbahçe...
Wilshere kararını açıkladı! Fenerbahçe... Fenerbahçe'nin uzun süredir transferi için uğraştığı İngiliz yıldız Jack Wilshere, sarı-Lacivertli kulünbün teklifini reddetti.
6.07.2018 Fenerbahçe
İngilizler açıkladı! "Wilshere West Ham'da"
İngilizler açıkladı! "Wilshere West Ham'da" Arsenal'in serbest bıraktığı İngiliz orta saha oyuncusu Jack Wilshere için flaş bir iddia ortaya atıldı.
6.07.2018 Fenerbahçe
Wilshere'den Fenerbahçe'ye şok haber!
Wilshere'den Fenerbahçe'ye şok haber! Fenerbahçe’nin büyük hedefi Jack Wilshere’de beklenmedik bir sürpriz ortaya çıktı. 26 yaşındaki futbolcunun ve ailesinin Londra’dan ayrılmak istemedikleri vurgulandı.
5.07.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye Wilshere'den kötü haber
Fenerbahçe'ye Wilshere'den kötü haber Fenerbahçe'nin transfer listesinde ilk sıralarda yer alan 26 yaşındaki yıldız orta saha Jack Wilshere için West Ham devreye girdi.
4.07.2018 Fenerbahçe
Wenger'den flaş açıklama! Wilshere ve Fenerbahçe...
Wenger'den flaş açıklama! Wilshere ve Fenerbahçe... Tecrübeli teknik direktör Arsene Wenger, Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Arsenal'den eski öğrencisi Jack Wilshere hakkında açıklamalarda bulundu.
4.07.2018 Fenerbahçe
Jack Wilshere açıklanıyor!
Jack Wilshere açıklanıyor! İngiliz yıldızla menaceri aracılığıyla görüşmelerini sürdüren Sarı-Lacivertliler, tecrübeli futbolcuyu renklerine bağlamak için mutlu sona yaklaştı. Kanarya, bonservisi elinde bulunan 26 yaşındaki orta saha oyuncusunu bu hafta bitirmek istiyor.
2.07.2018 Fenerbahçe
Ali Koç nikaha katıldı meşale yaktı
Ali Koç nikaha katıldı meşale yaktı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Yalova’da sarı-lacivertli ekibin kongre üyesi ve Genç Fenerbahçeliler (GFB) Yalova sorumlusu Hasan Doğan’ın nikahına katıldı.
30.06.2018 Fenerbahçe
Wilshere'den transfer açıklaması!
Wilshere'den transfer açıklaması! Fenerbahçe'nin transfer gündeminde bulunan İngiliz orta saha Jack Wilshere, transfer açıklaması yaptı!
30.06.2018 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Jack Wilshere ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jack wilshere haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.