Arama kurtarma çalışmaları bitti mi? İzmir depreminde son durum!
Arama kurtarma çalışmaları bitti mi? İzmir depreminde son durum! İzmir'deki 6,6 büyüklüğündeki deprem sonrası Bayraklı ilçesindeki yıkılan 17 binada arama kurtarma çalışmaları sona erdi. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), İzmir'deki depremde can kaybının 114 olduğunu, 137 kişinin tedavisinin sürdüğünü bildirdi. Peki, Arama kurtarma çalışmaları bitti mi?
4.11.2020 Gündem
Depremde aynı aileden üç kişi hayatını kaybetti
Depremde aynı aileden üç kişi hayatını kaybetti İzmir'de yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Nuri Seha'nın eşi Burcu Yüksel ile çocukları Efe Ilgaz Yüksel ve Dila Yüksel hayatını kaybetti. Anne ve çocukları gözyaşları arasında toprağa verildi.
31.10.2020 Yaşam
İzmir'i deprem vurdu! Ölü ve yaralı sayısı...
İzmir'i deprem vurdu! Ölü ve yaralı sayısı... İzmir dün 6.9 büyüklüğündeki depremle büyük yara aldı. Ege Denizi’nde Seferihisar açıklarında meydana gelen depremde İzmir’in özellikle Bayraklı ve Bornova ilçeleri hasar gördü. Yaklaşık 15 saniye süren şiddetli depremde bazı binalar yerle bir oldu. Bu ilçelerden toz bulutu yükseldi. Şiddetli deprem hem Ege hem Marmara Bölgesi’nde hissedildi. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), İzmir'deki depremde can kaybının 39'a yükseldiğini bildirdi.
31.10.2020 Gündem