İtalya Birinci Futbol Ligi

İtalya Birinci Futbol Ligi

Son dakika İtalya Birinci Futbol Ligi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İtalya Birinci Futbol Ligi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İtalya Birinci Futbol Ligi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İtalya Birinci Futbol Ligi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan italya birinci futbol ligi gelişmeleri de dahil olmak üzere 504 italya birinci futbol ligi haberi bulunmuştur. Tüm italya birinci futbol ligi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Daha önce Güven Yalçın'ı da almışlardı! Mert Çetin imzayı attı
Daha önce Güven Yalçın'ı da almışlardı! Mert Çetin imzayı attı Hellas Verona 25 yaşındaki stoper Mert Çetin'i Lecce'ye kiraladı.
7.08.2022 İtalya
Hakan Çalhanoğlu Inter'e imza attı
Hakan Çalhanoğlu Inter'e imza attı İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Inter, milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nu kadrosuna kattığını açıkladı.
22.06.2021 Futbol
Napoli Luciano Spalletti ile anlaştı
Napoli Luciano Spalletti ile anlaştı Gennaro Gattuso ile yollarını ayıran Napoli Luciano Spalletti'yle anlaşmaya vardı.
29.05.2021 İtalya
Avrupa Ligi'ne sert tepki! 'Zenginler zenginleşsin diğerleri ölsün diyorlar'
Avrupa Ligi'ne sert tepki! 'Zenginler zenginleşsin diğerleri ölsün diyorlar' Manchester United'ın efsane futbolcularından Rio Ferdinand, Alex Ferguson, Gary Neville gibi isimler Avrupa Süper Ligi oluşumuna sert tepki gösterdiler.
19.04.2021 Şampiyonlar Ligi
Avrupa'da futbola tarihi darbe! 12 kulüp kendi ligini kurdu
Avrupa'da futbola tarihi darbe! 12 kulüp kendi ligini kurdu Avrupa'nın en büyük 12 kulübünün UEFA'ya resti bomba etkisi yarattı. Futbolda yaşanan kriz sonrası Avrupa Süper Ligi kuruldu.
19.04.2021 Şampiyonlar Ligi
Futbol dünyasını yasa boğan ölüm! Willy Ta Bi hayatını kaybetti
Futbol dünyasını yasa boğan ölüm! Willy Ta Bi hayatını kaybetti Serie A ekibi Atalanta'da forma giyen Fildişi Sahilli oyuncu, yakalandığı amansız hastalık sonrası vefat etti.
23.02.2021 İtalya
İnter Lazio'yu rahat geçti!
İnter Lazio'yu rahat geçti! Serie A'da haftanın maçında İnter, Lazio'yu 3-1 mağlup etti.
15.02.2021 İtalya
Cesare Prandelli eski takımına geri döndü
Cesare Prandelli eski takımına geri döndü Bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran Cesare Prandelli Fiorentina ile anlaşmaya vardı.
10.11.2020 İtalya
Napoli'de Eljif Elmas'ın koronavirüs testi pozitif
Napoli'de Eljif Elmas'ın koronavirüs testi pozitif İtalya Serie A ekibi Napoli'de Eljif Elmas'ın koronavirüs testi pozitif çıktı.
3.10.2020 Futbol
Juventus, Gonzalo Higuain ile yolları ayırdı
Juventus, Gonzalo Higuain ile yolları ayırdı İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Juventus, Arjantinli golcüsü Gonzalo Higuain ile yollarını ayırdığını duyurdu.
18.09.2020 İtalya
Serie A'da rekabet artsa da şampiyon değişmedi!
Serie A'da rekabet artsa da şampiyon değişmedi! Juventus, üst üste 9. lig şampiyonluğuna ulaşarak, erişilmesi güç bir rekora imza attı. Kovid-19 salgını nedeniyle sezona 103 günlük zorunlu ara verildi. Pandemi sonrası dönemde en iyi çıkış yapan takım Milan oldu. Lecce, Brescia ve Spal, lige veda etti. Ciro Immobile, 36 golle lig tarihi rekorunu egale ederek gol krallığına ulaştı.
3.08.2020 İtalya
Cristiano Ronaldo 72 gün sonra geri döndü!
Cristiano Ronaldo 72 gün sonra geri döndü! İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Juventus’ta forma giyen dünyaca ünlü Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, 72 gün sonra kulübünün antrenman tesislerine döndü.
19.05.2020 Futbol
Napoli - Inter maçı koronavirüs nedeniyle ertelendi
Napoli - Inter maçı koronavirüs nedeniyle ertelendi İtalya'da hızlı şekilde yayılmaya başlayan koronavirüs (Covid-19) nedeniyle yarın TSİ 22.45'te Napoli ile Inter arasında oynanacak İtalya Kupası yarı final rövanş maçı ileri bir tarihe ertelendi.
4.03.2020 İtalya
Koronavirüsün vurduğu Avrupa'da tedbirler artıyor
Koronavirüsün vurduğu Avrupa'da tedbirler artıyor Avrupa Hastalık Önleme ve Kontrol Merkezi, Avrupa genelinde Kovid-19'un yayılmasıyla alarm düzeyini "orta" seviyeden "yüksek" seviyeye çıkardı.
4.03.2020 Dünya
Serie A’da lider Juventus, Napoli deplasmanında kaybetti
Serie A’da lider Juventus, Napoli deplasmanında kaybetti İtalya Birinci Futbol Ligi’nin (Serie A) 21. haftasında Napoli, konuk ettiği lig lideri Juventus’u 2-1 yendi.
27.01.2020 Futbol
Roma derbisinde kazanan çıkmadı! Cengiz Ünder ve Mert Çetin...
Roma derbisinde kazanan çıkmadı! Cengiz Ünder ve Mert Çetin... İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) 21. haftasındaki derbi mücadelesinde Roma ile Lazio, 1-1 berabere kaldı. Milli futbolcu Cengiz Ünder, karşılaşmaya ilk 11'de başlarken, Roma'daki bir diğer milli oyuncu Mert Çetin ise bu maçta görev almadı.
27.01.2020 Futbol
Hakan'lı Milan Atalanta karşısında hezimete uğradı: 5-0
Hakan'lı Milan Atalanta karşısında hezimete uğradı: 5-0 Serie A'da Atalanta, milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun forma giydiği Milan'ı 5-0'lık skorla dağıttı. Mavi-siyahlı takım, Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kalarak bir ilke imza atmıştı.
22.12.2019 İtalya
Cengiz Ünder hakkında flaş sözler: "Gelişmek zorunda"
Cengiz Ünder hakkında flaş sözler: "Gelişmek zorunda" İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Roma’nın Portekizli teknik direktörü Paulo Fonseca, ligde yarın lider Inter ile oynayacakları maçın iyi bir dönemde olduklarını göstermek için büyük bir fırsat olduğunu belirtti.
6.12.2019 Futbol
İtalyan basınından Euro 2020 yorumu: Türk Duvarı...
İtalyan basınından Euro 2020 yorumu: Türk Duvarı... İtalyan basını, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) gruplarında İtalya'nın eşleştiği Türk Milli Takımı'nın genç bir ekipten kurulu olduğuna ve eleme grubunda sadece üç gol yediğine dikkati çekerek, Merih Demiral ve Çağlar Söyüncü ikilisinin defansta adeta duvar ördüğünü yazdı.
1.12.2019 Futbol
İş adamı Giorgio Squinzi hayatını kaybetti
İş adamı Giorgio Squinzi hayatını kaybetti İtalya’nın inşaat sektöründeki önemli firmalarından Mapei ile İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Sassuolo’nun sahibi İtalyan iş adamı Giorgio Squinzi hayatını kaybetti.
3.10.2019 Dünya
Milan'a 3 puan Hakan Çalhanoğlu'ndan!
Milan'a 3 puan Hakan Çalhanoğlu'ndan! İtalya Serie A'nın 2'nci haftasında Milan sahasında Brescia'yı Hakan Çalhanoğlu'nun golüyle 1-0 mağlup etti.
1.09.2019 İtalya
Roma'dan Kolarov açıklaması
Roma'dan Kolarov açıklaması Roma'nın başkan yardımcısı Mauro Baldissoni, "Kişisel olarak Kolarov'un İstanbul'a gideceğini düşünmüyorum. Ama transferin bitmesine sadece 3 gün kaldı. Bunun durumunu yakında öğreneceksiniz" şeklinde konuştu.
30.08.2019 Fenerbahçe
Transferde İtalyan işi!
Transferde İtalyan işi! Türk yıldızların son dönemde birer birer Serie A’ya transfer olmasında Mircea Lucescu ve ülkemizde çalışan İtalyan hocalar başrolü oynadı.
29.08.2019 İtalya
Cengiz Ünder sezonu golle açtı!
Cengiz Ünder sezonu golle açtı! Milli futbolcu Cengiz Ünder’in Roma adına sezonun ilk golünü attığı maçta, sarı-kırmızılı takım, Genoa ile 3-3 berabere kaldı.
26.08.2019 İtalya
Inter'de Spalletti dönemi sona erdi
Inter'de Spalletti dönemi sona erdi İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Inter, teknik direktör Luciano Spalletti ile yollarını ayırdı.
30.05.2019 İtalya

Benzer Haber Etiketleri

İtalya Birinci Futbol Ligi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki italya birinci futbol ligi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.