Meteoroloji'den Marmara için kar uyarısı! 27 Şubat Çarşamba günü hava nasıl olacak?
Meteoroloji'den Marmara için kar uyarısı! 27 Şubat Çarşamba günü hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) günlük olarak yayımladığı hava durumu bilgilerine göre 27 Şubat Çarşamba günü yurdun birçok bölgesinde yağışlar etkili olacak. Marmara Bölgesi için saatte 70 KM'i bulabilecek rüzgar uyarısında bulunan MGM, bölgede aynı zamanda karla karışık yağmurun da yaşanabileceğini tahminlerine ekledi.
27.02.2019 Gündem
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 26 Şubat Salı günü hava nasıl olacak?
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 26 Şubat Salı günü hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) günlük olarak yayımladığı hava durumu bilgilerine göre 26 Şubat Salı günü yurdun birçok bölgesinde sağanak yağışlar etkili olacak. Marmara bölgesi için ise kuvvetli rüzgar uyarısı yapıldı.
26.02.2019 Gündem
Meteoroloji'den güzel haber! İstanbul yarın ısınacak
Meteoroloji'den güzel haber! İstanbul yarın ısınacak Hafta sonunu kar altında geçiren İstanbul'un, yarın 10 dereceye kadar ısınması, çarşambadan sonra da mevsim normallerinin üzerine çıkacak sıcaklığın 12-14 derece arasında seyretmesi bekleniyor.
25.02.2019 Gündem
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 25 Şubat Pazartesi günü hava nasıl olacak?
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 25 Şubat Pazartesi günü hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) günlük olarak yayımladığı hava durumu bilgilerine göre 25 Şubat Pazartesi günü ülke genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. Marmara Bölgesi'nde karla karışık yağmur etkisini sürdürürken, yetkililer kuvvetli rüzgara karşı vatandaşları uyardı.
25.02.2019 Gündem