İstanbul'da ne zaman kar yağacak? 1987 kışı geri mi gelecek?
İstanbul'da ne zaman kar yağacak? 1987 kışı geri mi gelecek? İstanbul'a kar mı yağacak? Sorusu uzun bir süredir İstanbulluların gündemindeydi. İTÜ Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Deniz Demirhan, İstanbul'u etkisi altına alması beklenen kar yağışının cuma gecesi karla karışık yağmura ya da doğrudan kar yağışına dönüşeceğinin yüksek bir ihtimal olduğunu belirtirken 5 cm dolaylarında kar kalınlığının oluşabileceğini kaydetti. İstanbul'a kar ne zaman yağacak?
10.02.2021 Gündem
Meteoroloji'den 'donacağız' mesajı! İstanbul'da karlı hava durumu
Meteoroloji'den 'donacağız' mesajı! İstanbul'da karlı hava durumu Meteoroloji bu hafta sonu soğuk geçecek uyarısında bulundu. Hava durumu raporlarına göre İstanbul'da kar beklenirken hissedilecek sıcaklığın sıfırın altında olacağı tahmin ediliyor. 5 ile ise çığ uyarısı yapıldı. Ayrıca Tüm yurt yağışın etkisi altına girecek. İşte il il 15 günlük hava tahmin raporu..
29.09.2021 Gündem
Meteoroloji'den kritik hava durumu uyarısı! İstanbul'a kar geliyor...
Meteoroloji'den kritik hava durumu uyarısı! İstanbul'a kar geliyor... Meteoroloji'den yapılan son hava durumu bildirimine göre İstanbul'a bugün kar geliyor. Son hava ölçümlemelerine göre İstanbul tekrar beyaza bürünecek. Kent cumartesi günü güneşi görecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden tarafından yayınlanan hava raporu ve İstanbul'da kar yağışı için ayrıntılar haberimizde yer alıyor...
29.09.2021 Gündem