ABD Başkanı Biden: Bölgede yaşanan en kötü depremlerden biri
ABD Başkanı Biden: Bölgede yaşanan en kötü depremlerden biri ABD Başkanı Joe Biden, Türkiye ve Suriye'yi etkileyen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin şiddetine vurgu yaparak, "Bu, 100 yılı aşkın bir süredir bölgede yaşanan en kötü depremlerden biri" dedi. 
9.02.2023 Dünya
İstanbul Yenikapı deniz kaynaması nedir, ne anlama gelir? Deniz kaynaması neden olur, neye işarettir, deprem belirtisi mi?
İstanbul Yenikapı deniz kaynaması nedir, ne anlama gelir? Deniz kaynaması neden olur, neye işarettir, deprem belirtisi mi? İstanbul Yenikapı deniz kaynaması nedir, ne demek? Kahramanmaraş'taki 7.7 büyüklüğündeki deprem için arama kurtarma çalışmaları devam ederken can kaybı 9 bini aştı. Maraş merkezli deprem felaketi gözleri büyük İstanbul depremine çeviri. İstanbul depremi için endişeler artarken sosyal medyada İstanbul Yenikapı’da deniz kaynaması görüntüleri paylaşıldı. Paylaşım kısa sürede etkileşim alırken İstanbul Yenikapı deniz kaynaması nedir, deniz kaynaması ne anlama gelir, deniz kaynayınca ne olur, deniz kaynaması neden olur, deprem belirtisi mi? sorularına yanıt aranıyor.
9.02.2023 Gündem