Van Valisi Balcı: Bu yılın sonuna kadar İran sınırına 150 kilometre duvar örülecek
Van Valisi Balcı: Bu yılın sonuna kadar İran sınırına 150 kilometre duvar örülecek Van'ın İran sınırındaki Çaldıran ilçesinde yasa dışı geçişlerin engellenmesi için geçen yıl başlatılan modüler beton duvar çalışmaları devam ediyor. Yeni Van'ın Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı, sınır hattının Çaldıran kısmında şu ana kadar 40 kilometre duvar örüldüğünü, bu yılın sonuna kadar ise 150 kilometrelik bölümün bitirileceğini söyledi.
26.05.2022 Gündem
İstanbul’un fethi şiirleri! 29 Mayıs İstanbul'un fethi ile ilgili anlamlı, duygusal, kısa uzun seçenekli en güzel şiirler!
İstanbul’un fethi şiirleri! 29 Mayıs İstanbul'un fethi ile ilgili anlamlı, duygusal, kısa uzun seçenekli en güzel şiirler! İstanbul Fethi ile ilgili şiirler için araştırmalar başladı. İstanbul'un fethinin 569. yılı 29 Mayıs’ta kutlanacak. Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethettiği gün 29 Mayıs her yıl milli zafer olarak anılıyor. Türk milletinin zaferi olan İstanbul'un fethini anmak ve kutlamak için vatandaşlar “İstanbul’un fethi şiirleri” için araştırma yapıyor. İşte 29 Mayıs İstanbul'un fethi ile ilgili anlamlı, duygusal, kısa uzun seçenekli en güzel şiirler!
26.05.2022 Gündem
Hüseyin Nihal Atsız kimdir? | Hüseyin Nihal Atsız'ın yaşamı ve dava süreci!
Hüseyin Nihal Atsız kimdir? | Hüseyin Nihal Atsız'ın yaşamı ve dava süreci! Türkçülük düşüncesinin önemli isimlerinden biri olan Hüseyin Nihal Atsız’ın bugün ölüm yıldönümü. Bugün anılan Hüseyin Nihal Atsız’ın hayatı da merak konusu oldu. İşte Hüseyin Nihâl Atsız'ın biyografisi...
11.12.2019 Gündem