Kadın profesörü ilişki vaadi ile dolandırdı! Çarptığı paralarla bakın ne yapmış
Kadın profesörü ilişki vaadi ile dolandırdı! Çarptığı paralarla bakın ne yapmış Tinder avcısı Simon Leviev vakasının benzeri bir olay da İstanbul’da yaşandı. Kendisini yaşam koçu olarak tanıtan şahıs bir profesörü aşk vaadi ile dolandırdı. Türkiye, Hollanda ve Belçika’da yaşanan sahte aşk üçgeninin şifreleri Aksaray’da ortaya çıktı. Patrick Anderson’ın dolandırarak elde ettiği paralarla yaptığı şey ise akıllara durgunluk verdi.
7.12.2022 Dünya
Tinder avcısı İstanbul'da! Belçika, Hollanda ve Türkiye üçgeninde aşk vurgunu
Tinder avcısı İstanbul'da! Belçika, Hollanda ve Türkiye üçgeninde aşk vurgunu Tinder avcısı Simon Leviev vakasının benzeri bir olay da İstanbul’da yaşandı. Profesör Carolina, kendisini ABD’li yaşam koçu Patrick olarak tanıtan Alie’nin gerçek yüzünü gördü ama artık çok geç kalmıştı. İşte Belçika, Hollanda ve Türkiye üçgeninde gelişen ‘aşk’ vurgununun şoke eden detayları...
6.12.2022 Dünya
'Tinder Avcısı' çöpçatanlık uygulamasından kovuldu! Eşleştiği kadınları dolandırıyordu
'Tinder Avcısı' çöpçatanlık uygulamasından kovuldu! Eşleştiği kadınları dolandırıyordu Zengin bir iş insanının oğlu gibi davranan İsrailli Şimon Hayut, kendisini konu alan Netflix belgeseliyle dünya çapında ün kazandı. Tinder'da eşleştiği kadınları dolandırarak Netflix belgeseline konu olan Hayut, flört uygulamasından yasaklandı.
7.02.2022 Dünya
Tinder'da tanıştı hayatı karardı! 'Elmas Prensi' kadınları çarptı...
Tinder'da tanıştı hayatı karardı! 'Elmas Prensi' kadınları çarptı... Tinder'da tanıştığı ve kendini bir milyarderin oğlu olarak tanıtan adam tarafından dolandırılan 29 yaşındaki genç kadının hayatı karardı. Beyaz atlı prensi onu yüklü miktarda dolandırdığında, akıl hastanesine yatmak zorunda kalan genç kadının hikâyesi tüyler ürpertecek cinsten.
4.02.2022 Dünya