2022 DÜNYA KUPASI | İspanya Almanya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
2022 DÜNYA KUPASI | İspanya Almanya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Dünya Kupası Katar’da devam ediyor. Devlerin karşılaştığı Dünya Kupası’nda bugünün en dikkat çeken karşılaşması İspanya Almanya arasında oynanacak. Futbolseverleri ekranları başına kilitleyecek İspanya Almanya maçı ile ilgili detaylar araştırılıyor. Peki, İspanya Almanya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte İspanya Almanya maçı kadrosu ve maçın detayları…
27.11.2022 Şampiy10
Türkiye Azerbaycan maçı ne zaman? Milli takım maçı ne zaman? Türkiye Azerbaycan maçı kanalı ve saati!
Türkiye Azerbaycan maçı ne zaman? Milli takım maçı ne zaman? Türkiye Azerbaycan maçı kanalı ve saati! A Milli Futbol Takımı, Antalya kampındaki ilk hazırlık maçında Azerbaycan ile karşı karşıya gelecek. 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım, Antalya kampındaki ilk hazırlık maçında Azerbaycan ileçıkıyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in, Azerbaycan karşısında milli takımda bugüne kadar az forma şansı bulan isimlere yer vermesi bekleniyor. Peki, Türkiye Azerbaycan maçı ne zaman? Türkiye Azerbaycan maçı hangi kanalda, saat kaçta? Milli takım maçı ne zaman? Türkiye Azerbaycan maçı kanalı ve saati!
26.05.2021 Gündem
Hikmet Karaman'ın favorisi Başakşehir
Hikmet Karaman'ın favorisi Başakşehir Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, şampiyonluk için favorisinin Başakşehir olduğunu ifada etti.
11.01.2019 Kayseri Spor
Hikmet Karaman: "Yurt dışından bir takımla görüşüyorum"
Hikmet Karaman: "Yurt dışından bir takımla görüşüyorum" Türk futbolunun tecrübeli teknik adamlarından Hikmet Karaman, Süper Lig'de yaşanan şampiyonluk yarışından, Fenerbahçe'de yaşanan teknik direktör arayışına, Beşiktaş'ın yaşlanan kadrosundan, Medipol Başakşehir'in şampiyonluk iddiasına kadar birçok konuda Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
15.11.2018 Futbol
Serdar Gürler: Türkiye çağırınca tercih yapılmaz
Serdar Gürler: Türkiye çağırınca tercih yapılmaz Futbol hayatını İspanya La Liga ekiplerinden Huesca'da devam ettiren milli futbolcu Serdar Gürler TFF'nin TAM SAHA dergisine konuştu.
1.11.2018 Futbol
Emre Belözoğlu'ndan flaş Arda Turan iddiası!
Emre Belözoğlu'ndan flaş Arda Turan iddiası! Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu son haftaya kadar kovalayan Medipol Başakşehir'in takım kaptanı Emre Belözoğlu, "Arda'nın sakatlıkları olmasaydı şampiyon olurduk." dedi.
29.05.2018 Başakşehir
Çılgınlar gibi sevindi
Çılgınlar gibi sevindi Almanya Başbakanı'nı bu kadar sevindiren olay neydi?
23.06.2012 Futbol
Böyle kadro görülmedi!
Böyle kadro görülmedi! Kartal gelecekte de bir araya gelmesi zor olan kadrosuyla şampiyonluğun en büyük adayı...
26.12.2010 Futbol
Bu yenilgi sayılmaz!
Bu yenilgi sayılmaz! Milliler Hollanda maçında ümit verdi
18.11.2010 Futbol
Mutlu son
Mutlu son Kâhin hoca Mustafa Denizli dev finali VATAN’a yorumladı: Türkiye burada çok iş yapardı
12.07.2010 Futbol
A Milli takımda sürpriz isimler
A Milli takımda sürpriz isimler Türkiye'nin ev sahipliğinde 28 Ağustos-12 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Dünya Basketbol Şampiyonası'nda mücadele edecek (A) Milli Takımı'nın aday kadrosu belli oldu.
9.06.2010 Futbol