İntibak Zammı

İntibak Zammı

Son dakika intibak zammı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan intibak zammı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını intibak zammı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İntibak Zammı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan intibak zammı gelişmeleri de dahil olmak üzere 96 intibak zammı haberi bulunmuştur. Tüm intibak zammı haberleri aşağıda listelenmiştir.
2000'den sonra emekli olan memurlara intibak var mı? 2000 sonrası memur emeklisine intibak verilecek mi?
2000'den sonra emekli olan memurlara intibak var mı? 2000 sonrası memur emeklisine intibak verilecek mi? 2000 sonrası emekliye intibak zammı verilecek mi? Emekliye intibak yasası 2024 ile ilgili araştırmalar devam ediyor. İntibak düzenlemesine yönelik yapılan açıklamalar ve gelişmeler emeklilerin gündemindeki yerini aldı. Düzenleme için henüz gelişme yaşanmazken, talep yeniden gündeme geldi.
5.03.2024 Ekonomi
İntibak yasası… İntibak zammı ne zaman verilecek, yasa Meclis’e sunuldu mu?
İntibak yasası… İntibak zammı ne zaman verilecek, yasa Meclis’e sunuldu mu? Milyonlarca emekli sabırsızlıkla bekliyor. Emekliye intibak yasası, emeklinin gündemindeki yerini koruyor. TBMM’de peşe alınan kararlar ve yasal düzenlemeler gözleri yeniden intibak zammı ve yasasına çevirdi. 2000 yılından sonra emekli olan vatandaşlar uzun bir süredir intibak düzenlemesinin çıkmasını bekliyor. İntibak zamlarıyla ilgili yargı yolu kapanınca intibak düzenlemesini içeren kanun teklifinin Meclis’e sunulması bekliyor. İşte intibak yasası ve zammı hakkında merak edilenler…
12.11.2020 Emekli
Emeklilere zam müjdesi! 355 lira...
Emeklilere zam müjdesi! 355 lira... Milyonlarca emekliyi çok yakından ilgilendiriyor ve harekete geçildi. 13 milyon emekliye müjde geldi. 355 liraya kadar zam gelecek. 13 milyon emeklinin gözü kulağı intibak zammında. İntibak zammı ile ilgili yeni bilgiler geliyor. 2000 sonrası emeklileri ilgilendiren intibak düzenlemesi Meclis'ten geçerse emeklinin maaş farkı yapılacak ek ödemeyle giderilecek. Düşük emekli maaşı alanlara aradaki maaş farkı kadar ilave ödeme yapılacak. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yürütülen çalışmanın Meclis'e gelmesi bekleniyor. Peki, İntibak zammı ile SSK, Memur ve Bağkur emekli maaşları ne kadar olacak? İşte emekli intibak zamları ile ilgili merak edilenler...
15.10.2020 Emekli
Emekliye zam! Kimin maaşı nasıl değişecek?
Emekliye zam! Kimin maaşı nasıl değişecek? Emekli zammı ile ilgili flaş gelişme. Milyonlarca kişi bekliyordu. Zam oranlarına ilişkin ilk veriler geldi. Ayrıca intibak zammı için de girişimler hızlandı. Peki, yapılacak olan zam emekli maaşlarına nasıl yansıyacak? Ek ödemelerde de artış olacak mı? Emeklilerin 2021 ocak zammıyla ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin ocak zammı hakkındaki ilk ipuçlarını enflasyon tahminleri oluşturuyor.
22.09.2020 Emekli
Emeklilere zam! 355 lira ve...
Emeklilere zam! 355 lira ve... Emekli zammı ile ilgili flaş gelişme. Milyonlarca kişi bekliyordu. Zam oranlarına ilişkin ilk veriler geldi. Ayrıca intibak zammı için de girişimler hızlandı. Temmuzda 5.75 zam alan SSK ve Bağ-Kur emeklileri ocak zammını merak ediyor. Beklenti anketindeki enflasyon tahmini, zam oranının yüzde 5.4 olabileceğini gösteriyor. Peki, yapılacak olan zam emekli maaşlarına nasıl yansıyacak? Ek ödemelerde de artış olacak mı? Emeklilere bir güzel haber de intibakla ilgili geldi. İntibak düzenlemesinin KPDK toplantısında masaya getirileceği belirtiliyor. İntibak kabul edilirse emekliler 355 liraya varan zam alacak.
19.09.2020 Emekli
Emekliye intibak, ek ödeme ve indirim! Flaş gelişme, bir ilk gerçekleşti...
Emekliye intibak, ek ödeme ve indirim! Flaş gelişme, bir ilk gerçekleşti... Milyonlarca emekli ve memuru ilgilendiren çok önemli gelişme. İlk kez yapıldı. Emeklilere intibak, aile yardımı, indirim de masada. Kamu Personeli Danışma Kurulunun (KPDK) gündeminin belirlenmesi için memur konfederasyonları, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın ev sahipliğinde toplandı. Yeniden bir araya gelinecek gündeme ilişkin çalışma yapılacak.
15.08.2020 Emekli
Emekli intibak yasası çıktı mı, son durum ne? (Corona tedbirleri gözleri intibak zammına çevirdi)
Emekli intibak yasası çıktı mı, son durum ne? (Corona tedbirleri gözleri intibak zammına çevirdi) Milyonlarca emekli gözlerini intibak ödemesine çevirdi. Corona virüsü önlemleri kapsamında en düşük emekli maaşının bin 500’e yükseltilmesi, intibak ödemesi bekleyen emekliler için yeni bir umut oldu. BAĞKUR, SSK emeklileri 2020 yılına girilmesinden beri intibak zammını bekliyor. Peki, emekliye intibak son durum 2020 gelişmeleri neler? Emekli intibak torba yasada var mı? Ne zaman verilecek?
28.03.2020 Emekli
Emekliye 355 lira ek ödeme yapılacak!
Emekliye 355 lira ek ödeme yapılacak! Milyonlarca emekli, yapılacak olan intibak ödemesini bekliyor. Yeni intibak ödemeleri ile emekliler 55 TL zam alacak. Bu durumda en fazla intibak zammı ise 355 TL'ye kadar çıkacak. Peki emekliye intibak ödemesi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...
13.03.2020 Emekli
Emekliye intibak 2020 | Emekliye intibak zammı olacak mı? İntibak Yasası ne zaman çıkacak?
Emekliye intibak 2020 | Emekliye intibak zammı olacak mı? İntibak Yasası ne zaman çıkacak? Emekliye intibak zammı ile ilgili haberleri yoğun bir şekilde araştırılıyor. Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, ''İntibak talebimizi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a gönderdik" açıklamasında bulundu. Peki, emekliye intibak zammı olacak mı? Emekliye intibak zammı ne zaman verilecek? İşte detaylar…
8.01.2020 Emekli
Emekliye 355 lira intibak zammı için gözler Meclis'te...
Emekliye 355 lira intibak zammı için gözler Meclis'te... Milyonlarca emeklinin gözü Meclis'ten çıkacak intibak yasasında. 2000 yılı ve sonrasında emekli olanlar intibak bekliyor. 5 milyon emekliye 355 liraya varan zam yolunu açacak intibak için gözler Meclis'e çevrildi.
2.02.2019 Ekonomi
5 milyon emekliye 300 TL!
5 milyon emekliye 300 TL! 2000 yılı ve sonrasında emekli olanlar intibak için gözünü Meclis'e çevirirken; Türkiye Emekliler Derneği maaşlarda yaklaşık 300 lira artış getirecek formülü gündeme getirdi. Yeni intibak düzenlemesi yapılırsa, yaklaşık 5 milyon emeklinin gelirinde artış yaşanacak
23.01.2019 Ekonomi
5 milyon kişiyi heyecanlandıran son dakika gelişme! Maaşlara 355 lira zam...
5 milyon kişiyi heyecanlandıran son dakika gelişme! Maaşlara 355 lira zam... Emeklilerin intibak umudunu yeşerten bir gelişme yaşandı. 2000 yılından sonra emekli olanların aylık bağlanma oranlarının yükseltilmesi için 7 maddeden oluşan bir intibak teklifi Meclis'e sunuldu. Konu ile ilgili daha önce Anayasa Mahkemesi'ne başvuran emeklilere, mahkeme adres olarak Meclis'i göstermişti.
7.11.2018 Ekonomi
Son dakika: Milyonlarca emeklinin gözü Meclis'te! İntibak zammı...
Son dakika: Milyonlarca emeklinin gözü Meclis'te! İntibak zammı... Milyonlarca emekliyi ilgilendiren intibak zammı ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. 2000 yılı ve sonrasında emekli olanların gözü intibakta. Milyonlarca emekli, Meclis'in açılması ile birlikte, intibak zammı için yasa bekliyor. Yapılacak düzenleme ile 355 liraya varan zam yolunu açılacak. Peki bu durumda emekli maaşları ne kadar olacak? Emekliler ne kadar zam alacak? Detaylar haberimizde...
21.09.2018 Ekonomi
Emekliye intibak zammı
Emekliye intibak zammı Bayram ikramiyesi ve zam ile sevinen emeklilerin beklentisi intibak yasası. 2000 sonrası emekli olanlar için 355 liraya varan zammın yolu açılacak
1.07.2018 Ekonomi
Emekliye farklı maaş
Emekliye farklı maaş SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin Temmuz zammı için yüzde 4, 4.5 ve 5 şeklinde 3 farklı tahmin ortaya atılırken, memur emeklilerine de fark göründü. Memur emeklilerinin yüzde 3.5'lik zammı, yüzde 4 ya da 4.5'e çıkabilir.
12.03.2018 Ekonomi
Son dakika: Emekliye 355 lira intibak zammı
Son dakika: Emekliye 355 lira intibak zammı 2000 yılı ve sonrasında emekli olanlara intibak için Anayasa Mahkemesi, Meclis’i adres gösterdi. 355 liraya varan intibak zammı, yasa çıkarılarak yapılabilecek.
20.02.2018 Ekonomi
Son dakika... 5 milyon kişiye Anayasa Mahkemesi'nden kötü haber
Son dakika... 5 milyon kişiye Anayasa Mahkemesi'nden kötü haber 2000 yılı ve sonrasında emekli olan yaklaşık 5 milyon kişinin merakla beklediği intibak kararı açıklandı. AYM eşit zam başvurusunu reddetti.
18.01.2018 Ekonomi
Emekliye 355 lira zam
Emekliye 355 lira zam 2000 yılı ve sonrasında emekli olanlara 355 liraya varan zam yolunu açacak intibakta karar bekleniyor. Anayasa Mahkemesi, intibak zammına 'evet' derse, milyonlarca kişinin maaşında düzeltme olacak.
23.10.2017 Ekonomi
Milyonlarca emekliye çifte müjde!
Milyonlarca emekliye çifte müjde! 2000 yılı ve sonrasında emekli olanlara intibak için gözler Anayasa Mahkemesi’nde. Eğer mahkeme intibak zammına ‘evet’ derse, milyonlarca kişinin maaşında 355 liraya varan zammın yolu açılacak. Ayrıca kamuda 30 yılın üzerinde hizmeti olan memur emeklileri, 27 Ocak’a kadar başvurursa, ek ikramiye alıyor. 30 yılı aşan her yıl için 3 bin 407 liraya varan ödeme yapılıyor
9.09.2017 Ekonomi
5 milyon emekliye zam
5 milyon emekliye zam 2000 yılı ve sonrasında emekli olanlar Anayasa Mahkemesi’nden çıkacak karara kilitlendi. Yürürlük maddesi iptal edilirse, 5 milyon emekliye 355 liraya varan zammın yolu açılacak.
15.06.2017 Ekonomi
Haberler süper: Bu yıl emekli olana intibak müjdesi!
Haberler süper: Bu yıl emekli olana intibak müjdesi! Emekli adaylarını sevindirecek gelişme yaşandı. Emekli maaş hesabında karma hesaplama sistemi yerine tek bir hesaplama sistemine geçilmesi gündemde. Tekli sisteme geçilirse, yeni emekli olacaklara bağlanacak maaş yükselecek. Böylece eski emekliler için gerçekleştirilen intibak uygulaması yeni emeklileri de kapsamış olacak.
23.05.2017 Ekonomi
2000'den sonra emekli olanlar dikkat! Zam...
2000'den sonra emekli olanlar dikkat! Zam... 5 milyon emeklinin gözü kulağı Anayasa Mahkemesi'nde. Mahkeme intibağın yürürlük maddesinin iptali yönünde karar verirse emekliler 355 liraya kadar zam alacak
27.04.2017 Ekonomi
İntibak edemediler
İntibak edemediler 2000 yılından önce ve sonra emekli olanlar arasındaki maaş eşitsizliğinin giderilmesi umudu,Yargıtay’a takıldı. 21. Hukuk Dairesi, yerel mahkemenin ret kararını onadı
18.11.2016 Ekonomi
Emeklilerin intibak zammı Yargıtay'da!
Emeklilerin intibak zammı Yargıtay'da! 2000 yılı ve sonrasında emekli olanların gözü Yargıtay’da. 2 intibak davasında verilecek karar merakla beklenirken; ‘2000 öncesi ve sonrası ayrımı yapılmamalı. Herkes intibaktan yararlanmalı’ diyen emekli dernekleri süreçten umutlu...
28.03.2016 Ekonomi
Emekliye 355 lira
Emekliye 355 lira 2000 yılından önce emekli olanlara yapılan intibak zammı, Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) ile İşçi, Memur ve Bağ-Kur Emeklileri Derneği'ni (IMBED) harekete geçirmişti...
15.01.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İntibak Zammı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki intibak zammı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.