İnsan Hakları Eylem planında neler var? Cumhurbaşkanı açıkladı: İnsan Hakları Eylem Planı maddeleri ve içeriği
İnsan Hakları Eylem planında neler var? Cumhurbaşkanı açıkladı: İnsan Hakları Eylem Planı maddeleri ve içeriği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adalet Bakanlığı tarafından "Özgür birey, güçlü toplum, daha demokratik bir Türkiye" vizyonuyla hazırlanan İnsan Hakları Eylem Planı'nın detayları araştırılmaya başlandı. Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda İnsan Hakları Eylem Planı açıklandı. Peki, İnsan Hakları Eylem Planı maddeleri nelerdir? İnsan Hakları Eylem planında neler var?
2.03.2021 Gündem
İnsan Hakları Eylem Planı nedir? İnsan Hakları Eylem Planı’nın amacı nedir, İnsan Hakları Eylem Planı içeriği…
İnsan Hakları Eylem Planı nedir? İnsan Hakları Eylem Planı’nın amacı nedir, İnsan Hakları Eylem Planı içeriği… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, ''İnsan Hakları Eylem Planı''nı 2 Mart Salı günü yani bugün açıkladı. Adalet Bakanlığı'nın hazırladığı İnsan Hakları Eylem Planı'na göre, kamu görevine yapılacak atamalarda, görevin niteliğinin gerektirdiği haller dışında mülakat kaldırılacak. Atamalar sadece merkezi sınav sonuçlarına göre yapılacak. Adalet Bakanlığınca "Özgür birey, güçlü toplum, daha demokratik bir Türkiye" vizyonuyla hazırlanan plan, Cumhuriyet'in 100. yılına girmeye hazırlanan Türkiye'nin temel politika belgesi olacak. Planın nihai amacının "yeni ve sivil bir anayasa yapmak" olduğu belirtiliyor.
2.03.2021 Gündem
İnsan Hakları Eylem planı kaçta açıklanacak? İnsan Hakları Eylem planı içeriği
İnsan Hakları Eylem planı kaçta açıklanacak? İnsan Hakları Eylem planı içeriği Adalet Bakanlığınca "Özgür birey, güçlü toplum, daha demokratik bir Türkiye" vizyonuyla hazırlanan plan, Cumhuriyet'in 100. yılına girmeye hazırlanan Türkiye'nin temel politika belgesi olacak. Planın nihai amacının "yeni ve sivil bir anayasa yapmak" olduğu belirtiliyor. İnsan Hakları Eylem planı kaçta açıklanacak? İnsan Hakları Eylem planı içeriği...
2.03.2021 Gündem