İngilizler

İngilizler

Son dakika İngilizler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İngilizler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İngilizler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İngilizler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ingilizler gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.324 ingilizler haberi bulunmuştur. Tüm ingilizler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Koç yıldız ismi sezon sonu gönderiyor! Szymanski yerine gidiyor, tarihi bonservis
Ali Koç yıldız ismi sezon sonu gönderiyor! Szymanski yerine gidiyor, tarihi bonservis Premier Lig ekibi Aston Villa, transfer listesinin başına Sarı-Lacivertliler'in yıldız futbolcusunu yazdı. İngilizler sezon sonu Fenerbahçe’nin kapısını çalacak. Fenerbahçe, milli futbolcu için 30 milyon Euro bonservis bekliyor.
3.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo'ya bir talip daha! Roma ve Lazio'ya kapıları kapattı...
Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo'ya bir talip daha! Roma ve Lazio'ya kapıları kapattı... Galatasaray'ın sezon başında İngiliz ekibi Aston Villa'ya kiraladığı İtalyan yıldız verdiği röportajda ülkesini özlediğini dile getirmişti. Çizme ekibi de 'fırsat transferi' olarak gördüğü Nicolo Zaniolo için devreye girdi.
28.03.2024 Galatasaray
Turizm'de bayram sevinci! Talep resmen patladı: "45 gün devam edecek"
Turizm'de bayram sevinci! Talep resmen patladı: "45 gün devam edecek" Turizm sektörü 2024 yaz sezonuna üç bayramla giriyor. 21 Mart'ta Nevruz Bayramı ile İran'dan turistlerin akın ettiği Antalya, 31 Mart Paskalya Bayramı’nda Batı Avrupa'dan yoğun turist bekliyor. Turizmde, 10 Nisan'daki Ramazan Bayramı öncesi de yoğun iç pazar hareketliliği yaşanacak.
25.03.2024 Ekonomi
Yunus Akgün'den Galatasaray'a kötü haber! Transfer FFP'ye takıldı
Yunus Akgün'den Galatasaray'a kötü haber! Transfer FFP'ye takıldı Galatasaray'ın sezon başında Leicester City'e kiraladığı ve 9 milyon euro'luk satın alma opsiyonu bulunan Yunus Akgün'den kötü haber geldi.
11.03.2024 Galatasaray
Beşiktaş'ta Joe Worrall gelişmesi! İngilizler duyurdu
Beşiktaş'ta Joe Worrall gelişmesi! İngilizler duyurdu Beşiktaş'ın devre arasında Premier Lig ekibi Nottingham Forest'tan kadrosuna kattığı 27 yaşındaki savunmacı Joe Worrall hakkında flaş bir gelişme yaşandı.
11.03.2024 Beşiktaş
Ankara'da tarihi gün! Milli Muharip Uçak Kaan'dan ilk uçuş
Ankara'da tarihi gün! Milli Muharip Uçak Kaan'dan ilk uçuş 'KAAN' bugün sabah saatlerinde gökyüzüyle buluştu. Milli Muharip uçak ilk uçuşunu başarıyla tamamladı. Genelkurmay Eski İstihbarat Başkanı Korgeneral İsmail Hakkı Pekin "KAAN seri üretime geçtikten sonra Türk Hava Kuvvetleri, İsrail dahil bölgedeki en güçlü hava kuvvetleri haline gelecek" dedi. Pekin, KAAN'ın bazı özelliklerinin İsrail ve ABD'nin elindeki F-35'ten daha üstün olduğunu belirtti.
21.02.2024 Gündem
Altay Bayındır'ı pişman ettiler! Kaleye geçer geçmez İngilizler yerin dibine soktu
Altay Bayındır'ı pişman ettiler! Kaleye geçer geçmez İngilizler yerin dibine soktu İngiltere FA Cup 4. Tur maçında Manchester United ile Newport County karşı karşıya geldi. Kırmızı-Şeytanlar'ın milli file bekçisi Altay Bayındır, ilk resmi maçına çıktı ve Manchester United kritik maçı 4-2 kazanarak tur atladı. Öte yandan Altay Bayındır'ın performansı dikkat çekti.
29.01.2024 Fenerbahçe
Şükran günü nedir, Thanksgiving (şükran günü) ne zaman? Thanksgiving ne demek, Şükran Günü'nün arkasındaki hikaye nedir?
Şükran günü nedir, Thanksgiving (şükran günü) ne zaman? Thanksgiving ne demek, Şükran Günü'nün arkasındaki hikaye nedir? ABD'nin New York kentinde Filistinli yanlısı protestocular, geleneksel Şükran Günü Geçidi'ni engellemek için üzerlerine sahte kan döküp ellerini asfalta yapıştırdılar. Söz konusu gelişmenin ardından vatandaşlar “Şükran günü nedir, Thanksgiving (şükran günü) ne zaman? Thanksgiving ne demek, Şükran Günü'nün arkasındaki hikaye nedir?” sorularına yanıt aramaya başladı.
24.11.2023 Gündem
İngilizler EURO 2024 kura çekimini simüle etti: Türkiye ölüm grubunda
İngilizler EURO 2024 kura çekimini simüle etti: Türkiye ölüm grubunda Galler ile deplasmanda berabere kalarak 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde grubunu lider tamamlayan A Milli Futbol Takımımız, Euro 2024 kura çekimine ikinci torbadan katılacak. İngilizler, turnuva öncesi kura çekimini simüle etti.
23.11.2023 Futbol
Suyun altındaki 300 yıllık hazine ortaya çıktı! Milyarlarca dolarlık altın fışkırdı
Suyun altındaki 300 yıllık hazine ortaya çıktı! Milyarlarca dolarlık altın fışkırdı 300 yıl önce tonlarca altın taşırken batırılan geminin hazinesiyle beraber yeryüzüne çıkartılma kararı alındı.
7.11.2023 Dünya
Devlet Bahçeli'den Gazze tepkisi: İnsanlığın gözü önünde toplu katliam yapılıyor
Devlet Bahçeli'den Gazze tepkisi: İnsanlığın gözü önünde toplu katliam yapılıyor Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Toplama kampına dönen Gazze'de dökülen kanlardan, yıkılan binalardan başka bir şey kalmamıştır. Ne hazin bir gerçektir ki insanlığın gözü önünde toplu katliam yapılıyor. Medeni ülkeler İsraİl arkasında toplanmıştır. Soruyorum alayınıza, neredesiniz?" dedi.
17.10.2023 Gündem
Dağlık Karabağ'da 24 saatlik muhteşem zafer dünyada böyle yankılandı: Putin'in intikamı! Ayrılıkçı direnişin çarpıcı çöküşü...
Dağlık Karabağ'da 24 saatlik muhteşem zafer dünyada böyle yankılandı: Putin'in intikamı! Ayrılıkçı direnişin çarpıcı çöküşü... Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonun 24 saatte başarıya ulaşması tüm dünyada yankı buldu. Ermeni ayrılıkçıların Azerbaycan'ın şartlarını kabul etmesi ve silahlarını bırakmasını dünya basını sayfalarında yer verdi. Bakü'nün operasyonu için 'yıldırım saldırısı' yorumu yapıldı. İngilizler 'Rusya'nın intikamını' yazdı. Rus gazete ise Kremlin'in 'Paşinyan planını' sayfasına taşırken Azerbaycan'ın Karabağ bölgesindeki Ermeni nüfusun temsilcileri ile Azerbaycanlı yetkililer arasındaki Yevlah'taki görüşme başladı. Kritik zirve devam ederken Erivan'da tansiyon yükseldi.
21.09.2023 Dünya
Mudanya Ateşkes Antlaşması Özeti Ve Önemi... Mudanya Ateşkes Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Mudanya Ateşkes Antlaşması Özeti Ve Önemi... Mudanya Ateşkes Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Tarihte yapılmış olan bazı antlaşmalar halen büyük bir ilgi çekmeyi başarmaktadır. Bunlardan biriside Mudanya Ateşkes Antlaşması olarak bilinir. Özellikle Osmanlı Devleti'nin çöküşü ve sonrasında TBMM'nin kurulması birçok alanda farklı sonuçlar ortaya çıkarmıştır. TBMM'nin en önemli amacı ise barış antlaşmaları yaparak ülkeyi savaştan çıkarmak ve sınırları korumaktı. İşte bu doğrultuda Mudanya Ateşkes Antlaşması'nın büyük bir başarı olduğunu söyleyebiliriz. 
12.09.2023 Eğitim
Mondros Ateşkes Antlaşması Özeti Ve Önemi... Mondros Ateşkes Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Mondros Ateşkes Antlaşması Özeti Ve Önemi... Mondros Ateşkes Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Osmanlı İmparatorluğu, Trablusgarp ile 1. Balkan Savaşı'nda kayıplar yaşamıştı. Bu kayıplar özellikle askeri, siyasi ve ekonomik alanında olmuştu. Tabi Rusya, İngiltere ve Fransa gibi ülkelerin gözü Osmanlı'nın üzerinde olmaya devam ediyordu. Almanya ise Osmanlı Devleti'ni yanında görmek istiyordu. Böyle bir ortamda 1. Dünya Savaşı kaçınılmaz olmuştur. 1914 yılında başlayan savaş 1918 yılında Mondros Ateşkes Antlaşması ile son bulmuştur. 
12.09.2023 Eğitim
Kolombiya Bayrağı Anlamı Nedir? Kolombiya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Kolombiya Bayrağı Anlamı Nedir? Kolombiya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Kolombiya bayrağı İstiklal marşı ve kalkanı ile birlikte Kolombiya Cumhuriyeti'nin ulusal sembollerinden biridir. Bu, farklı ulusal hükümet örnekleri tarafından kullanılır ve verildiği kullanıma göre varyasyonlar gösterebilir. Kolombiya bayrağında, sarı, mavi ve kırmızı şeklinde üç yatay şerit bulunur.
10.09.2023 Eğitim
Brest Litovsk Antlaşması Özeti Ve Önemi... Brest Litovsk Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Brest Litovsk Antlaşması Özeti Ve Önemi... Brest Litovsk Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Dünya Savaşı esnasında gerçekleştirilen anlaşmalardan biri Brest Litovsk antlaşmasıdır. Aynı zamanda bu durumu İttifak Devletleri arasında yapılan bir anlaşma olduğunu söylemek mümkündür. Özellikle Osmanlı İmparatorluğu açısından son kez kaybettiğin toprakları kazanması noktasında önemli anlaşmalar içerisinde yer almaktadır.
4.09.2023 Eğitim
Altay Bayındır'a tarihi fırsat! 'Yuh siz yuh' deyip ateş püskürdü: Ayıptır, ayıp
Altay Bayındır'a tarihi fırsat! 'Yuh siz yuh' deyip ateş püskürdü: Ayıptır, ayıp Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'nin tecrübeli file bekçisi Altay Bayındır, Manchester United'la anlaşma sağladı. Altay Bayındır'a yedek kaleci olması beklenirken, birinci kaleci olma şansı doğdu. Üstelik İngilizler, transferin duyurulacağı tarihi de açıkladı. Öte yandan Altay Bayındır ile ilgili sözler gündem oldu. İşte detaylar...
31.08.2023 Fenerbahçe
Turist harcamaları haritasında dikkat çeken veriler
Turist harcamaları haritasında dikkat çeken veriler Haziran ve temmuz aylarını kapsayacak şekilde yaz döneminde Türkiye’de kredi kartı üzerinden yapılan turist harcama verileri hesaplandı. Verilere göre, en çok harcama 10 Haziran’da İstanbul ev sahipliğinde oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi final maçı kapsamında 9-11 Haziran hafta sonunda gerçekleşti. Özellikle, yabancı turist harcamalarında bir önceki haftaya kıyasla yüzde 33 daha fazla harcama gerçekleştiği gözlemlendi.
2.08.2023 Ekonomi
Antalya'ya hava yoluyla gelen turist sayısı 5,5 milyonu aştı
Antalya'ya hava yoluyla gelen turist sayısı 5,5 milyonu aştı Antalya'yı yılın ilk altı ayında hava yoluyla ziyaret eden turist sayısı, 5,5 milyonu geçti. 6 ayda kenti ziyaret eden turistler arasında Ruslar ilk sırada yer aldı.
1.07.2023 Ekonomi
Muğla'da şaşırtan anlar! İngiliz çift davullu zurnalı gelin aldı
Muğla'da şaşırtan anlar! İngiliz çift davullu zurnalı gelin aldı Muğla’nın Marmaris ilçesinde Türklerin davullu zurnalı kız almasından etkilenen İngiliz Prenderville çifti, damadın ailesinin birkaç yıl önce yerleştiği Turunç’ta yapmak istedikleri düğünü Türk geleneklerine uygun yaptı. Düğün organizatörü Döne Yörük, "Hep kendi geleneklerine uygun düğün istiyorlardı, bu ilk defa oldu" dedi.
26.06.2023 Yaşam
Türk CEO'ya karartma! Dünyaca ünlü şirket belgeleri gizliyor
Türk CEO'ya karartma! Dünyaca ünlü şirket belgeleri gizliyor Bu yılın başında İngiliz mühendislik devi Rolls-Royce’un CEO’luk koltuğuna oturan Tufan Erginbilgiç’in, Türk vatandaşı olduğu için şirketin tüm işlerine erişimi olmadığı ortaya çıktı. Hürriyet’e konuşan bir şirket yetkilisi, Erginbilgiç’in ‘az sayıda’ dosyayı göremediğini teyit etti, bunun atama öncesi yönetim arasında konuşulduğunu söyledi.
17.06.2023 Dünya
İngilizler Nelsson ve Boey'den sonra Zaniolo'yu da istedi
İngilizler Nelsson ve Boey'den sonra Zaniolo'yu da istedi Daha önce Sacha Boey ve Victor Nelsson'la yakından ilgilenen İngiliz kulüpleri şimdi de Nicolo Zaniolo için devreye girdiler.
14.06.2023 Galatasaray
Manchester City tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi şampiyonu
Manchester City tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi şampiyonu Manchester City, UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nde Inter'i 1-0 mağlup ederek bu kupayı tarihinde ilk kez müzesine götürdü.
10.06.2023 Şampiyonlar Ligi
Manchester City-Inter finali öncesi dikkat çeken Haaland detayı
Manchester City-Inter finali öncesi dikkat çeken Haaland detayı Avrupa'da futbolun zirvesi bu akşam İstanbul'da sahnelenecek. Manchester City ile Inter, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Avrupa'nın en büyük kupasını kazanmak için karşı karşıya gelecek. İngiliz basını, 2005'te Liverpool'un kazandığı unutulmaz finali manşetlere taşırken dikkat çeken Haaland detayını okuyucularıyla paylaştı.
10.06.2023 Şampiy10
Portekiz basını Galatasaray'ın yeni sağ bekini açıkladı
Portekiz basını Galatasaray'ın yeni sağ bekini açıkladı Sacha Boey'u 25 milyon euro'ya satmaya hazırlanan Galatasaray, tecrübeli futbolcu Hector Bellerin için atağa geçti.
29.05.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

İngilizler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ingilizler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.