İmzayı Attı

İmzayı Attı

Son dakika imzayı attı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan imzayı attı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını imzayı attı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İmzayı Attı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan imzayı attı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.032 imzayı attı haberi bulunmuştur. Tüm imzayı attı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'da 5 yıldız imzayı attı! Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye gönderme
Galatasaray'da 5 yıldız imzayı attı! Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye gönderme Yıldız futbolcularıyla bir süredir sözleşme görüşmeleri yapan Galatasaray'da beklenen oldu. Sarı-kırmızılı ekip, yıldız futbolcularının sözleşmelerini uzatırken imza töreni düzenlendi.
19.04.2024 Galatasaray
Selçuk İnan, Süper Lig devine resmen imzayı attı
Selçuk İnan, Süper Lig devine resmen imzayı attı Gaziantep Futbol Kulübü, teknik direktörlük için prensip anlaşmasına vardığı Selçuk İnan ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.
8.03.2024 Gaziantepspor
Zaha, Kerem Aktürkoğlu düşünsün! Derrick Köhn maça çıkmadan olay oldu: Utanç verici
Zaha, Kerem Aktürkoğlu düşünsün! Derrick Köhn maça çıkmadan olay oldu: Utanç verici Galatasaray'ın yeni transferi Derrick Köhn imzayı attı. Yıldız isim ile ilgili kritik detay ortaya çıktı. Alman oyuncu, bu sezon başarılı dribbling (3.9), ikili mücadele kazanma (5.5), rakip sahada top alma (1.5) gibi aksiyonlarda Bundesliga 2’nin, yarattığı 5 pozisyonla da takımının en iyisi oldu. İşte detaylar...
9.02.2024 Galatasaray
José Rodríguez imzayı attı
José Rodríguez imzayı attı Adana Demirspor'a transferi konuşulan 29 yaşındaki orta saha José Rodríguez, resmi imzayı attı. Oyuncunun lisansı çıkarıldı.
8.02.2024 Adana
Çağlar Söyüncü istemedi! Milyon eurodan vazgeçti, Krunic, Bonucci'nin yapmadığını yaptı
Çağlar Söyüncü istemedi! Milyon eurodan vazgeçti, Krunic, Bonucci'nin yapmadığını yaptı FENERBAHÇE TRANSFER HABER... Fenerbahçe'de Bonucci ve Krunic'ten sonra Çağlar Söyüncü de resmen imzayı attı. Yıldız oyuncu sarı lacivertliler için büyük bir fedakarlık yaptığı ortaya çıktı. İşte Fenerbahçe'nin savunma oyuncusuna ödeyeceği rakam...
29.01.2024 Fenerbahçe
Anelka, Ümraniyespor'a imzayı attı: Benim için büyük bir hedef
Anelka, Ümraniyespor'a imzayı attı: Benim için büyük bir hedef Ümraniyespor'un yeni CEO'su Nicolas Anelka için imza töreni düzenlendi. Fransız efsane töreninin ardından açıklamalarda bulundu.
26.01.2024 Fenerbahçe
Ivan Perisic resmen imzayı attı! Yalnızca 1 euro kazanacak
Ivan Perisic resmen imzayı attı! Yalnızca 1 euro kazanacak Hırvat yıldız Ivan Perisic'in yeni takımı belli oldu. Hajduk Split tecrübeli futbolcunun transferini resmen açıklarken Perisic'in kazanacağı maaş gündem oldu.
20.01.2024 Süper Lig
Umut Nayir Fenerbahçe'den ayrıldı! Yeni takımına imzayı attı
Umut Nayir Fenerbahçe'den ayrıldı! Yeni takımına imzayı attı Süper Lig ekibi, Fenerbahçe'nin deneyimli golcüsünü sezon sonuna kadar kiraladı.
16.01.2024 Fenerbahçe
Sergen Yalçın Antalyaspor'a imza attı!
Sergen Yalçın Antalyaspor'a imza attı! Antalyaspor'da Sergen Yalçın dönemi resmen başladı. Kırmızı-beyazlı ekip, tecrübeli teknik adam için imza töreni düzenledi.
2.01.2024 Antalyaspor
Göztepe’nin yeni teknik direktörü Stoilov: Hedefimiz Süper Lig
Göztepe’nin yeni teknik direktörü Stoilov: Hedefimiz Süper Lig Göztepe'nin yeni teknik direktörü Stanimir Stoilov, “Uzun vadeli projelerin yerine gelmesi için herkesin öncelikle bir mutluluğu yaşaması gerekiyor ve bu mutluluğun yolu da Süper Lig'e çıkmaktan geçiyor” dedi.
22.11.2023 Futbol
Galatasaray tarihinde daha önce böyle bir satış olmamıştı! 30 milyon euro + bonuslara imzayı attı
Galatasaray tarihinde daha önce böyle bir satış olmamıştı! 30 milyon euro + bonuslara imzayı attı Şu ana kadar yapılan transferler ve satın oyuncularla birlikte 13 milyon 450 bin euro eskide olan Galatasaray yılın bombasını patlattı. Sarı Kırmızılı kulübe yakın muhabirlerden biri olan Burhan Can Terzi 'Kontra' programında çok önemli açıklamalarda bulunurken, Terzi'nin 'Bana gelen bilgilere göre yönetim yıldız futbolcuyu 30 milyon euro + bonuslarla sattı' ifadeleri camiada bomba etkisi yarattı.
6.08.2023 Galatasaray
Emre Kılınç Galatasaray'dan ayrıldı yeni takımı ile 3 yıllık sözleşme imzaladı
Emre Kılınç Galatasaray'dan ayrıldı yeni takımı ile 3 yıllık sözleşme imzaladı Trendyol Süper Lig takımlarından Samsunspor, Galatasaray'dan Emre Kılınç ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
4.08.2023 Samsunspor
Fenerbahçe'nin yeni 6 numarası yine Brezilyalı!
Fenerbahçe'nin yeni 6 numarası yine Brezilyalı! Daha önce Arao transferini yapan fakat tecrübeli futbolcudan beklenen verimi alamayan Fenerbahçe'nin yeni 6 numarası yine bir Brezilyalı futbolcu olacak.
18.07.2023 Fenerbahçe
350 bin euro kazanan Arda Güler'e çılgın maaş
350 bin euro kazanan Arda Güler'e çılgın maaş Fenerbahçe'de 350 bin euro kazanan Arda Güler'e Real Madrid'in tam 8 milyon euro ödeyeceği ortaya çıktı.
18.07.2023 Fenerbahçe
Al Romain Saiss'ı ver Jean Onana'yı!
Al Romain Saiss'ı ver Jean Onana'yı! Beşiktaş'tan ayrılmak isteyen ve bu kararını yönetime bildiren Romain Saiss için formül bulundu.
14.07.2023 Beşiktaş
Arda Güler Real Madrid'e imzayı attı! Başkan itiraf etti, annesi ağladı, işte ilk sözleri
Arda Güler Real Madrid'e imzayı attı! Başkan itiraf etti, annesi ağladı, işte ilk sözleri Real Madrid, Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Arda Güler'i sağlık kontrolünden geçirdi. Madrid ekibine 6 yıllık imza atan genç oyuncu basına tanıtıldı. İmza töreninde duygu dolu anlar yaşandı. İşte yaşanan gelişmeler...
7.07.2023 Fenerbahçe
Arda Güler Real Madrid'e imzayı attı!
Arda Güler Real Madrid'e imzayı attı! Real Madrid, Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Arda Güler'i sağlık kontrolünden geçirdi. Madrid ekibine 6 yıllık imza atan genç oyuncu basına tanıtıldı.
7.07.2023 Fenerbahçe
Başkan resmen açıkladı: Erencan Yardımcı'yı Süper Lig devi istedi
Başkan resmen açıkladı: Erencan Yardımcı'yı Süper Lig devi istedi Bonservisi Eyüpspor'da olan genç forvet Erencan Yardımcı'nın Beşiktaş tarafından istendiği, fakat transferine onay verilmediği ortaya çıktı.
2.07.2023 Beşiktaş
Panathinaikos'un başında Türk hoca! Ergin Ataman'dan 2 yıllık imza
Panathinaikos'un başında Türk hoca! Ergin Ataman'dan 2 yıllık imza Basketbol Süper Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Anadolu Efes'le yollarını ayıran Ergin Ataman Yunan devi Panathinaikos ile anlaşmaya vardı.
20.06.2023 TBL
Fenerbahçe'de hedef Enner Valencia'nın yerine Edin Dzeko
Fenerbahçe'de hedef Enner Valencia'nın yerine Edin Dzeko Enner Valencia ile yeni kontrat imzalamayan ve forvet hattında takviye yapmak için kolları sıvayan Fenerbahçe, dünyaca ünlü golcü Edin Dzeko ile ilgileniyor.
14.06.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe ve Galatasaray'a kötü haber! Naby Keita imzayı attı
Fenerbahçe ve Galatasaray'a kötü haber! Naby Keita imzayı attı Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan yıldız futbolcu Naby Keita, Werder Bremen'le anlaşmaya vardı.
9.06.2023 Almanya
Ön sözleşme imzalandı! Enner Valencia Internacional'da
Ön sözleşme imzalandı! Enner Valencia Internacional'da Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Ekvadorlu yıldız Enner Valencia, Internacional ile ön sözleşme imzaladı.
9.05.2023 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs Türkiye Yüzyılı'nın başlangıç noktası olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs Türkiye Yüzyılı'nın başlangıç noktası olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Konuşmasında 14 Mayıs seçimlerinin önemine dikkat çeken Erdoğan, "Son 21 yılda başardıklarımızdan aldığımız güçle şimdi yepyeni bir destan yazmaya hazırlanıyoruz. Millet olarak, şimdi çok daha büyük atılımların eşiğindeyiz" ifadelerini kullandı. Yaş çay alım fiyatının yükseldiğini söyleyen Erdoğan "Geçtiğimiz yıl yaş çaya 7 lira alım fiyatı vermiştik. Bu yıl yaş çay alımında kilo fiyatında yüzde 64 zamla 11 lira 30 kuruşa çıkarıyoruz." dedi.
3.05.2023 Gündem
Tarihin en büyük mücevher satışı! İşte Nazi gelinin kanlı servetinin ardındaki hikaye
Tarihin en büyük mücevher satışı! İşte Nazi gelinin kanlı servetinin ardındaki hikaye Dünya adım adım 2. Dünya Savaşı'na giderken 19 yaşındaki Heidi Horten, Nazi yanlısı Helmut ile evlenmişti ve hatrı sayılı bir servet sahibi olmuşlardı. 2022 yılında ölen Nazi gelini Heidi Horten'in mücevher koleksiyonunun bazılarını ünlü müzayede evi Christie's, satışa çıkarıyor. Ancak mücevherlerin kanlı geçmişi, müzayede evinin tepki çekmesine neden oldu. İşte Nazi gelininin mücevherlerinin ardındaki kanlı servetin detayları...
3.05.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzayı attı! Uçağın ismi belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzayı attı! Uçağın ismi belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yangın söndürme uçakları teslim törenine katıldı. Erdoğan, uçaklardan birine imzasını atıp uçağın ismi olan 'NEFES' yazısını yazdı. Erdoğan daha sonra personellerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
3.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İmzayı Attı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki imzayı attı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.