Ikyb Referandum

Ikyb Referandum

Son dakika IKYB referandum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan IKYB referandum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını IKYB referandum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ikyb Referandum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ıkyb referandum gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 ıkyb referandum haberi bulunmuştur. Tüm ıkyb referandum haberleri aşağıda listelenmiştir.
Başbakan açıkladı! Gelmemesini istedik
Başbakan açıkladı! Gelmemesini istedik Başbakan Yıldırım: (Kuzey Irak'a yaptırımlar) KDP temsilcisinin gelmemesi istendi. Ekonomik, diplomatik ilişkiler Bağdat'la yapılacak.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan Putin ile görüştü!
Erdoğan Putin ile görüştü! Görüşmede Irak'ın toprak bütünlüğüne vurgu yapıldı. Görüşmede Kuzey Irak'taki referandum ele alındı.
29.09.2021 Gündem
Başbakan Yıldırım: Vatandaş rahat olsun savaşa girmiyoruz
Başbakan Yıldırım: Vatandaş rahat olsun savaşa girmiyoruz Başbakan Binali Yıldırım, Habertürk, TRT Haber, A Haber, NTV ve CNN Türk kanallarının ortak yayınında, medya temsilcilerinin sorularını yanıtladı. "Referandumu yapma inadı sıcak bir çatışmaya zemin hazırlamıştır" diyen Başbakan, Türkiye'nin ekonomik, siyasi ve askeri boyuttaki adımlar için çalışma yürüttüğünü belirtti. "Vatandaş rahat olsun, savaşa girdiğimiz yok" açıklaması yapan Başbakan, sınır ötesi tedbirler aldıklarını kaydetti. Başbakan Yıldırım, TEOG yerine geçerli olacak yeni uygulama için 3 seçenek olduğunu, bir ay içinde belli olacağını söyledi.
29.09.2021 Gündem
Barzani büyük savaşı tetikliyor
Barzani büyük savaşı tetikliyor Ortadoğu’da kaosun fitilini ateşleyecek referandumda direten Barzani'yle ilgili çarpıcı bilgileri Milliyet Yazarı Tunca Bengin köşesine taşıdı.
29.09.2021 Gündem
Son dakika: Barzani geri adım atmıyor! Gerginlik had safhada
Son dakika: Barzani geri adım atmıyor! Gerginlik had safhada Son dakika haberi: Irak'ın Kerkük kentinde peşmergelerin, Türkmen Milliyetçi Hareketi'ne silahlı saldırı düzenlendiği bildirildi. Ayrıca Irak Federal Mahkemesi, referandumu durdurma kararı aldı. IKBY Başbakanı Neçirvan Barzani ise referandumun ertelenmesine dair bir kararın olmadığını söyledi.
19.09.2017 Dünya
O isimden son dakika açıklamalar! 'Gizli gizli İsrail'e sattı!' Diyarbakır'a...
O isimden son dakika açıklamalar! 'Gizli gizli İsrail'e sattı!' Diyarbakır'a... Türkmen heyetindeki ITC Başkan Yardımcısı Turan, Barzani’nin 4 yıl işgal altında tuttuğu Kerkük’ten çıkan petrolu illegal yollarla İsrail’e sattığını söyledi.
1.11.2017 Dünya
Barzani'ye büyük şok!
Barzani'ye büyük şok! Kerkük’te gerilim tırmanırken, Irak Cumhurbaşkanı Masum’un Barzani’ye 6 maddelik talep listesi verdiği belirtiliyor. Talepler arasında IKBY kuvvetlerinin 2014 öncesi sınırlara geri çekilmesi de var. Barzani’ye verilen süre ise dün gece doldu.
15.10.2017 Dünya
Erdoğan’dan İran dönüşü önemli açıklamalar
Erdoğan’dan İran dönüşü önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran'dan dönüşte uçakta gündeme dair çok önemli açıklamalar yaptı.
29.09.2021 Gündem
Son dakika... Bağdat yönetiminden flaş karar
Son dakika... Bağdat yönetiminden flaş karar Irak parlamentosu, tüm IKBY milletvekillerinin vekilliklerini askıya alma kararı aldı.
3.10.2017 Dünya
Erdoğan'a ulaşamıyorum diyen Barzani'ye sert cevap
Erdoğan'a ulaşamıyorum diyen Barzani'ye sert cevap Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ulaşamadığını söyleyen Neçirvan Barzani'ye cevap AB Başkanı Ömer Çelik'ten geldi.
29.09.2021 Gündem
Tartışmalı referandum oylaması sona erdi! İlk sonuçlar açıklandı
Tartışmalı referandum oylaması sona erdi! İlk sonuçlar açıklandı Türkiye ile birlikte birçok ülkenin uyarılarına rağmen Kuzey Irak’ta referandum dün yapıldı. Irak Türkmen Cephesi referandumu boykot ederken, Türkmen ve Arapların büyük bölümü oy kullanmadı. Son dakika gelen habere göre ilk sonuçlar açıklandı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz...
26.09.2017 Dünya
Bu fotoğraf Kerkük'te çekildi
Bu fotoğraf Kerkük'te çekildi Kerkük'te birçok Türkmen referandum nedeniyle Bağdat'a gitmiş. Evlerinde stok yapan Türkmenler toplu halde kalmaya özen gösteriyor. En büyük Türkmen partisi ITC'nin genel merkezi önünde silahlı görevlilerinin aldığı yoğun güvenlik önlemleri var. Yüzleri kapalı silahlı korumalar bozkurt işareti yapıyor.
29.09.2021 Gündem
K. Irak'ta oy verme işlemi devam ediyor
K. Irak'ta oy verme işlemi devam ediyor Kuzey Irak'ta Barzani'nin düzenlediği bağımsızlık referandumunda seçmenler sandığa gidiyor. Oy verme işlemi 08:00'da başladı. Gelen son bilgilere göre sandıkların kapanış saati bir saat uzatılarak 19.00'a alındı
25.09.2017 Dünya
Başbakan'dan flaş referandum açıklaması
Başbakan'dan flaş referandum açıklaması Başbakan Binali Yıldırım, IKYB'de yapılması planlanan referandum için Ankara anlaşmasını işaret ederek 'gereği' yapılacak dedi.
29.09.2021 Gündem
Barzani'ye kötü haber! Muhalif çatı büyüyor
Barzani'ye kötü haber! Muhalif çatı büyüyor Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani'nin, 25 Eylül'de gerçekleştirmek istediği referandum Irak genelinde yeterli destek alamadığı gibi bazı Kürt siyasi partilerin de muhalefeti ile karşılaştı.
15.08.2017 Dünya
ABD'li senatör YPG'yi sordu, istihbarat şefleri cevap verdi
ABD'li senatör YPG'yi sordu, istihbarat şefleri cevap verdi ABD Kongresindeki oturumda Cumhuriyetçi Senatör Graham, ABD'nin PYD/YPG politikasının Türk-Amerikan ilişkilerinde anlaşmazlığa neden olduğuna dikkat çekerek, "Daha fazla Arap unsura yer verseydik daha iyi olmaz mıydı?" diye sordu
23.05.2017 Dünya
Ve indirildi! Erdoğan da kızmıştı
Ve indirildi! Erdoğan da kızmıştı Krize dönüşen Kerkük'teki bayrak kararı binalardaki bayrakların indirilmesiyle son buldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan da "Hemen o bayraklarınızı indirin" demişti.
29.09.2021 Gündem
Durmuyorlar! Kürtlerin son hamlesi
Durmuyorlar! Kürtlerin son hamlesi Iraklı Kürt heyet, Bağdat'a gidiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan bir çağrıda bulunmuştu. Ancak tüm tepkilere rağmen durmuyorlar. Peki Kerkük neden bu kadar önemli? Türkiye için ne anlama geliyor? Tüm bu soruların yanıtları haberimizde...
6.04.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ikyb Referandum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ıkyb referandum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.