Yaz sıcaklarında nasıl daha iyi uyuyabiliriz? Uzmanlar tek tek açıkladı
Yaz sıcaklarında nasıl daha iyi uyuyabiliriz? Uzmanlar tek tek açıkladı Yaz aylarında uykuya dalmakta ya da kesintisiz uyumakta zorlananlar çareyi çeşitli yöntemlerle arıyorlar. Yastığını, çorabını yatmadan önce buzluğa koyan da var partneri ile yatakları ayıran da... İşte bunaltıcı sıcaklarda uyuyabilmek için uzman tavsiyeleri...
5.06.2022 Gündem
0-3 yaş çocuklarda sağlıklı bir uyku düzeni için 11 öneri!
0-3 yaş çocuklarda sağlıklı bir uyku düzeni için 11 öneri! Bebeklerde ve çocuklarda uykuya geç dalma, gündüz kısa uykular, gece ortasında sık sık uyanma gibi uyku düzensizlikleri görülebiliyor. Anne ve babaların, 0-3 yaş arası bebeklerde görülen uyku sorunlarını dikkatli ve sabırlı bir süreçle atlatabileceklerine dikkat çeken Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Esra Kutlu, “Bebeklere kendi başlarına uyumayı öğretirken şunu unutmamalıyız ki, ağlamaları çok doğal bir tepkidir. Ancak ağlarken yanlarında olup destek verirsek, kuracağımız güven ve sevgi bağı da bundan zarar görmez” dedi.
1.02.2022 Sağlık
Kaliteli uyku için hangi pozisyon daha sağlıklı?
Kaliteli uyku için hangi pozisyon daha sağlıklı? Uyuduğunuz pozisyon sağlığınızı önemli ölçüde etkiliyor. Uyku sırasında fark edemediğiniz ama birçok rahatsızlığı tetikleyen ya da önleyen pozisyonlar mevcut.
29.01.2016 Arşiv
Oyunla öğreniyor!
Oyunla öğreniyor! Bebeğinizin en mükemmel öğretmeni sizsiniz! Sizin gibi çocuğunun eğitimi için en iyisini yapmaya çalışan annelerden ve uzmanlarımızdan eğlenceli ve eğitici oyun teknikleri aldık. Oynamaya hazırsanız size şimdiden iyi eğlenceler!
29.01.2013 Arşiv