İcardi Transferi

İcardi Transferi

Son dakika icardi transferi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan icardi transferi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını icardi transferi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İcardi Transferi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan icardi transferi gelişmeleri de dahil olmak üzere 83 icardi transferi haberi bulunmuştur. Tüm icardi transferi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Icardi transferi bitiriyor! Ne yaptılarsa olmadı, Okan Buruk yeni 8 numarayı açıkladı
Icardi transferi bitiriyor! Ne yaptılarsa olmadı, Okan Buruk yeni 8 numarayı açıkladı Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Trendyol Süper Lig'de gelecek sezon çalışmalarını sürdüren Galatasaray'dan bomba bir haber geldi. Önümüzdeki sezon hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak isteyen sarı kırmızılar, transfer takviyelerine devam ediyor. 8 ve 10 numara transferi için arayışlarına devam eden Cimbom, bir yıldızın transferini daha bitirmek için düğmeye bastı. Takımın yıldızlarından olan Mauro Icardi transfer için devreye girdi. İşte son dakika haberin detayları...
12.08.2023 Galatasaray
Galatasaray'da son dakika Icardi gelişmesi! 6 ay sonra geliyor
Galatasaray'da son dakika Icardi gelişmesi! 6 ay sonra geliyor Transfer haberlerinde son dakika gelişmesi... Galatasaray son dakika transferlerini açıklıyor. Yeni sezona şampiyonluk parolası ile giren Galatasaray yeni transferlerini açıkladı. Angelino, Bakambu, Halil Dervişoğlu ve Zaha'yı açıklayan Galatasaray, geçen yılın flaş ismi Mauro Icardi'yi de kadrosuna katmak istiyor. Wanda Nara'nın sağlık sorunları nedeniyle Icardi transferi gecikti. Fakat Galatasaraylılara bir kötü haber daha geldi. Wanda Nara'nın tedavisi uzayınca transfer de askıda kaldı. Ancak iki taraf arasında yeni bir çözüm ortaya çıktı. İşte son dakika transferinin detayları...
23.07.2023 Galatasaray
Muslera 'planım yok' dedi ve itiraf etti! Icardi transferi sonrası takımı bırakıyor mu?
Muslera 'planım yok' dedi ve itiraf etti! Icardi transferi sonrası takımı bırakıyor mu? Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Uzun yıllardır Galatasaray forması giyen Fernando Muslera, Avusturya kampında açıklamalarda bulundu. Tecrübeli eldiven sarı - kırmızılılara transfer olması beklenen isimle ilgili de konuştu. Galatasaray'daki geleceği için de konuşan Muslera flaş bir itirafta bulundu. İşte detaylar...
13.07.2023 Galatasaray
Icardi rekor maaşla Galatasaray'ı seçti! İşte sözleşme süresi ve 100 milyon Euro detayı...
Icardi rekor maaşla Galatasaray'ı seçti! İşte sözleşme süresi ve 100 milyon Euro detayı... Geçen sezon attığı goller Galatasaray tarafının gönlünde taht kuran Mauro Icardi transferinde sona gelindi. Arjantinli yıldız, Suudi Arabistan’dan 4 yıl için yapılan 100 milyon Euro’luk teklifi reddetti, rekor maaşla Galatasaray’ı seçti. Sarı kırmızılılar 2 ay önce oyuncuya yaptığı 7.5 milyon Euro’luk teklifi başarı bonusları ile birlikte 10 milyon Euro’ya çıkardı. Mauro Icardi yeni şartlarla 3+1 yıllık kontrata imza atmayı kabul ederken PSG’ye de 10 milyon Euro bonservis önerildi. Fransız ekibi rakamı artırmak istese de Icardi’nin ‘evet’ demesi sonrası fazla direnemedi ve bu bonservisi kabul etti.
10.07.2023 Galatasaray
İcardi 3 yıl için 40 milyon euro istedi Okan Buruk'un istediği sol bek Jorge Jesus'un öğrencisi çıktı
İcardi 3 yıl için 40 milyon euro istedi Okan Buruk'un istediği sol bek Jorge Jesus'un öğrencisi çıktı Galatasaray'da oynadığı futbol ve attığı gollerle şampiyonlukta büyük emeği olan Mauro İcardi'nin istediği maaş Sarı Kırmızılı yönetimi şok etti. Arabistan kulübü Al-Taawoun'dan teklif alan Arjantinli yıldızın Türkiye'de kalıp kalmayacağı merak konusu olurken, Dursun Özbek'in son ana kadar İcardi transferi için yoğun çaba sarfedeceği bildirildi.
12.06.2023 Galatasaray
Beşiktaş'ın eski yıldızı adım adım Galatasaray'a! Okan Buruk çok beğeniyor, yönetim kulübüyle masaya oturacak...
Beşiktaş'ın eski yıldızı adım adım Galatasaray'a! Okan Buruk çok beğeniyor, yönetim kulübüyle masaya oturacak... Süper Lig'de şampiyonluğa adım adım giden Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Uzun süredir sol bek arayışını sürdüren Galatasaray, Kazımcan Karataş dışında eldeki tüm oyuncuları gönderip iyi bir takviye yapmanın peşinde. Yeni sezonda devam edecek olan 3 yerli mecburiyetini de düşünen Sarı-Kırmızılılar, eski Beşiktaşlı'yı gözüne kestirdi.
25.05.2023 Galatasaray
İcardi için gemileri yaktılar ama bu para onlarda yok
İcardi için gemileri yaktılar ama bu para onlarda yok Newell's Old Boys kulübü, bonservisi PSG'de bulunan Galatasaraylı Mauro Icardi'yi kadrosuna katmak istiyor. Arjantin kulübü bu transfer bütçesini zorlayacak olmasına karşın, yıldız futbolcu Newell's taraftarı olduğu için indirim yapacağını ümit ediyor.
18.01.2023 Galatasaray
Mauro Icardi: Galatasaray'a gelmemde çevremin çok etkisi oldu
Mauro Icardi: Galatasaray'a gelmemde çevremin çok etkisi oldu Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, sarı-kırmızılılara gelmesinde çevresinin çok etkisi olduğunu söyledi. Kendi evinde gibi hissettiğini ifade eden Icardi, Nef Stadyumu'nda da inanılmaz bir atmosfer olduğunu belirtti.
14.01.2023 Galatasaray
Galatasaray, Icardi için gözünü kararttı! Süper Lig tarihine geçecek
Galatasaray, Icardi için gözünü kararttı! Süper Lig tarihine geçecek Fenerbahçe derbisinde 75. dakikada oyuna girmesinin ardından maça damgasını vuran Mauro Icardi'nin geleceği merak ediliyordu. Sarı-kırmızılı ekip sezon başında PSG'den uzun uğraşlar sonucunda kiralanan golcü futbolcu için gözünü kararttı.
13.01.2023 Galatasaray
Mauro Icardi'nin Galatasaray'a transfer olması dünya basınında geniş yer buldu: Büyük çılgınlık!
Mauro Icardi'nin Galatasaray'a transfer olması dünya basınında geniş yer buldu: Büyük çılgınlık! Transferde Galatasaray Arjantinli yıldız oyuncu Mauro Icardi'yi transfer etti. Arjantinli forvet dün akşam İstanbul'a geldi ve yıldız futbolcuyu yaklaşık 30 bin Galatasaray taraftarı Atatürk Havalimanı'nda karşıladı. Icardi'nin İstanbul'a gelişi dünya basınında geniş yer buldu. İşte ayrıntılar...
8.09.2022 Galatasaray
Transferde son dakika... Galatasaray dünya yıldızını kadrosuna kattı! Erden Timur, Juan Mata ile anlaştı İstanbul'a geldi...
Transferde son dakika... Galatasaray dünya yıldızını kadrosuna kattı! Erden Timur, Juan Mata ile anlaştı İstanbul'a geldi... Transferin alev alev yanan takımı Galatasaray yıldız isimleri peş peşe KAP'a bildirdi. Galatasaray'ın Manchester United'tan transferi Juan Mata bugün İstanbul'da geldi. Mata'yı taşıyan özel uçak Atatürk Havalimanı Özel Havacılık Terminali'ne iniş yaptı.
8.09.2022 Galatasaray
Galatasaray transferde Mauro Icardi'yi bekliyor! İstanbul'a hayran kalan Wanda Nara ilk kez konuştu...
Galatasaray transferde Mauro Icardi'yi bekliyor! İstanbul'a hayran kalan Wanda Nara ilk kez konuştu... Süper Lig'de ilk üç hafata oynanan oyun Galatasaray taraflarını tatmin etmemiş yönetim transfere ağırlık vermişti. Sarı kırmzılıların kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürdüğü Mauro Icardi için PSG teknik direktörü Galtier'nin ardından Arjantinli futbolcunun menajerliğini de yapan eşi Wanda Nara'dan da bir açıklama geldi.
27.08.2022 Galatasaray
Galatasaray'da 4 futbolcu ayrılmak istediğini resmen söyledi! Mauro Icardi transferinde sıcak saatler...
Galatasaray'da 4 futbolcu ayrılmak istediğini resmen söyledi! Mauro Icardi transferinde sıcak saatler... Galatasaray transferde sıcak saatler yaşarken 4 futbolcu takımdan ayrılmak istediklerini Okan Buruk'a bildirdi. Santrfor mevkisine İcardi ya da Umut Bozok’tan birini alacak olan yönetim, sol bek için teklif yaptığı Reguilon’dan haber bekliyor. Reguilon Lazio ile anlaşamazsa G.Saray’a gelecek.
27.08.2022 Galatasaray
Galatasaray'ın Paris Saint-Germain'e Mauro Icardi teklifinin detayları belli oldu...
Galatasaray'ın Paris Saint-Germain'e Mauro Icardi teklifinin detayları belli oldu... Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray PSG forması giyen Mauro Icardi'yi listesine almıştı. Fransız basınından da Icardi iddiaları gelmeye devam ediyor. Foot Mercato, Galatasaray ve PSG arasındaki görüşmelerin detaylarını yazdı.
25.08.2022 Galatasaray
Galatasaray'dan çılgın transfer atağı! Erden Timur yola çıkıyor hedefte Eden Hazard ve Mauro Icardi var...
Galatasaray'dan çılgın transfer atağı! Erden Timur yola çıkıyor hedefte Eden Hazard ve Mauro Icardi var... Son dakika Galatasaray transfer gelişmesi... Galatasaray transferde gözünü kararttı. Dünyaca ünlü yıldızların ismi Galatasaray ile anılıyor. Erden Timur, Belotti’yi Türkiye’ye getirmek üzere yola çıkmaya hazırlanırken, iki sürpriz haber gündeme bomba gibi düştü: Eden Hazard ve Mauro Icardi!
19.08.2022 Galatasaray
Mauro Icardi Galatasaray'a rakip oluyor!
Mauro Icardi Galatasaray'a rakip oluyor! Inter'de Conte ile yıldızı barışmayan Mauro Icardi'nin, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden PSG ile görüştüğü iddia edildi.
2.09.2019 Fransa
Arda Turan, Arnavutların Icardi'sini alıyor! Şampiyon olur olmaz transferi belli oldu Barcelona alt yapısından tanıyormuş!
Arda Turan, Arnavutların Icardi'sini alıyor! Şampiyon olur olmaz transferi belli oldu Barcelona alt yapısından tanıyormuş! Futbolu bıraktıktan sonra Eyüpspor'da teknik direktörlük kariyerine başlayan Arda Turan, ilk sezonunda şampiyon olarak Trendyol Süper Lig'e yükseldi. Rakiplerine fark atan efsane isim, Süper Lig'e yıldız bir transferle merhaba demek istiyor. Barcelona alt yapısından tanıdığı yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen genç çalıştırıcı, tüm bağlantılarını bu isim için kullanacak. Eyüpspor yönetimi de bu transfer için çalışmalara başladı. İşte son dakika haberinin detayları...
16.04.2024 Futbol
Galatasaray Başakşehir'i Barış ve Mertens ile geçti liderlik koltuğuna oturdu
Galatasaray Başakşehir'i Barış ve Mertens ile geçti liderlik koltuğuna oturdu Süper Lig'in 25'inci haftasında Galatasaray, Başakşehir'i konuk etti. Aslan ilk yarıda attığı gollerle sahadan 3 puanla ayrıldı.
10.02.2024 Galatasaray
Galatasaray'a veda ediyor! Icardi'nin yeni takımını açıkladılar
Galatasaray'a veda ediyor! Icardi'nin yeni takımını açıkladılar Galatasaray'ın göz bebeği Icardi için İspanyol basını önemli bir iddia ortaya attı. Arjantinli yıldız için Premier Lig devleri devre arası transferi için düğmeye bastı.
31.12.2023 Şampiy10
Icardi'nin Real Madrid'e transferi için olay iddia! Perde arkası ortaya çıktı
Icardi'nin Real Madrid'e transferi için olay iddia! Perde arkası ortaya çıktı Galatasaray'da gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Mauro Icardi'nin ismi Real Madrid ile anılırken olay bir iddia gündeme geldi. İşte detaylar...
26.11.2023 Şampiy10
Icardi için sürpriz Real Madrid açıklaması
Icardi için sürpriz Real Madrid açıklaması Galatasaray'da gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Mauro Icardi için Real Madrid iddiaları gündemdeyken temsilcisinden yıldız futbolcunun transferi için sürpriz bir açıklama geldi. İşte detaylar...
25.11.2023 Şampiy10
Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde Sahne Alıyor, Heyecan “Süper Oranlar” ve “Pro Analiz” Farkıyla Misli’de Yaşanıyor!
Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde Sahne Alıyor, Heyecan “Süper Oranlar” ve “Pro Analiz” Farkıyla Misli’de Yaşanıyor! Bu sezon son kez mevcut formatıyla oynanacak Şampiyonlar Ligi’nde 2023-24 sezonu dün oynanan maçlarla başladı. Galatasaray’ın yer aldığı A Grubu’nda ise maçlar bugün oynanacak. Grup aşamasının en dikkat çekici grupları arasında yer alan A Grubu’nda temsilcimiz dışında; Alman devi Bayern Münih, İngiltere’nin güçlü ekiplerinden Manchester United ve Danimarka ekibi Kopenhag yer alıyor.
20.09.2023 İddaa
Tete lisansı çıktı mı? Tete’nin lisansı ne oldu, çıktı mı 2023?
Tete lisansı çıktı mı? Tete’nin lisansı ne oldu, çıktı mı 2023? Tete’nin lisansı çıktı mı? Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi play off turunda Molde ile oynayacağı maçın kamp kadrosunda değişiklik oldu. Sarı-kırmızılılarda Tete kafileye eklendi. Söz konusu kadro değişikliği sonrası Tete lisansı çıktı mı? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
23.08.2023 Galatasaray
Molde - Galatasaray maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da
Molde - Galatasaray maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da Türk takımlarının yakından tanıdığı (Fenerbahçe 2 maç & Trabzonspor 2 maç) Norveç şampiyonu Molde, Aker Stadion'da Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ı konuk ederken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Tek Maç, Süper Oran ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli’de yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den herkese, tüm üyelere 20 TL hediye!
23.08.2023 İddaa
Ali Koç günlerce peşinden koşmuştu! Icardi yıldızı aradı: Galatasaray'a gel
Ali Koç günlerce peşinden koşmuştu! Icardi yıldızı aradı: Galatasaray'a gel Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Orta saha transferi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da bomba bir isim gündemem geldi. Fenerbahçe'nin de transfer listesinde olan yıldızı Ali Koç da bir dönem istemişti. İşte transferdeki Icardi detayı ve gelişmeler...
20.08.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

İcardi Transferi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki icardi transferi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.