Korona hastasından 500 TL'ye tükürük alıp patronunu öldürmek istemişti! Flaş karar
Korona hastasından 500 TL'ye tükürük alıp patronunu öldürmek istemişti! Flaş karar Adana'da oto galerici İbrahim Ünverdi'nin verdiği 215 bin TL ile ortadan kaybolan ve koronavirüs hastasından 500 liraya aldığı tükürüğü patronunun içeceğine karıştırmaya çalıştığı iddia edilen Ramazan Çimen yağma suçundan tutuklandı.
29.07.2021 Gündem
Adana'da şoke eden olay! İşçi 215 bin TL'yi çaldı sonra da koronavirüs bulaştırmak istedi
Adana'da şoke eden olay! İşçi 215 bin TL'yi çaldı sonra da koronavirüs bulaştırmak istedi Adana'da oto galerici İbrahim Ünverdi'nin verdiği 215 bin TL ile ortadan kaybolan ve koronavirüs hastasından aldığı tükürüğü patronunun içeceğine karıştırmaya çalıştığı iddia edilen işçi Ramazan Ç. yakalandı ve ev hapsi cezası aldı. Ünverdi, Ramazan Ç.'nin yakalanması nedeniyle memnun olduğunu ancak ev hapsini yeterli görmediği için karara itiraz edeceğini söyledi. Ramazan Ç. ise Ünverdi'nin kendisini 1 milyon lira dolandırdığını iddia etti.
14.02.2021 Yaşam
Korona hastasından tükürük alıp içeceğine karıştırmaya çalıştı! Şimdi de...
Korona hastasından tükürük alıp içeceğine karıştırmaya çalıştı! Şimdi de... Adana'da oto galerici İbrahim Ünverdi, verdiği 215 bin TL ile ortadan kaybolan ve korona hastasından aldığı tükürüğü içeceğine karıştırmaya çalıştığını öğrendiği personeli Ramazan Ç.'den, "Seni virüsle öldüremedim ama kafana sıkacağım" şeklinde tehdit mesajları almaya başladığını iddia etti. Ramazan Ç.'den şikayetçi olan Ünverdi’ye savcılıktan koruma kararı verildi.
29.01.2021 Gündem
Suriyeli gelin altın ve paralarla kaçtı!
Suriyeli gelin altın ve paralarla kaçtı! Adana’da Suriyeli kadın evlilik vaadiyle İbrahim Ünverdi’yi (48) dolandırdı.
31.10.2017 Yaşam