Hyun-Jun Suk

Hyun-Jun Suk

Son dakika Hyun-Jun Suk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hyun-Jun Suk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hyun-Jun Suk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hyun-Jun Suk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hyun-jun suk gelişmeleri de dahil olmak üzere 25 hyun-jun suk haberi bulunmuştur. Tüm hyun-jun suk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trabzonspor'da forvetler yüzleri düldürdü!
Trabzonspor'da forvetler yüzleri düldürdü! Spor Toto Süper Lig'in ilk 8 haftasında Trabzonspor'un santrforları, toplam gol sayısında geçen sezonki başarıyı yakaladı.
11.10.2018 Trabzonspor
Bir haftada 4 kriz çözüldü
Bir haftada 4 kriz çözüldü Trabzonspor'un Ahmet Ağaoğlu başkanlığındaki yeni yönetimi maddi sorunları tek tek hallediyor.
15.04.2018 Trabzonspor
Trabzonspor FIFA'lık oldu!
Trabzonspor FIFA'lık oldu! Trabzonspor’un geçen sezon başında Porto’dan kiraladığı ancak beklenen verim alınmadığı için devre arasında yine takımına gönderdiği Hyun Jun Suk, Trabzonspor’dan 452 bin 250 Euro fesih tazminatı olduğu iddiasıyla FIFA’ya başvurdu.
9.04.2018 Trabzonspor
13 haftalık özlemi bitirdi
13 haftalık özlemi bitirdi Spor Toto Süper Lig'de Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor'un golünü kaydeden Hugo Rodallega, bordo-mavili takımda santrfor mevkisindeki oyuncuların gol sessizliğini bozdu.
24.09.2021 Trabzonspor
Trabzonspor'dan ayrıldı, Macaristan'a gitti
Trabzonspor'dan ayrıldı, Macaristan'a gitti Trabzonspor'dan ayrılan Güney Koreli futbolcu Hyun Jun Suk, Macaristan'ın Debrecen takımına transfer oldu.
24.09.2021 Trabzonspor
Trabzonspor'da gözler golcülerde
Trabzonspor'da gözler golcülerde Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Osmanlıspor'a konuk olacak Trabzonspor'da gözler golcülerde olacak.
24.09.2021 Trabzonspor
Bir Grosskreutz skandalı daha!
Bir Grosskreutz skandalı daha! Trabzonspor'un sözleşmesini feshettiği Hyun-Jun Suk'un Bastia'ya transferinin evrakların geç kalması nedeniyle gerçekleşmediği ifade edildi. Bu olay akıllara Galatasaray'ın daha önce yaşadığı Grosskreutz skandalını getirdi.
24.09.2021 Trabzonspor
Rodallega için 'Fırtına' kopacak!
Rodallega için 'Fırtına' kopacak! Trabzonspor'un ara transferde kadrosuna katmak istediği Kolombiyalı golcünün Asya kıtasından da talipleri var.
24.09.2021 Trabzonspor
Bu görüntü mazide kaldı!
Bu görüntü mazide kaldı! Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk 11 haftasında kaydettiği 7 golle ligin en az gol atan ikinci takımı olurken, bordo-mavili ekip tarihinin gol bakımından da en kötü dönemlerinden birini yaşıyor.
24.09.2021 Trabzonspor
'Sorun Hyun-Jun Suk değil'
'Sorun Hyun-Jun Suk değil' Trabzonspor'da Süper Lig'de geride kalan 10 haftada gol kaydedemeyen Güney Koreli santrfor Hyun Jun Suk'a yönetici Nevzat Aydın'dan destek geldi.
24.09.2021 Trabzonspor
Trabzonspor golü unuttu!
Trabzonspor golü unuttu! Akhisar Belediyespor'la golsüz berabere kalan bordo-mavililer, 3 golle son 14 sezonun en az gol attığı ilk 7 haftasını geride bıraktı. Karadeniz ekibinde ilk 7 haftada gol atamayan forvet oyuncuları, Cardozo'nun boşluğunu dolduramadı
24.09.2021 Trabzonspor
Yanal: 'Ayağa kalkmanın vakti geldi'
Yanal: 'Ayağa kalkmanın vakti geldi' Spor Toto Süper Lig’de ilk 6 haftada 2 galibiyet, 4 mağlubiyet alan Trabzonspor, Akhisar Belediyespor’u yenerek hem kötü gidişatına son vermek hem de moral bulmak istiyor.
24.09.2021 Trabzonspor
Trabzonsporlu forvetler ilk peşinde!
Trabzonsporlu forvetler ilk peşinde! Hafta sonu Akhisar Belediyespor'u konuk edecek bordo-mavili takımda Suk, Muhammet Demir, N'Doye ve Sheidaev, görev verilmesi halinde bu sezonki ilk gollerini atmaya çalışacaklar
11.10.2016 Trabzonspor
Trabzonspor'da onun boşluğu dolmadı
Trabzonspor'da onun boşluğu dolmadı Bordo-mavili formayı giydiği 2 yılda ligde 25 gol atan ancak sezon başında Olympiakos'a transfer olan Paraguaylı santrforun yerini yeni forvet oyuncuları dolduramadı.
24.09.2021 Trabzonspor
Hyun Jun Suk: 'Taraftarı coştururum'
Hyun Jun Suk: 'Taraftarı coştururum' Trabzonspor'un Güney Koreli forveti Hyun Jun Suk, bordo-mavili taraftarlara seslendi.
24.09.2021 Trabzonspor
Fırtına'da hedef galibiyetle başlamak
Fırtına'da hedef galibiyetle başlamak Sahasında yarın Kasımpaşa'yı konuk edecek olan Trabzonspor, lige 3 puanla başlamayı arzuluyor.
24.09.2021 Trabzonspor
Fırtına golcüsüne kavuştu
Fırtına golcüsüne kavuştu Bordo-mavili takımın Güney Koreli oyuncusu Hyun-Jun Suk, ülkesinin milli takımının olimpiyatlardan elenmesinin ardından Trabzon'a geldi.
16.08.2016 Trabzonspor
Fırtına'da hedef 120 bin forma satışı!
Fırtına'da hedef 120 bin forma satışı! Trabzonspor Mali İşler Koordinatörü ve TS Club Sorumlusu Emre Aksoy, forma satışlarının sponsorluk görüşmelerini de önemli derecede etkilediğini belirterek, "Önümüzdeki sezon daha güçlü olabilmemiz için daha fazla forma satmamız gerekiyor. Hedefimiz 120 bin forma satmak" dedi.
14.08.2016 Trabzonspor
Fırtına'da Kore rüzgarı!
Fırtına'da Kore rüzgarı! Trabzonspor'un 1.92 boyundaki Güney Koreli yeni forveti Hyun-­jun Suk hava toplarında çok etkili. Fiziğine oranla oldukça dinamik bir görüntü çizen ve tekniği iyi olan Hyun-­jun Suk, kaleyi gördüğü yerden vurmayı ihmal etmiyor.
24.09.2021 Trabzonspor
Fırtına transferi resmen duyurdu
Fırtına transferi resmen duyurdu Bordo-Mavililer, Güney Koreli futbolcunun kiralanması konusunda Porto'yla anlaştığını açıkladı
24.09.2021 Trabzonspor
Ersun Yanal: 'Umutların karşılıksız kalmasını istemiyorum'
Ersun Yanal: 'Umutların karşılıksız kalmasını istemiyorum' Yeni sezona Macaristan'da hazırlanan Trabzonspor'da, teknik direktör Ersun Yanal, Trabzon'da beklentilerin belli noktalara ulaştığında çok ciddi umutların yeşerdiğini ve umutların karşılıksız kalmasını hiç istemediğini, bunun için de sabır ve toleransa ihtiyaç duyduklarını belirtti.
24.09.2021 Trabzonspor
2 dakikada 3 gol!
2 dakikada 3 gol! 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda resmi açılış töreninden önce başlayan karşılaşmalarda 4 grupta 8 maç oynandı. 8-0'lık skorla organizasyona hızlı bir giriş yapan Güney Kore U23 takımı, Fiji karşısında 105 saniyede 3 gol bulurken Trabzonspor'un transfer görüşmelerimi sürdürdüğü Hyun-Jun Suk, rkaip fileleri iki kez havalandırdı.
5.08.2016 Şampiy10
Trabzonspor borsaya bildirdi! Transfer...
Trabzonspor borsaya bildirdi! Transfer... Trabzonspor, Porto'dan forvet Hyun-Jun Suk'un transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.
24.09.2021 Trabzonspor
Çekler evinde mağlup!
Çekler evinde mağlup! EURO 2016'da Milli Takımımız ile aynı grupta yer alan Çek Cumhuriyeti, hazırlık maçında Güney Kore'ye 2-1 yenildi.
23.09.2021 Futbol
Yanal yıldızını buldu! Yeni sistem ve...
Yanal yıldızını buldu! Yeni sistem ve... Bordo-mavililerin sürpriz transferi Suk Hyun-jun, Ersun Yanal'ın önemli kozlarından biri olacak. Güney Koreli forvet, hücum hattında her yerde kullanılacak.
24.09.2021 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Hyun-Jun Suk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hyun-jun suk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.