Hüseyin Kalpar

Hüseyin Kalpar

Son dakika hüseyin kalpar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hüseyin kalpar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hüseyin kalpar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hüseyin Kalpar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hüseyin kalpar gelişmeleri de dahil olmak üzere 93 hüseyin kalpar haberi bulunmuştur. Tüm hüseyin kalpar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Efecan Karaca: Büyük takımlar neden olmasın
Efecan Karaca: Büyük takımlar neden olmasın Kariyerinde ilk kez A Milli Takım kadrosuna seçilen Alanyasporlu Efecan Karaca, milli takım ve kariyer planlamasıyla ilgili konuştu. Orta saha oyuncusu yaptığı açıklamada, "Büyük takımlar neden olmasın" değerlendirmesinde bulundu.
1.04.2019 Alanyaspor
Giresunspor'da Ümit Özat depremi!
Giresunspor'da Ümit Özat depremi! Giresunspor Kulüp Başkanı Sacit Ali Eren, “Ümit Özat ile hiçbir maddi beklentisi olmaksızın karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız” dedi.
4.02.2019 TFF 1.Lig
Giresunspor'da Ümit Özat dönemi!
Giresunspor'da Ümit Özat dönemi! Giresunspor, teknik direktör Ümit Özat'la 1.5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.
7.01.2019 TFF 1.Lig
Giresunspor'da Ümit Özat sesleri!
Giresunspor'da Ümit Özat sesleri! Giresunspor'da tecrübeli teknik adam Hüseyin Kalpar'la yolların ayrılmasının ardından takımın başına Ümit Özat'ın getirileceği öğrenildi.
7.01.2019 TFF 1.Lig
Giresunspor'da Hüseyin Kalpar dönemi sona erdi!
Giresunspor'da Hüseyin Kalpar dönemi sona erdi! Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Giresunspor'da teknik direktör Hüseyin Kalpar ile yollar ayrıldı.
7.01.2019 TFF 1.Lig
Giresunspor'da yeni başkan Sacit Ali Eren!
Giresunspor'da yeni başkan Sacit Ali Eren! Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da kulüp başkanlığına Sacit Ali Eren seçildi.
27.12.2018 TFF 1.Lig
Ersun Yanal'dan transfer yanıtı
Ersun Yanal'dan transfer yanıtı Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında deplasmanda Giresunspor'u 5-2 yenen Fenerbahçe'nin teknik direktörü Ersun Yanal, "Fenerbahçe'nin büyüklüğü aldığı skorlarla değil hedefleriyledir, bu hedeflere doğru merak etmeyin çok emin adımlarla hem yönetimimiz hem bizler yürüyoruz." dedi.
20.12.2018 Fenerbahçe
Kalpar'dan penaltı vurgusu
Kalpar'dan penaltı vurgusu Giresunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Fenerbahçe karşısında iyi bir futbol ortaya koyduklarını dile getirdi.
Fenerbahçe tek attı, avantajı kaptı!
Fenerbahçe tek attı, avantajı kaptı! Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Spor Toto 1. Lig ekibi Giresunspor'u 1-0 mağlup ederek turda avantajı kaptı.
6.12.2018 Fenerbahçe
Spor Toto 1.Lig'de ayrılıklar sürüyor! Tam 9 hoca...
Spor Toto 1.Lig'de ayrılıklar sürüyor! Tam 9 hoca... Spor Toto 1. Lig'de 12.haftanın ardından teknik direktör değişikliğine giden takım sayısı 9'a yükseldi.
14.11.2018 TFF 1.Lig
Başkandan futbolculara ağır eleştiri!
Başkandan futbolculara ağır eleştiri! Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, "Kurduğumuz takım içerisinde bazı arkadaşların Giresun'u ve Giresunspor'u çok sahiplendiklerini düşünmüyorum. Bundan sonra sahiplenenlerle oynayacağız." dedi.
23.10.2018 TFF 1.Lig
Giresunspor'un amacı Hüseyin Kalpar ile çıkışa geçmek
Giresunspor'un amacı Hüseyin Kalpar ile çıkışa geçmek Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu, yeni teknik direktörleri Hüseyin Kalpar ile yeniden çıkış yakalamak istediklerini söyledi.
13.10.2018 TFF 1.Lig
Mehmet Kazancıoğlu: "Şeytanın bacağını kırmak istiyoruz"
Mehmet Kazancıoğlu: "Şeytanın bacağını kırmak istiyoruz" Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Giresunspor'un Asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu, İstanbul deplasmanının kendilerine iyi gelmediğini ancak, bu kez İstanbulspor'u yenip şeytanın bacağını kırmak istediklerini söyledi.
11.10.2018 TFF 1.Lig
Giresunspor'da Hüseyin Kalpar dönemi
Giresunspor'da Hüseyin Kalpar dönemi Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Giresunspor'da Metin Diyadin'den boşalan teknik direktörlüğe Hüseyin Kalpar getirdi.
8.10.2018 TFF 1.Lig
Giresunspor'dan Hüseyin Kalpar hamlesi!
Giresunspor'dan Hüseyin Kalpar hamlesi! Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, "Şu ana kadar sadece teknik direktör Hüseyin Kalpar ile görüştüm, Hüseyin hoca ile yarım saat süren bir telefon görüşmesi yaptım." dedi.
3.10.2018 TFF 1.Lig
Elazığspor'da Hüseyin Kalpar dönemi sona erdi
Elazığspor'da Hüseyin Kalpar dönemi sona erdi Spor Toto 1'inci Lig 30'uncu haftasında deplasmanda karşılaştığı Boluspor'a 2-0 mağlup olan Tetiş Yapı Elazığspor'da, teknik direktör Hüseyin Kalpar ile yolların ayrılmasına karar verildi.
9.04.2018 TFF 1.Lig
Ligden düşen ikinci takım belli oldu! 9 gollü maç...
Ligden düşen ikinci takım belli oldu! 9 gollü maç... Elazığspor'a 8-1 yenilen GM Manisaspor, Gaziantepspor'dan sonra Spor Toto 1. Lig'e veda eden 2. takım oldu.
1.04.2018 TFF 1.Lig
1. Lig'e teknik direktör dayanmıyor
1. Lig'e teknik direktör dayanmıyor Spor Toto 1. Lig'de 20. hafta maçlarının ardından sezon başından bu yana teknik direktör değişikliği yapan takım sayısı 14'e yükseldi.
7.02.2018 TFF 1.Lig
7 haftada 6 teknik adam gitti
7 haftada 6 teknik adam gitti Geçen sezon sadece 3 takımın teknik adam değişikliğine gitmediği TFF 1. Lig'de, bu sezon ilk 7 haftanın ardından görevinden ayrılan teknik direktör sayısı 6'ya çıktı
6.10.2017 TFF 1.Lig
Gazişehir Gaziantep, Kalpar ile yollarını ayırdı
Gazişehir Gaziantep, Kalpar ile yollarını ayırdı TFF 1. Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep, teknik direktör Hüseyin Kalpar ile yollarını ayırdı.
2.10.2017 TFF 1.Lig
Gazişehir'den farklı tarife
Gazişehir'den farklı tarife TFF 1. Lig'in 4. haftasında Gazişehir Gaziantep sahasında Adanaspor’u 4-0 mağlup etti.
8.09.2017 TFF 1.Lig
Mustafa Denizli: 'Süper Lig'e çıkma şansını kaçırmayacağız'
Mustafa Denizli: 'Süper Lig'e çıkma şansını kaçırmayacağız' TFF 1. Lig'in 33. haftasında Büyükşehir Gaziantepspor ile 2-2 berabere kalan Eskişehirspor'un teknik direktörü Mustafa Denizli, Süper Lig'e yükselme şansını play-off etabında kaçırmayacakları iddiasında bulundu.
14.05.2017 TFF 1.Lig
Eskişehirspor'da kritik gün! Mustafa Denizli...
Eskişehirspor'da kritik gün! Mustafa Denizli... Mustafa Denizli ve Hüseyin Kalpar’la görüşen Eskişehirspor’un yeni teknik direktörü bugün belli olacak. Denizli isminin daha ağır bastığı ifade edildi.
15.02.2017 TFF 1.Lig
Ertuğrul Sağlam'dan Alanyaspor açıklaması!
Ertuğrul Sağlam'dan Alanyaspor açıklaması! Ertuğrul Sağlam, Aytemiz Alanyaspor ile yaptıkları görüşmelerin son bulduğunu söyledi.
24.09.2021 Alanyaspor
Anlaşma iptal edildi!
Anlaşma iptal edildi! Alanyaspor ile teknik direktör Ertuğrul Sağlam arasındaki 1.5 yıllık anlaşma iptal oldu.
24.09.2021 Alanyaspor

Benzer Haber Etiketleri

Hüseyin Kalpar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hüseyin kalpar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.