Hüseyin Gülerce

Hüseyin Gülerce

Son dakika hüseyin gülerce haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hüseyin gülerce ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hüseyin gülerce haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hüseyin Gülerce

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hüseyin gülerce gelişmeleri de dahil olmak üzere 176 hüseyin gülerce haberi bulunmuştur. Tüm hüseyin gülerce haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zaman Gazetesi'nin eski yazarlarının yargılandığı davada tanık Hüseyin Gülerce dinlendi
Zaman Gazetesi'nin eski yazarlarının yargılandığı davada tanık Hüseyin Gülerce dinlendi Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kapatılan yayın organı Zaman Gazetesi'nin eski yazarları Ali Bulaç, Şahin Alpay ve Mümtazer Türköne'nin Yargıtay'ın bozma kararının ardından yeniden yargılandığı davada tanık yazar Hüseyin Gülerce dinlendi.
11.01.2022 Gündem
'VIP dinleme' davası sanıklarına ceza yağdı!
'VIP dinleme' davası sanıklarına ceza yağdı! FETÖ/PDY adına siyasetçi, sanatçı, gazeteci ve iş adamı birçok kişiyi usulsüz dinledikleri suçlamasıyla aralarında Emniyet Genel Müdürlüğü eski İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek, eski İstihbarat Daire Başkanı Ömer Altıparmak ile birçok eski emniyet müdürünün bulunduğu 'VİP dinleme' davasında karar çıktı.
22.01.2020 Gündem
Talimatı Gülen verdi kumpası Ali Fuat Yılmazer yönetti
Talimatı Gülen verdi kumpası Ali Fuat Yılmazer yönetti FETÖ’nün Tahşiyeciler kumpasını nasıl tezgahladığı ile ilgili davanın gerekçeli kararında tüm detaylarıyla böyle anlatıldı.
29.09.2021 Gündem
Sözcü muhabiri Gökmen Ulu tahliye edildi
Sözcü muhabiri Gökmen Ulu tahliye edildi Sözcü gazetesinin sahibi sanık Burak Akbay ve çalışanlarına yönelik biri tutuklu 4 sanığın yargılandığı davada, tutuklu yargılanan Sözcü Gazetesi Muhabiri Bekir Gökmen Ulu tahliye edildi.
29.09.2021 Gündem
‘Her iktidarın kötüsü ve suçlusu oldum’
‘Her iktidarın kötüsü ve suçlusu oldum’ Cumhuriyet Davası’nın ilk duruşmasının üçüncü gününde Ahmet Şık, Turhan Günay ve Hakan Kara savunmalarını yaptı. Şık, “Her siyasal iktidarın ve her dönemin yargısının ‘kötüsü suçlusu’ olmayı başardım. Kahrolsun istibdat, yaşasın hürriyet” dedi
29.09.2021 Gündem
FETÖ'yü anlatan kitaplar yok sattı
FETÖ'yü anlatan kitaplar yok sattı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından örgütün gerçek yüzünün anlatıldığı kitaplar yüz binlerce satıldı.
29.09.2021 Gündem
"Gülen'in ilk yurt dışı teması 1962'de Erzurum'da başladı"
"Gülen'in ilk yurt dışı teması 1962'de Erzurum'da başladı" FETÖ'nün Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu raporundan: "Gülen 1962-1963'te Erzurum Komünizmle Mücadele Derneğinin kurucuları arasında yer aldı. Yurt dışı bağlantılarla ilk temasının bu dernek vasıtasıyla gerçekleştiği ve örgütün temellerinin bu süreçte atıldığı kuvvetle muhtemel"
29.09.2021 Gündem
Zaman Gazetesi iddianamesi tamamlandı
Zaman Gazetesi iddianamesi tamamlandı Kapatılan Zaman gazetesi iddianamesi tamamlandı. Gazetenin eski çalışanlarına üçer kez müebbet istendi
29.09.2021 Gündem
Son anket açıklandı! Kürtlerin sandıktaki seçimi...
Son anket açıklandı! Kürtlerin sandıktaki seçimi... 16 Nisan referandum günü çıkacak sonuçlar merakla bekleniyor. Evet ve Hayır kampanyaları başladı bile. Hükümet yaptırdığı anketlerle halkın nabzını ölçüyor. En çok merak edilenlerden biri de Kürt halkının oyunun rengi. Hüseyin Gülerce bugünkü köşesinde sebepleriyle beraber yazdı...
29.09.2021 Gündem
Bana dediler ki "Başbakan yerel seçimleri göremeyecek"
Bana dediler ki "Başbakan yerel seçimleri göremeyecek" Terör örgütü elebaşı Gülen'in de arasında yer aldığı 73 sanığın yargılandığı FETÖ/PDY çatı davasında, gazeteci Hüseyin Gülerce tanık olarak dinlenildi.
29.09.2021 Gündem
"Gülen'in Hitler ile çok benzer yanı var, bir bedende iki kişi!"
"Gülen'in Hitler ile çok benzer yanı var, bir bedende iki kişi!" FETÖ çatı davasından tanık olarak dinlenen Hüseyin Gülerce "Gülen'in Hitler ile çok benzer yanı var. Bir bedende iki kişi. Bu insan istihbarat hastası" dedi
29.09.2021 Gündem
Hüseyin Gülerce'den Fetullah Gülen yazısı
Hüseyin Gülerce'den Fetullah Gülen yazısı Bir dönem FETÖ'de üst düzey görevlerde bulunan ve Gülen'e yakın isimlerden biri olan Gülerce, bugünkü köşesinde FETÖ liderini ve referanduma olan etkilerini kaleme aldı.
29.09.2021 Gündem
Gülerce'den bomba iddia: Gülen intihar edebilir
Gülerce'den bomba iddia: Gülen intihar edebilir Gazeteci Hüseyin Gülerce, FETÖ elebaşı Gülen hakkında katıldığı bir programda bomba bir iddiada bulunarak 'intihar edebileceğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Kulislerde dilden dile dolaşan Devlet Bahçeli iddiası
Kulislerde dilden dile dolaşan Devlet Bahçeli iddiası AK Parti'nin önerdiği partili cumhurbaşkanlığı sisteminde Devlet Bahçeli'nin yeriyle ilgili kulislerde çılgın bir iddia dolaşıyor.
29.09.2021 Gündem
Gülerce: Bu işin içinde olan kozmik FETÖ'cüler tarafından kaçırılmış olabilir”
Gülerce: Bu işin içinde olan kozmik FETÖ'cüler tarafından kaçırılmış olabilir” Zaman Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Gülerce’den Adil Öksüz açıklaması
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün "VIP dinleme" davası
FETÖ'nün "VIP dinleme" davası Siyasetçi, sanatçı, gazeteci ve iş adamı birçok kişiyi usulsüz dinledikleri iddiasıyla eski Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek, eski emniyet müdürleri Ali Fuat Yılmazer ile Yurt Atayün'ün de bulunduğu 145 kişinin yargılandığı davanın bugünkü celsesi başladı.
29.09.2021 Gündem
Hüseyin Gülerce’nin kızı tahliye oldu
Hüseyin Gülerce’nin kızı tahliye oldu Geçtiğimiz Çarşamba günü FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan Hüseyin Gülerce'nin kızı Elif Yıldız tahliye oldu.
29.09.2021 Gündem
Hüseyin Gülerce'nin kızı tutuklandı
Hüseyin Gülerce'nin kızı tutuklandı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ'ye yönelik soruşturması kapsamında, aralarında Hüseyin Gülerce'nin öğretim görevlisi kızı Elif Yıldız'ın da olduğu 5 kişi tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
'Darbe olsaydı 1 milyon kişiyi öldüreceklerdi'
'Darbe olsaydı 1 milyon kişiyi öldüreceklerdi' FETÖ'nün darbe girişimini yorumlayan Hüseyin Gülerce çarpıcı açıklamalarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Hüseyin Gülerce: 1 numara kesinlikle o isim!
Hüseyin Gülerce: 1 numara kesinlikle o isim! FETÖ'nün darbe girişimini yorumlayan Hüseyin Gülerce, Adil Öksüz'ün darbenin 1 numarası olduğunu söyledi.
29.09.2021 Gündem
Kaçın mesajı Gülen’den
Kaçın mesajı Gülen’den FETÖ’nün 25 Aralık soruşturması kapsamında usulsüz dinleme yapmasına ilişkin eski savcı Muammer Akkaş, hakimler Süleyman Karaçöl ve Menekşe Uyar hakkında iddianame hazırlandı. İddianamede, Gülen’den talimat alan şüphelilerin hükümeti devirmeyi amaçladıkları belirtildi.
29.09.2021 Gündem
'Fenerbahçe ele geçirilemeyen son kaledir'
'Fenerbahçe ele geçirilemeyen son kaledir' Şike operasyonunun Fethulllah Gülen'in Aziz Yıldırım'a olan şahsi kızgınlığıyla başladığı iddiası önceki gece ve dünün en çok konuşulan konularından biri oldu.
2.08.2016 Fenerbahçe
Gülerce'den canlı yayında bomba iddialar
Gülerce'den canlı yayında bomba iddialar Hüseyin Gülerce, Fethullah Gülen'in kendisine odasına gelen Yaşar Büyükanıt'la boğuştuğunu ve yendiğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
'Şike operasyonunu Fethullah Gülen gerçekleştirdi'
'Şike operasyonunu Fethullah Gülen gerçekleştirdi' Yazar Hüseyin Gülerce, Fettullah Gülen'in kendisiyle ilgili olumsuz düşüncelerinden rahatsız olduğu için Şike operasyonunu düzenlediğini söyledi
24.09.2021 Fenerbahçe
TSK içinde nasıl gizlendiler?
TSK içinde nasıl gizlendiler? Bir dönem adı Gülen cemaati ile anılan Hüseyin Gülerce, TSK’daki cunta yapılanması tarafından düzenlenen darbe girişiminin başarısız olmasının ardından “FETÖ’cüler TSK içinde kendilerini nasıl gizledi?” sorusunu yanıtlamaya çalışırken şöyle anlattı: İki yıl önce emekli bir yarbaydan dinlediklerimi anlattım; Teğmenlikten itibaren ikişer kişi bir ‘abi’ye zimmetleniyor...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hüseyin Gülerce ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hüseyin gülerce haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.