Hüseyin Eryüksel

Hüseyin Eryüksel

Son dakika Hüseyin Eryüksel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hüseyin Eryüksel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hüseyin Eryüksel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hüseyin Eryüksel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hüseyin eryüksel gelişmeleri de dahil olmak üzere 126 hüseyin eryüksel haberi bulunmuştur. Tüm hüseyin eryüksel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kulüp başkanlarından Nihat Özdemir'e ziyaret
Kulüp başkanlarından Nihat Özdemir'e ziyaret 2018-2019 futbol sezonunda Spor Toto Süper Lig'den düşen Bursaspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Akhisarspor'un kulüp başkanları, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir'i ziyaret etti.
25.06.2019 TFF 1.Lig
Akhisarspor Mehmet Altıparmak'a emanet
Akhisarspor Mehmet Altıparmak'a emanet Üst üste 7 sezon mücadele ettiği Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon küme düşen ve yeni sezonda 1'inci Lig'de mücadele etmeye hazırlanan Akhisarspor'da, teknik direktörlük görevine Mehmet Altıparmak getirildi
18.06.2019 Futbol
Akhisarspor'da şok! Dutlulu rest çekti
Akhisarspor'da şok! Dutlulu rest çekti Spor Toto Süper Lig'de henüz sezon bitmeden küme düşen, Ziraat Türkiye Kupası'nı ise finalde Galatasaray'a kaybeden Akhisarspor'da Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, mevcut kulüp yönetimiyle köprüleri attı.
16.05.2019 Futbol
Yılmaz Vural Akhisarspor'la anlaştı!
Yılmaz Vural Akhisarspor'la anlaştı! Süper Lig ekiplerinden Akhisarspor, deneyimli teknik adam Yılmaz Vural ile anlaşma sağladı.
20.02.2019 Futbol
İbrahim Üzülmez bombası! Süper Lig'e...
İbrahim Üzülmez bombası! Süper Lig'e... Spor Toto Süper Lig'de 22'nci haftayı 18 puanla son sırada geçerek düşme korkusunu yakından hissetmeye başlayan Akhisarspor'da teknik direktörlük görevine İbrahim Üzülmez'in getirileceği iddia edildi.
19.02.2019 Futbol
Akhisarspor'da Cihat Arslan'la yollar ayrıldı!
Akhisarspor'da Cihat Arslan'la yollar ayrıldı! Spor Toto Süper Lig'de 21. haftayı 17 puanla son sırada geçen Akhisarspor, teknik direktör Cihat Arslan'la yollarını ayırdı.
14.02.2019 Futbol
Cihat Arslan: "Utanç duyuyorum"
Cihat Arslan: "Utanç duyuyorum" Spor Toto Süper Lig'in 18'inci haftasında Beşiktaş deplasmanda Akhisarspor'u 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Cihat Arslan basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
18.01.2019 Futbol
Akhisarspor’da kadro skandalı! Kural hatası...
Akhisarspor’da kadro skandalı! Kural hatası... Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ı konuk eden Akhisarspor'un kadrosunda 13 yabancının yer alması tartışma yarattı. Akhisarspor'un talimatlara göre kural hatası yaptığı iddia edildi.
18.01.2019 Beşiktaş
Akhisarspor'da gündem Igboananike ve Efe Ambrose!
Akhisarspor'da gündem Igboananike ve Efe Ambrose! Spor Toto Süper Lig takımlarından Akhisarspor, gözünü Nijeryalı futbolculara çevirdi. Akigo, İsveç'te forma giyen 29 yaşındaki Nijeryalı santrfor Kennedy Igboananike ve İskoçya'da Hibernian'dan ayrılan 30 yaşındaki stoper Efe Ambrose'a teklif götürdü. Bonservisi elinde olan Ambrose ile İngiltere'den kulüplerin de ilgilendiği öğrenildi.
8.01.2019 Futbol
Akhisarspor yönetiminden kampa destek ziyareti
Akhisarspor yönetiminden kampa destek ziyareti Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarıya Antalya'da hazırlanan Akhisarspor'da yönetim kampı ziyaret etti.
7.01.2019 Futbol
Fenerbahçe'de büyük hüsran! Çöküş sürüyor
Fenerbahçe'de büyük hüsran! Çöküş sürüyor Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Akhisarspor'a 3-0 yenilerek taraftarlarına hüsran yaşattı.
9.12.2018 Fenerbahçe
CANLI! Akhisarspor - Fenerbahçe
CANLI! Akhisarspor - Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe, Akhisarspor'a konuk oluyor.
9.12.2018 Fenerbahçe
Yevhen Seleznyov, U-21 ile idmanlara çıkıyor
Yevhen Seleznyov, U-21 ile idmanlara çıkıyor Akhisarspor'da ismi Galatasaray ile anılan ve geçtiğimiz günlerde kadro dışı bırakılan golcü futbolcu Yehven Seleznyov U-21 takımıyla çalışmalarını sürdürüyor.
30.11.2018 Galatasaray
Akhisarspor, Seleznyov ile yollarını ayırma kararı aldı!
Akhisarspor, Seleznyov ile yollarını ayırma kararı aldı! Spor Toto Süper Lig'de 3 maçta topladığı 7 puanın ardından evinde 2-0 öne geçtiği karşılaşmada Bursaspor'a 4-2 yenilerek kendisini yeniden düşme hattında bulan Akhisarspor'da kadro dışı kalan Seleznyov'la yolların ayrılması bekleniyor.
27.11.2018 Futbol
Akhisarspor'dan ekonomiye destek
Akhisarspor'dan ekonomiye destek Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın geçen hafta açıkladığı Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı'na bir destek de Spor Toto Süper Lig'deki Akhisarspor'dan geldi.
16.10.2018 Futbol
Trabzonspor taktik çalıştı
Trabzonspor taktik çalıştı Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligin 8inci haftasında deplasmanda Akhisarspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün saat 11.00de yaptığı antrenmanla sürdürdü.
4.10.2018 Trabzonspor
Ömer Bayram, Galatasaray'da!
Ömer Bayram, Galatasaray'da! Galatasaray, Akhisarspor'dan sol bek Ömer Bayram ile anlaştı.
31.08.2018 Galatasaray
Galatasaray ve Fenerbahçe'den Ömer Bayram hamlesi!
Galatasaray ve Fenerbahçe'den Ömer Bayram hamlesi! Transfer sezonunun bitmesine sayılı günler kala alternatif sol bek arayan Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yolu, bu kez de Akhisarsporlu Ömer Bayram için kesişti.
23.08.2018 Galatasaray
Bakan Kasapoğlu ve TFF Başkanı Demirören tribünde
Bakan Kasapoğlu ve TFF Başkanı Demirören tribünde Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ve TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Süper Kupa maçını tribünden takip etti. Süper Kupa maçında ilk kez Video Yardımcı Hakem Sistemi (VAR) uygulandı.
5.08.2018 Futbol
Galatasaray - Akhisarspor
Galatasaray - Akhisarspor Süper Kupa maçında geçen sezonun lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Akhisarspor karşı karşıya geliyor. Normal süresi 1-1 beraberlikle sona eren maçta, 15'er dakikalık uzatma bölümünde de eşitlik bozulmadı. Süper Kupa'yı kazanan takımı penaltı atışları belirleyecek.
5.08.2018 Galatasaray
Akhisar bir iç transferi daha bitirdi!
Akhisar bir iç transferi daha bitirdi! Akhisarspor, iç transferde Barbosa, Onur, Aykut ve Hasan Ali'den sonra Serginho ile de yeniden anlaştı.
9.07.2018 Futbol
Akhisarspor'da Safet Susic dönemi başladı
Akhisarspor'da Safet Susic dönemi başladı Yeşil-siyahlı kulüp, Bosna Hersekli teknik direktörle 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Susic: "Her kulvarda en iyi şekilde mücadele etmek için çok iyi çalışacağız" dedi.
30.06.2018 Futbol
Akhisarspor Başkanı Eryüksel: "Okan Buruk'la devam etmek istiyoruz"
Akhisarspor Başkanı Eryüksel: "Okan Buruk'la devam etmek istiyoruz" Spor Toto Süper Lig'de sözleşmesi biten teknik direktör Okan Buruk'la henüz yeniden anlaşamayan Akhisarspor'da Başkan Hüseyin Eryüksel, önceliklerinin yola birlikte devam etmek olduğunu söyledi.
2.06.2018 Futbol
Başkan açıkladı: Okan Buruk'la anlaştık
Başkan açıkladı: Okan Buruk'la anlaştık Spor Toto Süper Lig ekibi Teleset Mobilya Akhisarspor'da transferin en gözde oyuncularından olan Muğdat Çelik'in durumu önümüzdeki hafta netleşecek.
30.05.2018 Futbol
Akhisarspor, Barbosa ile anlaştı
Akhisarspor, Barbosa ile anlaştı Süper Lig'de 6. sezonunu geride bırakan ve gelecek sezon Türkiye'yi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek Teleset Mobilya Akhisarspor, iç transferde Helder Barbosa'yla anlaşma sağladı.
28.05.2018 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Hüseyin Eryüksel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hüseyin eryüksel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.