Doktorlar grevde mi Mayıs 2022, grev nedeniyle hastaneler açık mı? Bugün hastanelerde muayeneler yapılacak mı, ilaç yazılabilecek mi, grev ne zaman bitiyor?
Doktorlar grevde mi Mayıs 2022, grev nedeniyle hastaneler açık mı? Bugün hastanelerde muayeneler yapılacak mı, ilaç yazılabilecek mi, grev ne zaman bitiyor? Hastaneler grevde mi, bugün doktorlar çalışıyor mu, 18 Mayıs hastaneler açık mı? sorularının yanıtı merak ediliyor. Sağlıkta şiddet yasasının çıkarılmasını, ücret ve nöbetlerin iyileştirilmesini talep eden doktorlar, hemşireler ve aile hekimleri dört bir koldan haklarını aramaya devam ediyor ve bunun için grev kararı alıyor. Peki, hastanelerde grev var mı 18 Mayıs? Hastanelerde grev ne zaman bitiyor, devam ediyor mu, kaç gün sürecek, hastanelerde muayeneler yapılacak mı, ilaç yazılabilecek mi?
18.05.2022 Gündem
15 Mart doktorlar grevde mi, yarın hastane randevuları iptal mi? Hastaneler grevde mi?
15 Mart doktorlar grevde mi, yarın hastane randevuları iptal mi? Hastaneler grevde mi? 15 Mart doktorlar grevde mi, sorusuna yanıt aranıyor. Türk Tabipleri Birliği ve Tabipler Odaları yaptıkları basın açıklaması sonrasında yarın hastanelerin açık olup olmadığı, hastane randevularının iptal olup olmadığı sorgulanıyor.
14.03.2022 Sağlık
Doktorlar grevde mi? 9 Şubat hastanelerde grev var mı, hastaneler bugün açık mı?
Doktorlar grevde mi? 9 Şubat hastanelerde grev var mı, hastaneler bugün açık mı? Hastaneler açık mı, bugün doktorlar grevde mi? Doktorlar ve sağlık çalışanları 8 Şubat'ta greve gidiyor. Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi'nden yapılan açıklamada topluma '8 Şubat’ta randevu almayın' çağrısında bulunulurken hastanelerin açık olup olmadığına dair merak edilen soruya da yanıt verdi. Peki, hastaneler yarın açık mı, hastaneler grevde mi?
9.02.2022 Sağlık