Hasan Hilmi Öksüz

Hasan Hilmi Öksüz

Son dakika Hasan Hilmi Öksüz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hasan Hilmi Öksüz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hasan Hilmi Öksüz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hasan Hilmi Öksüz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hasan hilmi öksüz gelişmeleri de dahil olmak üzere 87 hasan hilmi öksüz haberi bulunmuştur. Tüm hasan hilmi öksüz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ersun Yanal sürprizi! Süper Lig ekibi...
Ersun Yanal sürprizi! Süper Lig ekibi... Kasımpaşa, Antalyaspor'la yollarını ayıran Ersun Yanal'la masaya oturmaya hazırlanıyor.
27.10.2021 Kasımpaşa Spor
Kasımpaşa, Süper Lig'de maçların oynanmasını istedi
Kasımpaşa, Süper Lig'de maçların oynanmasını istedi Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Süper Lig'in ertelenmesi hakkında konuştu. Öksüz, "Gönlümüz liglerin seyircisiz olarak devam etmesinden yanaydı. Gençlik ve Spor Bakanı'mız ile federasyon başkanlarının yaptığı toplantıdan böyle bir karar çıktı. Ortaklaşa alınan bir karar. Alınan karara saygılıyız. Olumlu olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.
20.03.2020 Beşiktaş
Kasımpaşa'dan Quaresma açıklaması!
Kasımpaşa'dan Quaresma açıklaması! Beşiktaş ile yolları ayrılan Ricardo Quaresma'nın Kasımpaşa ile anlaştığı iddia edildi.
29.08.2019 Kasımpaşa Spor
Mustafa Denizli: "Fatih Terim ve Şenol Güneş ile güzel bir yarış olacak"
Mustafa Denizli: "Fatih Terim ve Şenol Güneş ile güzel bir yarış olacak" Kasımpaşa Sportif Direktörü Nursal Bilgin ve Mustafa Denizli, Kemerburgaz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.
3.10.2018 Kasımpaşa Spor
Trezeguet Kasımpaşa'da kaldı!
Trezeguet Kasımpaşa'da kaldı! Kasımpaşa Başkan Vekili Hilmi Öksüz, birçok kulübün markajındaki Trezeguet'nin takımda kaldığını açıkladı.
13.09.2018 Kasımpaşa Spor
Hilmi Öksüz: "Türk futboluna örnek bir takımız"
Hilmi Öksüz: "Türk futboluna örnek bir takımız" Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Spor Toto Süper Lig'e çok iyi bir başlangıç yaptıklarını ve istikrarlı yapılarıyla Türk futboluna örnek bir takım olduklarını söyledi.
27.08.2018 Kasımpaşa Spor
Trezeguet için Aslan'a takas reddi
Trezeguet için Aslan'a takas reddi G.Saray’ın, Fatih Terim’in gözdesi için kapısını çaldığı Kasımpaşa 5 milyon Euro bonservis istedi.
12.06.2018 Galatasaray
Kasımpaşa'dan flaş Trezeguet açıklaması!
Kasımpaşa'dan flaş Trezeguet açıklaması! Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, hazırlıklarını sürdürdükleri yeni sezonda Spor Toto Süper Lig'deki hedeflerini ilk 5 olarak belirlediklerini söyledi.
23.05.2018 Kasımpaşa Spor
Trezeguet bombası! Resmi imzayı attı...
Trezeguet bombası! Resmi imzayı attı... Lacivert-beyazlılar, Mısırlı futbolcu Trezeguet ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
15.05.2018 Kasımpaşa Spor
Skandal böyle yaşandı!
Skandal böyle yaşandı! Koita’nın golü sonrası yardımcısına “Ofsayt mı?” diye soran Tolga Özkalfa, “Hayır” yanıtına rağmen “Adem kalecinin önünü kapattı mı?” diyor. Yardımcı, “Ben görmedim” dese de Özkalfa, “Sen bayrağı kaldır, ben golü iptal edeceğim” ifadesini kullanıp ‘tertemiz golü’ vermiyor
24.09.2021 Kasımpaşa Spor
Rıza Hoca'dan Öksüz'e dava
Rıza Hoca'dan Öksüz'e dava ANTALYASPOR teknik direktörü Rıza Çalımbay, "Kasımpaşa Kulübü Başkanı vekili Hasan Hilmi Öksüz'e benim için yaptığı açıklama yüzünden dava açacağım. Futbol Federasyonu'nun da hemen disiplin süreci başlatması gerekiyor" dedi.
24.09.2021 Antalyaspor
Rıza Çalımbay: Eren Derdiyok'a izin verdik
Rıza Çalımbay: Eren Derdiyok'a izin verdik Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'dan bomba açıklamalar...
26.07.2016 Kasımpaşa Spor
Beşiktaş'tan Eren Derdiyok'a resmi teklif
Beşiktaş'tan Eren Derdiyok'a resmi teklif Beşiktaş gelecek sezon için golcü arayışlarına devam ediyor.
24.09.2021 Beşiktaş
Donk Galatasaray'da!
Donk Galatasaray'da! Ryan Donk Galatasaray'da! Galatasaray, Hollandalı futbolcu için Kasımpaşa ile anlaştı.
26.12.2015 Galatasaray
Donk transferinde flaş gelişme
Donk transferinde flaş gelişme Kasımpaşa Başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz, Ryan Donk'un transferi için Galatasaray'la görüştüklerini söyledi.
21.12.2015 Galatasaray
Çalımbay resmen Kasımpaşa'da
Çalımbay resmen Kasımpaşa'da Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, teknik direktör Rıza Çalımbay ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
7.07.2015 Kasımpaşa Spor
'Sen önce 3 Temmuz'a bak'
'Sen önce 3 Temmuz'a bak' Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Öksüz: Bunlar arsız, yüzsüz olduğu için konuşuyor.
25.03.2015 Kasımpaşa Spor
Sağlam Süper Lig'e dönüyor
Sağlam Süper Lig'e dönüyor Şota Arveladze ile bugün tekrar görüşecek olan Kasımpaşa yönetimi, boşta olan Ertuğrul Sağlam ile temasa geçti.
15.03.2015 Kasımpaşa Spor
Son kararı Şota verecek...
Son kararı Şota verecek... Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, istifa eden teknik direktörleri Şota Arveladze'nin devam etmek istemediğini söyledi.
14.03.2015 Kasımpaşa Spor
Öksüz: Galatasaray'dan teklif gelirse...
Öksüz: Galatasaray'dan teklif gelirse... Ryan Donk'un Galatasaray açıklamalarına Kasımpaşa cephesinden yanıt geldi.
13.03.2015 Kasımpaşa Spor
Kasımpaşa Şota ile devam ediyor
Kasımpaşa Şota ile devam ediyor Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Spor Toto Süper Lig'de kötü sonuçlar ve farklı yenilgiler almalarına rağmen teknik direktörleri Shota Arveladze'ye güvendiklerini söyledi.
9.02.2015 Kasımpaşa Spor
Kasımpaşa'nın yeni başkanı Turgay Ciner
Kasımpaşa'nın yeni başkanı Turgay Ciner Kasımpaşa Kulübü Başkanı Zafer Yıldırım istifa etti.
24.01.2015 Kasımpaşa Spor
Kasımpaşa hakeme öfkeli
Kasımpaşa hakeme öfkeli "Bu hakemlerin bu maça atanmasını çok manidar buluyorum"
1.11.2014 Kasımpaşa Spor
Kasımpaşa kaçan 3 puana üzülüyor
Kasımpaşa kaçan 3 puana üzülüyor Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Spor Toto Süper Lig'de dün oynadıkları ve 2-2 berabere kaldıkları Mersin İdmanyurdu maçında, ikinci yarıdaki oyunlarıyla galibiyeti kaçırdıklarını söyledi.
15.09.2014 Kasımpaşa Spor
'Sabri ile ilgilenmiyoruz'
'Sabri ile ilgilenmiyoruz' Kasımpaşa'dan transfer iddialarına yanıt geldi.
6.08.2014 Kasımpaşa Spor

Benzer Haber Etiketleri

Hasan Hilmi Öksüz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hasan hilmi öksüz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.