Hasan Çetinkaya

Hasan Çetinkaya

Son dakika Hasan Çetinkaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hasan Çetinkaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hasan Çetinkaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hasan Çetinkaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hasan çetinkaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 622 hasan çetinkaya haberi bulunmuştur. Tüm hasan çetinkaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası sahaya giren şüphelilerden 5'i tutuklandı! İşte maskesli taraftarın ilk ifadesi
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası sahaya giren şüphelilerden 5'i tutuklandı! İşte maskesli taraftarın ilk ifadesi Süper Lig'de Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası çıkan olaylara ilişkin gözaltına alınan 12 kişiden, emniyette işlemleri tamamlanan aralarında yeşil zemine ilk giren maskeli taraftar H.Ç.’nin (20) de olduğu 7’si adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 12 kişiden, sahaya ilk giren maskeli Hasan Çetinkaya ve korner direğiyle sarı laciverti oyunculara doğru koşan Engin Taşkın, tutuklandı. Adliyeye getirilen diğer şüphelilerin savcılık işlemleri sürerken sahaya ilk giren maskesli taraftarın ifadesi ortaya çıktı.
20.03.2024 Trabzonspor
'Bu takımın en önemli kaybının Hasan Çetinkaya olduğunu düşünüyorum'
'Bu takımın en önemli kaybının Hasan Çetinkaya olduğunu düşünüyorum' Sports Digitale'e yaptığı özel açıklamalarla Fenerbahçe camiasında bir hayli dikkat çeken Aykut Kocaman "Ali Bey'in 'Aykut Kocaman'ı göndermek hataydı' sözlerinin samimi olduğunu düşünmüyorum, eğer böyle olsaydı, bu büyük hata Hasan Çetinkaya için de geçerli" ifadelerini kullandı.
21.06.2023 Fenerbahçe
Sağlıkçı ailenin yeni yaşam hayali yarım kaldı: 4 ölü, 1 yaralı
Sağlıkçı ailenin yeni yaşam hayali yarım kaldı: 4 ölü, 1 yaralı Muğla'da aynı hastanede görev yaptığı karısını, yeni görev yeri olan Manisa'ya götürmek üzere yola çıkan sağlıkçının otomobili, kontrolden çıkan tırın altında ezildi. Sağlıkçı anne - baba ve iki kızlarının hayatını kaybettiği kazanın ardından, kendilerine yeni bir yaşam kurmayı planlayan ailenin hayalleri yarım kaldı.
24.05.2023 Yaşam
Trezeguet teklifi belli oldu! 3 milyon euro + bir sonraki satıştan yüzde 15 pay
Trezeguet teklifi belli oldu! 3 milyon euro + bir sonraki satıştan yüzde 15 pay Trabzonspor, Başakşehir hatta Galatasaray'ın listesinde bulunduğu iddia edilen Mısırlı yıldız Trezeguet için bordo mavili kulübün Aston Villa'ya 3 milyon euro + bir sonraki satıştan pay teklifinde bulunduğu ortaya çıktı.
22.06.2022 Trabzonspor
Domenec Torrent şoku! Yarı yolda bıraktı Burak Elmas şaşırdı kaldı
Domenec Torrent şoku! Yarı yolda bıraktı Burak Elmas şaşırdı kaldı Dün akşam İstanbul'a gelen ve bugün mesaiye başlayacak olan Domenec Torrent'in Galatasaray'a imza süreci bir hayli sancılı geçtiği ortaya çıktı. İspanyol teknik adamın menajerinin önce Ogan Tarhan ardından Hasan Çetinkaya ile yola devam etmesi sarı kırmızılı yöneticileri de şaşırttı.
12.01.2022 Galatasaray
'Hazard bir gün Fenerbahçe için oynayacağına söz verdi'
'Hazard bir gün Fenerbahçe için oynayacağına söz verdi' Aziz Yıldırım döneminde Fenerbahçe'nin genel menajerliğini yapan Hasan Çetinkaya 'Hazard bir gün Fenerbahçe için oynayacağına söz verdi' ifadelerini kullandı.
3.12.2021 Fenerbahçe
Berke Özer, Fenerbahçe'ye dönüyor!
Berke Özer, Fenerbahçe'ye dönüyor! Kiralık olarak gittiği Belçika İkinci Ligi’nde başarılı olan ve Volkan Demirel’in yönetime önerisi sonrası yuvaya dönme hazırlığı yapan 19 yaşındaki Berke Özer, 22 yaşındaki Altay Bayındır’ın Avrupa’ya satılması durumunda birinci kaleci olmaya çok yakın.
17.04.2020 Fenerbahçe
Emmanuel Emenike resmen Westerlo'da
Emmanuel Emenike resmen Westerlo'da Westerlo, Fenerbahçe'nin eski golcüsü Emmanuel Emenike'yi kadrosuna kattı.
16.09.2019 Futbol
Emmanuel Emenike resmen Westerlo'da
Emmanuel Emenike resmen Westerlo'da Fenerbahçe’nin eski yıldızlarından Emmanuel Emenike, Belçika ekiplerinden Westerlo ile resmi sözleşme imzaladı.
30.08.2019 Futbol
Emenike Westerlo ile idmana çıkıyor
Emenike Westerlo ile idmana çıkıyor Hasan Çetinkaya'nın sportif direktörlüğünü yaptığı Belçika'nın ikinci lig takımı Westerlo Emenike'yi kadrosuna katmak üzere.
27.08.2019 Futbol
İşte İsmail Köybaşı'nın yeni adresi!
İşte İsmail Köybaşı'nın yeni adresi! Sözleşmesi sona eren İsmail Köybaşı, Fenerbahçe’den ayrıldı. Milli futbolcunun Westerlo ile anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi.
17.08.2019 Futbol
Aziz Yıldırım'dan Eljif Elmas açıklaması!
Aziz Yıldırım'dan Eljif Elmas açıklaması! Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Eljif Elmas transferini değerlendirdi.
24.07.2019 Fenerbahçe
Emenike sürprizi! Yeni takımı...
Emenike sürprizi! Yeni takımı... Belçika ekibi Westerlo, son olarak Las Palmas forması giyen Emmanuel Emenike'yi transfer etti.
20.07.2019 Futbol
Eljif Elmas gerçekleri ortaya çıktı!
Eljif Elmas gerçekleri ortaya çıktı! Yıl 2017... Aykut Kocaman, izlediği Eljif Elmas için Hasan Çetinkaya’ya raporunu veriyor: Başkana söyle, bu çocuğu kaçırmayalım. 2 sene sonra çok iyi bedellere satıp büyük kâr ederiz...
19.07.2019 Fenerbahçe
Kolarov 2 sene rötarla Fenerbahçe'ye!
Kolarov 2 sene rötarla Fenerbahçe'ye! Fenerbahçe'nin prensip anlaşmasına vardığı Kolarov'a ilgisi yeni değil. 2017'de Aziz Yıldırım, Sırp yıldız için Manchester City ile anlaştı. Ancak Kolarov'un menajeri 4 milyon euroda diretince transfer o dönem gerçekleşmedi.
10.07.2019 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de 3 futbolcu süresiz kadro dışı!
Fenerbahçe'de 3 futbolcu süresiz kadro dışı! Fenerbahçe’de Volkan Demirel, Aatıf ve Nabil Dirar kadro dışı bırakıldı.
5.10.2018 Fenerbahçe
Soydaş'ın görevine son verildi
Soydaş'ın görevine son verildi Sarı-lacivertlilerde, uzun dönem idari menajer Hasan Çetinkaya’nın yardımcılığını yapan Baturalp Soydaş’ın görevine son verildi.
5.09.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Hasan Çetinkaya ile yollar ayrıldı
Fenerbahçe'de Hasan Çetinkaya ile yollar ayrıldı Fenerbahçe Futbol Takımı'nda idari menajer Hasan Çetinkaya ile yollar ayrıldı.
3.08.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de flaş ayrılık!
Fenerbahçe'de flaş ayrılık! Aziz Yıldırım döneminde idari menajerlik görevini üstlenen Hasan Çetinkaya ile yollar ayrıldı...
1.08.2018 Fenerbahçe
Eljif Elmas'ın ilginç sakatlık hikayesi...
Eljif Elmas'ın ilginç sakatlık hikayesi... 20’den fazla kulübün istediği Makedon futbolcu Eljif Elmas, Fenerbahçe için İstanbul'un yolunu tuttu. Ülkesinden asker gibi uğurlandı. Milli takımın 4 ayrı kategorisinde oynarken sakatlandı. Teknik direktör Aykut Kocaman’a ‘Sakatım’ diyemedi, zorla MR’a sokulunca gerçek anlaşıldı. İşte Eljif Elmas'ın ilginç hikayesi.
27.07.2018 Fenerbahçe
Çetinkaya gitti, Başar yolda
Çetinkaya gitti, Başar yolda F.BAHÇE’DE uzun yıllardır idari menajer görevini üstlenen Hasan Çetinkaya ile yollar ayrıldı.
26.06.2018 Fenerbahçe
"Hep günü kurtarmışlar"
"Hep günü kurtarmışlar" Fenerbahçe'nin çiçeği burnundaki sportif direktörü Comolli, eski yönetimle ilgili çarpıcı bir tespitte bulundu:
14.06.2018 Fenerbahçe
Hasan Çetinkaya haber bekliyor
Hasan Çetinkaya haber bekliyor Fenerbahçe’de yeni başkan ve yeni yönetimin görev başı yapmasının ardından geleceği belirsiz isimlerden biri de Hasan Çetinkaya.
7.06.2018 Fenerbahçe
Kocaman'dan Tuncay'a şok cevap
Kocaman'dan Tuncay'a şok cevap Aykut Kocaman TRT Spor'da Basın Tribünü programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalardan dikkat çekenler...
17.05.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe Eski G.Saraylı'yı istiyor!
Fenerbahçe Eski G.Saraylı'yı istiyor! Fenerbahçe yeni sezon için transfer çalışmalarına planlanan oyuncular üzerinden başlıyor. İdari Menajer Hasan Çetinkaya ile Asbaşkan Mahmut Uslu, transfer için önümüzdeki hafta İngiltere’ye gidecek.
12.05.2018 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Hasan Çetinkaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hasan çetinkaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.