Hande Ataizi Program

Hande Ataizi Program

Son dakika Hande Ataizi program haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hande Ataizi program ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hande Ataizi program haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hande Ataizi Program

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hande ataizi program gelişmeleri de dahil olmak üzere 56 hande ataizi program haberi bulunmuştur. Tüm hande ataizi program haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hande Ataizi itiraf etti! Duyanlar şoke oldu
Hande Ataizi itiraf etti! Duyanlar şoke oldu Hande Ataizi katıldığı YouTube yayınında yaptığı açıklamalar ile sevenlerini şaşkına uğrattı.
21.12.2020 Magazin
Hande Ataizi daha fazla dayanamadı!
Hande Ataizi daha fazla dayanamadı! Sony Channel Türkiye kanalında izdivaç programı yayından kaldırılan Hande Ataizi, aynı kanalda yeni bir formatla ekran yolculuğuna devam edecek.
9.11.2017 Televizyon
Hande Ataizi kayıplara karıştı!
Hande Ataizi kayıplara karıştı! Sony Channel'da Hande Ataizi'nin sunumuyla ekrana gelen izdivaç programı RTÜK'ün vermiş olduğu cezaların ardından 5 gündür yayınlanmıyor.
9.11.2017 Televizyon
Hande Ataizi yasak dinlemedi! İlk o deldi...
Hande Ataizi yasak dinlemedi! İlk o deldi... Sony Channel Türkiye kanalında Zuhal Topal'ın gelin ve damat adaylarıyla izdivaç programına başlayan Hande Ataizi, RTÜK'ün yasağını ilk delen isim oldu.
1.11.2017 Televizyon
Ünlü isim açıkladı! Hande Ataizi...
Ünlü isim açıkladı! Hande Ataizi... Yapımcılığını, 10 yılına damga vuran 'izdivaç' formatlarının yaratıcısı Artı Film yapacak.
22.10.2017 Televizyon
Hande Ataizi mini eteğiyle gündem oldu!
Hande Ataizi mini eteğiyle gündem oldu! Fox TV'de 'Sen İste Yeter'i sunmaya başlayan Hande Ataizi, süper minisiyle programa damgasını vurdu.
2.08.2017 Magazin
Hande Ataizi: Bize başvuranları ruhen onaracağız
Hande Ataizi: Bize başvuranları ruhen onaracağız Sen İste Yeter ile ekranlara dönmeye hazırlanan Hande Ataizi, Ali Eyüboğlu'na konuştu.
30.07.2017 Televizyon
Beyazıt Öztürk’ten 'Beyaz Show' açıklaması! 'Ekrana dönüyorum'
Beyazıt Öztürk’ten 'Beyaz Show' açıklaması! 'Ekrana dönüyorum' Beyazıt Öztürk, ekrana geri dönüyor. 'Beyaz Show'un ardından yakın arkadaşı Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği 'O Ses Türkiye' adlı müzik yarışmasında jüri üyeliği yapmıştı. Öztürk, katıldığı bir canlı yayında 'Beyaz Show'un yazın yeniden yayınlanacağını duyurdu.
20.06.2023 Magazin
Arda ile Omuz Omuza 79. bölüm fragmanı
Arda ile Omuz Omuza 79. bölüm fragmanı Arda ile Omuz Omuza 79. Bölüm Fragmanı yayında! Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu Hande Ataizi.
11.02.2021 Televizyon
Derya Tuna'dan yıllar sonra İbrahim Tatlıses itirafı
Derya Tuna'dan yıllar sonra İbrahim Tatlıses itirafı Derya Tuna, kendi programında yıllar önce İbrahim Tatlıses'in kendisini aldattığını bunu da çiçekçideki kağıttan öğrendiğini anlattı.
9.10.2018 Magazin
Seda Akgül'den kaleci Loris'e şaşırtan teklif
Seda Akgül'den kaleci Loris'e şaşırtan teklif Ünlü sunucu Seda Akgül, Beşiktaş'ın yeni eldiveni Loris Karius'u para karşılığında evine çağırarak öpmek istediğini söyledi.
14.09.2018 Magazin
"Donmuş yumurtalarım var 70 yaşında..."
"Donmuş yumurtalarım var 70 yaşında..." Kanal D’nin yeni sohbet programı '4 Kadın Zamanı' bugün de hızlı başladı. Sunucu Seda Akgül, "Benim donmuş yumurtalarım var 70 yaşında da anne olabilirim ama vücudum yetse kafam yetmez" dedi.
14.08.2018 Magazin
Hastane çıkışı faturayı görünce çılgına döndü
Hastane çıkışı faturayı görünce çılgına döndü Ünlü sunucu Seda Akgül, 3 kaburgasını kırarak hastanelik oldu. Özel hastaneye acilden giren ve 2,500 TL ödeme çıkartılan sunucu, sosyal medyadan sitem etti.
10.08.2018 Magazin
4 kadın zamanı!
4 kadın zamanı! Kanal D’de ‘4 Kadın Zamanı’ isimli sohbet programı seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.
6.08.2018 Magazin
Sürprizini açıklamadı
Sürprizini açıklamadı Kanal D’de yayınlanacak programla ekrana dönmeye hazırlanan Hande Ataizi, önceki gün oğlu Leon ile Gölköy’deydi.
22.07.2018 Magazin
Murat Saygı: Kanallar hayır kurumu değil
Murat Saygı: Kanallar hayır kurumu değil Türk televizyon tarihine damga vuran isimlerden olan Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı, Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu'na konuştu. İşte Semercioğlu'nun o yazısı...
24.06.2018 Televizyon
Hande Ataizi'nin Sony Channel'daki programı yayından kaldırıldı
Hande Ataizi'nin Sony Channel'daki programı yayından kaldırıldı Sunuculuğunu yaptığı programlarda giydiği cesur kıyafetlerle adından söz ettiren Hande Ataizi, Sony Channel'da da tutunamadı.
4.12.2017 Televizyon
Yılın itirafında bulunan gelin adayına şok!
Yılın itirafında bulunan gelin adayına şok! Hande Ataizi'nin sunduğu izdivaç programında izleyicileri kastederek "Sizleri kandırıyoruz" diyen gelin adayı, yaptığı hatanın bedelini ağır ödedi.
7.11.2017 Televizyon
Hande Ataizi, yeni programına süper minisiyle başladı
Hande Ataizi, yeni programına süper minisiyle başladı Hande Ataizi, Fox TV'deki programının bitmesinin ardından yeni bir programa başladı. Hande, programın ilk bölümünden süper minisiyle dikkatleri çekmeyi başardı.
26.10.2017 Magazin
Hande Ataizi'den kötü haber! Bunalıma girdi
Hande Ataizi'den kötü haber! Bunalıma girdi FOX TV'de iki ay başlayan 'Sen İste Yeter'in yayından kaldırılması Hande Ataizi'ni derinden etkiledi. Ataizi'nin çareyi falcılarda aradığı iddia edildi.
9.10.2017 Magazin
Hande Ataizi'ye şok! Yayından kaldırıldı...
Hande Ataizi'ye şok! Yayından kaldırıldı... Sunuculuğunu Hande Ataizi'nin yaptığı FOX'un gündüz kuşağı programı Sen İster Yeter, yayından kaldırıldı.
2.10.2017 Televizyon
Fox TV yayın akışında bugün neler var? 29 Eylül Cuma
Fox TV yayın akışında bugün neler var? 29 Eylül Cuma 29 Eylül Cuma günü tarihli Fox TV yayın akışında, sabah kuşağında sevilen sabah haber programı İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat saat 07.15’te canlı olarak ekrana gelecek. Hemen ardından Memet Özer ile Mutfakta isimli program canlı olarak yayınlanacak. 10.45’te canlı olarak ekrana Kaybolan Çiçekler ve yine canlı olarak Sen İste Yeter adlı program gelecek. 16.15’te Şevkat Yerimdar isimli yerli dizinin tekrar bölümünden sonra Fatih Portakal ile Fox Ana Haber yayınlanacak. Akşam kuşağında ise Şevkat Yerimdar’ın yeni bölümünü Fox Tv ekranlarında izleyebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Fox TV yayın akışında bugün neler var? 22 Eylül Cuma
Fox TV yayın akışında bugün neler var? 22 Eylül Cuma Fox TV’de 22 Eylül Cuma günü yayın akışı sevilerek izlenen haber programı İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat ile başlayacak. Sabah kuşağı Fox TV’de Memet Özer ile Mutfakta, Kaybolan Çiçekler ve Sen İste Yeter programlarının canlı yayını ile devam edecek. Kalbimdeki Deniz adlı yerli dizinin tekrar bölümünün Fox TV’de yayınlanmasından sonra, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber’i izleyebilirsiniz. Akşam kuşağında ise sevilen dizi Şevkat Yerimdar yeni bölümü ile Fox TV ekranlarında olacak.
29.09.2021 Gündem
Fox TV yayın akışında bugün neler var? 15 Eylül Cuma
Fox TV yayın akışında bugün neler var? 15 Eylül Cuma Fox TV 15 Eylül Cuma tarihli yayın akışı, İsmail Küçükkaya İle Çalar Saat adlı haber programının ekrana gelmesi ile birlikte başlayacak. Sonrasında ise, Memet Özer ile Mutfakta adlı yemek programı, Kaybolan Çiçekler adlı sabah programı, Sen İste Yeter adlı program ve Her Şey Gerçek canlı olarak ekrana gelecek. Fatih Portakal İle Fox Ana Haber’in yayınlanmasından sonra Fox TV akşam kuşağında Şevkat Yerimdar adlı yerli dizi yeni bölümü ile izleyici karşısında olacak.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hande Ataizi Program ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hande ataizi program haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.