Halil Sezai

Halil Sezai

Son dakika halil sezai haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan halil sezai ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını halil sezai haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Halil Sezai

haberleri sayfasında son dakika yaşanan halil sezai gelişmeleri de dahil olmak üzere 338 halil sezai haberi bulunmuştur. Tüm halil sezai haberleri aşağıda listelenmiştir.
Halil Sezai takipçilerini kan vermeye davet etti!
Halil Sezai takipçilerini kan vermeye davet etti! Kahramanmaraş'ta ilk olarak sabah saatlerinde 7.7 ve son olarak öğle saatlerinde meydana gelen 7,5 şiddetindeki depremin ardından tüm Türkiye seferber oldu. Vatandaşlar Kızılay'a kan bağışında bulmak için belirlenen noktalarda uzun kuyruklar oluşturdu. Şarkıcı Halil Sezai de takipçilerini kan vermeye davet etti.
6.02.2023 Magazin
Halil Sezai'ye 4 ay 25 gün hapis
Halil Sezai'ye 4 ay 25 gün hapis Tuzla'da sahne aldığı mekanda komşusu Hüseyin Meriç'e yönelik söylediği sözler nedeniyle yargılanan Halil Sezai hakkında mahkeme kararın açıkladı. Halil Sezai'nin ilk duruşmada 'Hakaret' suçundan 4 ay 25 gün hapis cezasına çarptırılmasına karar verildi.
24.11.2022 Magazin
8. kattan aşağıya düşen Özgecan'ın ölümüne yeniden keşif kararı
8. kattan aşağıya düşen Özgecan'ın ölümüne yeniden keşif kararı Zonguldak'ta 8. kattan aşağıya düşerek hayatını kaybeden 28 yaşındaki Ayşe Özgecan Usta'nın ölümünde tutuksuz yargılanan sevgilisi Bartu C.A. "Benimle evlenmek istediğini söylüyordu. Olay günü tartıştık. Ailemle tanıştırabilmek için üniversiteyi okuyup sağlam zemine otursun istedim" dedi. Sanık, Ayşe Özgecan'ın ellerinden kaydığını ve kurtaramadığını söyleyince baba Kenan Usta, "60 kiloluk bir kızı mı tutamadın?" diye tepki gösterdi.
23.11.2022 Yaşam
Cem Adrian hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı!
Cem Adrian hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı! Ünlü sanatçı Cem Adrian, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro sahnesindeydi. Adrian, iki saatlik performansı boyunca seslendirdiği şarkılarla etkinlik alanını dolduran yüzlerce hayranına unutulmaz bir yaz akşamı yaşattı.
18.07.2022 Magazin
Halil Sezai'den Şanlıurfalı fırıncıya 'hakaret' davası!
Halil Sezai'den Şanlıurfalı fırıncıya 'hakaret' davası! Şanlıurfa’da fırıncılık yapan Fatih Mermerdaş hakkında, komşusu Hüseyin Meriç’i darbeden oyuncu ve şarkıcı Halil Sezai’e tepki göstermek için sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım nedeniyle 'hakaret' suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
4.10.2021 Magazin
Halil Sezai: Aileme mahcup olduğum için pişmanım
Halil Sezai: Aileme mahcup olduğum için pişmanım Halil Sezai, 15 Eylül 2020 tarihinde Tuzla'da gürültü yüzünden 67 yaşındaki komşusu ile tartışmış ve şiddet uygulamıştı. 43 gün cezaevinde yatan şarkıcı, "Beni saygılı yetiştiren aileme mahcup olduğum, üzdüğüm için pişman" açıklamasında bulundu.
2.10.2021 Magazin
Şarkıcı Halil Sezai'ye şok! Suç duyurusu...
Şarkıcı Halil Sezai'ye şok! Suç duyurusu... Halil Sezai’nin darp ettiği 67 yaşındaki komşusu Hüseyin Meriç hakkında "Kafam iyi olduğu için gerekli şekilde tam dövemedim" demesi başını derde soktu.
28.07.2021 Magazin
Komşusunu darp eden Halil Sezai'den şok sözler! 'Gerektiği şekilde tam dövemedim'
Komşusunu darp eden Halil Sezai'den şok sözler! 'Gerektiği şekilde tam dövemedim' Halil Sezai'den tepki çeken sözler! Ünlü şarkıcı Halil Sezai konser esnasında yaptığı açıklamalarla şoke etti. Geçtiğimiz yıl komşusunu darp eden Sezai, 'kafam güzeldi, gerektiği şekilde dövemedim' dedi.
24.07.2021 Magazin
Halil Sezai'den suç duyurusu!
Halil Sezai'den suç duyurusu! Halil Sezai Paracıkoğlu, sosyal medya üzerinden fotoğraflarını yayınlayarak şahsına ağır hakaretlerde bulunan kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu.
22.06.2021 Magazin
Aydilge nasıl aldatıldığını anlattı! 'Aralarında yaşanan özel şeyi gördüm'
Aydilge nasıl aldatıldığını anlattı! 'Aralarında yaşanan özel şeyi gördüm' Aydilge'nin hayatı ilginç tesadüfler ve dramlarla dolu. Yaşadığı aldatılma deneyiminden sonra özgürleştiğini söylüyor. Eşini bir reklam filminde görüyor, vuruluyor, garip tesadüfler silsilesi yaşıyor. 16’sında yaşadığı tacizi, şiddeti ilk kez anlatıyor. İşte Aydilge'nin dikkat çeken açıklamaları...
27.02.2021 Magazin
Halil Sezai ile Melike Beşli evleniyor
Halil Sezai ile Melike Beşli evleniyor Geçtiğimiz aylarda komşusu Hüseyin Meriç’i darp ettiği gerekçesiyle 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına çarptırılan Halil Sezai ile Melike Beşli'den güzel haber geldi. Beşli, yaptığı paylaşımla evleneceklerini duyurdu.
9.02.2021 Magazin
Halil Sezai ile Melike Beşli'nin şömine romantizmi! 'Sen hep gül'
Halil Sezai ile Melike Beşli'nin şömine romantizmi! 'Sen hep gül' Şarkıcı Halil Sezai, yaklaşık beş yıldır birlikte olduğu ve yakında nikah masasına oturacağı sevgilisi Melike Beşli ile şömine önünde romantizm yaşadı. Sezai, o anları "Sen hep gül" notuyla paylaştı.
23.01.2021 Magazin
Halil Sezai sevgilisiyle fotoğrafını ilk kez paylaştı! 'Kalbim atıyorsa sen varsın diye...'
Halil Sezai sevgilisiyle fotoğrafını ilk kez paylaştı! 'Kalbim atıyorsa sen varsın diye...' Ünlü şarkıcı Halil Sezai, yaklaşık 4 yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Melike Beşli ile ilk kez fotoğrafını paylaştı ve altına bir de duygusal not düştü...
26.12.2020 Magazin
Halil Sezai böyle görüntülendi
Halil Sezai böyle görüntülendi Komşusunu dövdüğü iddiasıyla yargılanan Halil Sezai, 43 gün tutuklu kalmış ve ardından tahliye olmuştu. Cezaevinden çıkan 41 yaşındaki Sezai haftalar sonra ilk kez görüntülendi.
16.12.2020 Magazin
2020 yılında Google'da en çok neler arandı? 2020'de en çok neleri merak ettik?
2020 yılında Google'da en çok neler arandı? 2020'de en çok neleri merak ettik? Arama motoru devi Google "Yılın Arama Trendleri 2020" listesini yayınladı. Türkiye'de Google'da genel kategoride en çok EBA arandı. Dünyada ise 'koronavirüs' Google aramalarının ilk sırasında yer aldı. İşte Türkiye ve dünya genelinde Google'da en çok aratılan konular...
11.12.2020 Gündem
Halil Sezai hakkında karar çıktı!
Halil Sezai hakkında karar çıktı! Tuzla'da komşusunu darbettiği gerekçesiyle tutuklu yargılanan şarkıcı Halil Sezai, 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına çarptırılarak tahliye edildi.
30.10.2020 Gündem
‘Adalet yerini bulur’
‘Adalet yerini bulur’ 30 Ekim’de 3 yıl 7 aydan, 13 yıl 10 aya kadar hapis cezası istemiyle hakim karşısına çıkacak Halil Sezai, “Geç de olsa gerçekler görülür ve adalet yerini bulur” dedi
18.10.2020 Magazin
Halil Sezai hakkında karar!
Halil Sezai hakkında karar! Tuzla'da komşusu Hüseyin Meriç'i darp ettiği gerekçesi ile tutuklanan şarkıcı Halil Sezai hakkında 13 yıl 10 aya kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame kabul edildi. Halil Sezai'nin tutukluluk halinin de devamına karar verildi.
16.10.2020 Magazin
Halil Sezai için istenen ceza belli oldu!
Halil Sezai için istenen ceza belli oldu! Tuzla'da komşusu Hüseyin Meriç'i darp ettiği gerekçesi ile tutuklu bulunan Halil Sezai hakkında 13 yıl 10 aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi.
9.10.2020 Yaşam
Cezaevinde bulunan Halil Sezai ameliyat oldu!
Cezaevinde bulunan Halil Sezai ameliyat oldu! Cezavinde tutuklu bulunan şarkıcı Halil Sezai elinden ameliyat oldu. Sezai bir gün hastanede yattıktan sonra tekrar cezaevine götürüldü.
2.10.2020 Magazin
Halil Sezai'nin tutukluluğuna itiraz reddedildi!
Halil Sezai'nin tutukluluğuna itiraz reddedildi! Tuzla'da komşusu Hüseyin Meriç'i darp ettiği gerekçesi ile "Silahla kasten yaralama" suçundan tutuklanan şarkıcı Halil Sezai'nin avukatlarının tutukluluğa yaptıkları itiraz reddedildi.
28.09.2020 Magazin
Halil Sezai'nin dövdüğü kişiden "balta" açıklaması
Halil Sezai'nin dövdüğü kişiden "balta" açıklaması Halil Sezai'nin avukatının sunduğu baltalı görüntülerle ilgili konuşan Hüseyin Meriç, "Tamamen sahte görüntüler" dedi.
26.09.2020 Gündem
Halil Sezai'nin avukatı bu görüntülerle tahliye istedi!
Halil Sezai'nin avukatı bu görüntülerle tahliye istedi! İstanbul Tuzla'da komşusunu dövdüğü gerekçesiyle tutuklanan Halil Sezai'ye ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Sezai'nin avukatları tarafından mahkemeye sunulan görüntülerde Hüseyin Meriç'in elinde baltayla Sezai'nin evine gelerek tehdit ve hakaretlerde bulunduğu iddia edildi.
25.09.2020 Haber

Benzer Haber Etiketleri

Halil Sezai ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki halil sezai haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.